Πρόγραμμα Διαχείρισης Οικοσυστημάτων Τεχνικός Φλέμινγκ αναδεικνύει μια ολιστική προσέγγιση για τη διαχείριση των ανθρώπινων δραστηριοτήτων στα οικοσυστήματα. Εμείς θα σας προετοιμάσει για μια συναρπαστική καριέρα που μπορεί να σας πάει όπου θέλετε να πάτε, είτε στην κοινότητα σπίτι σας, σε ένα περιβάλλον έρημο, ή σε όλη την υδρόγειο. Θα μελετήσει τη σύνθεση των οικοσυστημάτων, τη δομή και τη λειτουργία στην έρημο, την αγροτική και αστικά τοπία, και να αποκτήσουν ένα ευρύ φάσμα τεχνικών δεξιοτήτων, καθώς και την ευελιξία προσαρμογής στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της εργασίας. Σε όλο αυτό το πρόγραμμα, θα σας:

 • μάθουν τις αρχές του πειραματικού σχεδιασμού και της έρευνας, και πώς να τις εφαρμόσουν σε ένα σχέδιο της δικής σας
 • συμμετέχουν στην παρακολούθηση και την αξιολόγηση των υδρόβιων και χερσαίων οικοτόπων, τη διεξαγωγή απογραφής των πόρων και η περιβαλλοντική δειγματοληψία, και να αναπτύξουν σχέδια για τη διαχείριση των δημόσιων και ιδιωτικών τοπία
 • τη διεξαγωγή έρευνας πεδίου σε συνεργασία με διάφορους οργανισμούς και να αναλύουν τα δεδομένα που παράγονται από αυτό το έργο
 • να μάθουν να χρησιμοποιούν την τεχνολογία Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (GIS) για την ανάλυση των οικοσυστημάτων σε διάφορες κλίμακες.

Γιατί να επιλέξετε Φλέμινγκ

 • Διαχείριση Οικοσυστημάτων είναι στην αιχμή της διατήρησης των πόρων στον 21ο αιώνα - το μέλλον είναι τώρα.
 • Η Σχολή Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Επιστημών πόρων στο Frost Campus ενθαρρύνει μικρά μεγέθη τάξη και παρέχει state-of-the-art τεχνολογία.
 • Αφιερωμένο, βραβευμένο σχολή προσφέρει μια προκλητική και δυναμικό περιβάλλον μάθησης, στην καρδιά της περιοχής Kawartha Λιμνών.
 • Ενώ μπορείτε να μάθετε για το οικοσύστημα της επιστήμης και τις τρέχουσες τεχνικές της βιώσιμης διαχείρισης των πόρων, θα αναπτύξει επίσης τις βασικές δεξιότητες στις επικοινωνίες, ανθρώπινες σχέσεις, τη διευκόλυνση, επίλυση προβλημάτων, επίλυση των διαφορών, και πολιτισμική συνείδηση.
 • Αυτός ο συνδυασμός των δεξιοτήτων και γνώσεων είναι μεταβιβάσιμα σε παγκόσμια κλίμακα.

Προϋπηρεσία

Το Πρόγραμμα Διαχείρισης Οικοσυστημάτων παρέχει ο φοιτητής με μια 2 εβδομάδα (80 ώρες) υποχρεωτική τοποθέτηση πεδίο. Αυτή η τοποθέτηση είναι σχεδιασμένο για να σας επιτρέψει να εφαρμόσετε τις δεξιότητές σας, να αποδείξει τις ικανότητές σας και να αποκτήσετε πολύτιμη εργασιακή εμπειρία ότι πολλοί εργοδότες αναζητούν.

Το πρόγραμμα έχει τρεις οργανωμένες τοποθετήσεις. Δύο διεθνείς τοποθετήσεις στη Νότια Αφρική και στην Κόστα Ρίκα, οι οποίες επιτρέπουν στους μαθητές να αποκτήσουν μια σφαιρική άποψη σχετικά με τη διατήρηση. Μια τοποθέτηση σε Moosonee, στο βόρειο Οντάριο, προσφέρει την ευκαιρία στους μαθητές να αποκτήσουν εμπειρία σε μια κοινότητα των Αβοριγίνων. Οι μαθητές που συμμετέχουν σε αυτές τις οργανωμένες εμπειρίες τοποθέτηση επιλέγονται με βάση μια αυστηρή διαδικασία επιλογής. Ελέγξτε έξω ένα πρόσφατο blog φοιτητών και βίντεο από την Κόστα Ρίκα περιπέτεια.

Κοινή Πρώτο Εξάμηνο

Οι φοιτητές των προγραμμάτων δίπλωμα του σχολείου μας λαμβάνουν τα ίδια μαθήματα για το πρώτο εξάμηνο μετά την επιλογή και να γίνει αποδεκτή σε ένα από τα προγράμματά μας. Αυτή η κοινή εστίαση σας εκθέτει σε μια ποικιλία από επιλογές σταδιοδρομίας - και άλλα προγράμματα. Θα έχετε την ελευθερία να εξερευνήσουν και να αποκτήσουν μια διεπιστημονική προοπτική, ενώ μπορείτε να αποκτήσετε μια βάση γνώσεων και των θεμελιωδών δεξιοτήτων.

Παρά το γεγονός ότι οι μαθητές γίνονται δεκτοί σε ένα ειδικό πρόγραμμα για το πρώτο εξάμηνο τους, η κοινή πρώτο εξάμηνο σας επιτρέπει να αλλάξετε την κατεύθυνση αν κάποια άλλη περιοχή του προγράμματος ή η καριέρα είναι πιο ελκυστικό. Μόλις έχετε ολοκληρώσει με επιτυχία το κοινό πρώτο εξάμηνο, μπορείτε να μπείτε στο πρόγραμμα της επιλογής σας κατά το δεύτερο εξάμηνο, με την επιφύλαξη της ικανότητας εγγραφής.

Αβορίγινες Πρωτοβουλία Έμφαση

Αβορίγινες Πρωτοβουλία Έμφαση Fleming Ακαδημίας είναι μια περιεκτική προσέγγιση για την παροχή περισσότερη κατανόηση των αυτόχθονες λαούς, τις κοινότητες και τα έθνη. Θα έχετε την ευκαιρία να πάρει μαθήματα έχουν σχεδιαστεί από Ιθαγενών προοπτική με έμφαση στις αυτόχθονες λαούς, την ιστορία, την πνευματικότητα και τον πολιτισμό. Δείτε τη σελίδα Αβορίγινες Πρωτοβουλία Έμφαση για διαθέσιμα μαθήματα σε αυτό το πρόγραμμα.

Είναι αυτό εσείς;

Για να σας βοηθήσει να πετύχετε σε αυτό το πρόγραμμα και την καριέρα που χρειάζεστε:

 • η δυνατότητα να υποβάλουν ερωτήσεις, να λύσει τα προβλήματα και να δημιουργήσουν βιώσιμα σχέδια
 • Ένα ενδιαφέρον στην κατανόηση πώς τα οικοσυστήματα και την ανθρωπότητα αλληλεπιδρούν
 • αναλυτική και δημιουργική σκέψη
 • εξαιρετικές δεξιότητες προφορικής και γραπτής επικοινωνίας
 • την ικανότητα να εργάζονται ως μέρος μιας ομάδας
 • καλή οργανωτική ικανότητα
 • πολιτιστική ευαισθητοποίηση / ευαισθησία
 • άριστες διαπροσωπικές δεξιότητες
 • εθελοντική ή επαγγελματική εμπειρία σε τομείς όπως η διατήρηση, πάρκα, έργα greenspace, η δημόσια εκπαίδευση για το περιβάλλον ή την αποκατάσταση των βιοτόπων είναι ένα περιουσιακό στοιχείο.

Ευκαιρίες Καριέρας

Ως τεχνικός, θα βρείτε δουλειά σε καριέρες, όπως:

 • τεχνικός διαχείριση των πόρων
 • αστική διαχείριση των δασών
 • Geomatics τεχνικός
 • υδρόβια / επίγεια βιολόγος
 • Περιβαλλοντική Εκπαίδευση
 • χωροταξικό σχεδιασμό
 • τεχνικός αποκατάστασης
 • καμπή τεχνικός
 • σύμβουλο περιβάλλοντος, και άλλοι.

Θα εργαστούμε για τις αρχές της διατήρησης, πάρκα τμήματα, ιδιωτικές συμβουλευτικές εταιρείες, δημοτικές / νομαρχιακές / ομοσπονδιακές κυβερνήσεις, μη κυβερνητικές οργανώσεις, κοινότητες Πρώτα Έθνη, ή οργανισμούς διαχείρισης. Θέσεις μπορούν να βρεθούν σε ολόκληρο τον Καναδά και σε όλο τον κόσμο. Προθυμία να μετεγκατασταθούν για την εργασία, και λαμβάνοντας την πρωτοβουλία να αναπτύξει επαφές στον τομέα ενισχύει σημαντικά τις δυνατότητες στη διάθεσή σας.

Ελάχιστες Προϋποθέσεις Εισαγωγής

OSSD με την πλειοψηφία των πιστώσεων στο Κολέγιο (C) και Άνοιγμα (O) επίπεδο, μεταξύ των οποίων:

 • 2 μαθήματα College (C) Αγγλικά (Βαθμός 11 ή Βαθμού 12)
 • 2 μαθήματα College (C) Μαθηματικά (Βαθμός 11 ή Βαθμού 12)

Όταν (C) είναι το ελάχιστο επίπεδο μαθημάτων για την εισαγωγή, (U) ή (U / C) τα μαθήματα γίνονται επίσης δεκτές.

Ζευγάρι Φοιτητές

Εάν είστε 19 ετών ή μεγαλύτερης ηλικίας, πριν αρχίσετε τα μαθήματα, και δεν διαθέτουν OSSD, μπορείτε να γράψετε την καναδική Δοκιμή Achievement ενηλίκων να αξιολογήσει την καταλληλότητά σας για την αποδοχή. Πρόσθετες δοκιμές ή ακαδημαϊκή αναβάθμιση μπορεί να είναι απαραίτητη για να καλύψουν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις πορεία για το πρόγραμμα αυτό.

 • Οι μαθητές αρχίζουν τον Ιανουάριο υποχρεούνται να παρακολουθήσουν μαθήματα στη διάρκεια του καλοκαιριού εξάμηνο.

Πρόγραμμα Pathway

Εάν δεν πληρούν τις προϋποθέσεις αποδοχής για Διαχείριση Οικοσυστημάτων Τεχνικός, να εξετάζει τις γενικές Τεχνών και Επιστημών - Περιβαλλοντικές Μελέτες και Φυσικών Πόρων επιλογή. Αυτό το πρόγραμμα οδός μπορεί να παρέχει τις απαιτήσεις που χρειάζεστε για την εισαγωγή, ενώ μπορείτε να κερδίσετε τις πιστώσεις για το πρώτο εξάμηνο του Διαχείριση Οικοσυστημάτων Τεχνικός.

Φυσικές απαιτήσεις

Ως φοιτητής διαχείριση του οικοσυστήματος θα πρέπει να:

 • Συμμετέχουν σε δραστηριότητες στον τομέα, μερικές φορές σε απομακρυσμένες περιοχές, μεταξύ των οποίων το περπάτημα μέχρι αρκετά χιλιόμετρα σε ανώμαλο έδαφος, που μεταφέρουν βαρύ εξοπλισμό, και λειτουργεί σε όλες τις καιρικές συνθήκες, όπως βροχή, βαθύ χιόνι και ακραίες θερμοκρασίες.
 • Συμμετέχουν σε δραστηριότητες που απαιτούν ανάγνωση, την ερμηνεία και τη δημιουργία χαρτών χρησιμοποιώντας γεωγραφικά συστήματα εντοπισμού θέσης και του Συστήματος Γεωγραφικών Πληροφοριών λογισμικό, τοπογραφικούς χάρτες χαρτί και αεροφωτογραφίες.
 • Προσδιορίστε τα χαρακτηριστικά του τοπίου, πετρώματα, ορυκτά, τα στρώματα του εδάφους, της χλωρίδας και της πανίδας, συμπεριλαμβανομένων των μικροσκοπικών πλαγκτόν και ασπόνδυλα, για τους σκοπούς της αξιολόγησης των ενδιαιτημάτων. Η ταυτοποίηση αυτών των στοιχείων του οικοσυστήματος θα πρέπει να βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά σε ζωντανή ή / και διατηρημένα δείγματα, τα αντικείμενα ή τα δείγματα, χάρτες και φωτογραφίες κ.λπ.
 • Εφαρμόστε λεκτική και μη λεκτική τεχνικές επικοινωνίας στο πλαίσιο της ομάδας για την επίλυση των συγκρούσεων και την επίτευξη των στόχων του έργου.

Σχετικά προγράμματα

Οι απόφοιτοι του προγράμματος Διαχείρισης Οικοσυστημάτων Τεχνικός μπορεί να θέλετε να εξετάσει συνεχίζουν την εκπαίδευσή τους ακόμη χρόνος για να επιτευχθεί ο Τεχνολόγος δίπλωμα. Ίσως επίσης να θέλετε να εξετάσει τη λήψη ενός από τα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών (GIS) προγράμματα - Εφαρμογές Specialist, ή Χαρτογραφικής ειδικό για να βελτιώσετε σύνολο ικανοτήτων και ευκαιρίες σταδιοδρομίας σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε ένα διπλό πτυχίο με τη λήψη άλλου Τεχνικού προγράμματα του σχολείου μας, και μπορεί να ολοκληρώσει συνήθως το δεύτερο πτυχίο με μόνο δύο εξάμηνα σπουδών.

Πρόσθετα έξοδα

Σχέδιο για να δαπανήσει περίπου 925 δολάρια κατά το πρώτο έτος και 525 δολάρια κατά το δεύτερο έτος για το κόστος των βιβλίων, τις προμήθειες και τα στρατόπεδα τομέα.

Συμφωνίες Μεταφοράς

 • Πανεπιστήμιο Lakehead
 • Royal Roads Πανεπιστήμιο
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε16 περισσότερα μαθήματα αποFleming College »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
4 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
1,995 CAD
ανά εξάμηνο
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη