Τεχνολογίας Τροφίμων, Ασφάλειας και Ποιότητας Δίπλωμα

Το Τεχνολογίας Τροφίμων, Ασφάλειας και Ποιότητας Δίπλωμα Πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους μαθητές να αναπτύξουν μια προσέγγιση χέρι για την ασφάλεια των τροφίμων και την ποιότητα, ενώ ταυτόχρονα τους προσφέρει την ευκαιρία να κερδίσουν την πιστοποίηση της ασφάλειας των τροφίμων. Το πρόγραμμα ενσωματώνει τις εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για την εφαρμογή των θεμελιωδών αρχών της διασφάλισης της ποιότητας. Επιπλέον, το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να είναι εξίσου χρήσιμη για το επίπεδο εισόδου ή συνεχή εξέλιξη της σταδιοδρομίας στην βιομηχανία τροφίμων και ποτών Αυτό το πρόγραμμα είναι εξίσου επωφελής για εκείνους που θέλουν να συμπληρώσουν τις προϋπάρχουσες δεξιότητες και τις γνώσεις τους με την αναβάθμιση. Ολοκληρωμένη προσέγγιση της AAPS του παρέχει στους φοιτητές με την ίδρυση και τη γνώση για την ανάπτυξη, την εφαρμογή και τη διατήρηση του προγράμματος ασφάλειας των τροφίμων χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως BPF και HACCP για τη διασφάλιση ότι τα προϊόντα που συμμορφώνονται με τα εθνικά και διεθνή πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας.

Πτυχίο στην Τεχνολογία Τροφίμων, Ασφάλειας και Ποιότητας μαθήματα περιλαμβάνουν:

  • Διασφάλιση της ποιότητας των τροφίμων και Ποιοτικού Ελέγχου (Εισαγωγή & προχωρημένους, - Διάλεξη)
  • Plant αποχέτευσης (Διάλεξη)
  • Χημεία Τροφίμων (Εισαγωγή και Χημείας Τροφίμων - Διάλεξη & Εργαστήριο)
  • Τεχνολογία Τροφίμων Επεξεργασίας (Εισαγωγή & Advanced - Διάλεξη)
  • Τρόφιμα Ανάπτυξης Προϊόντων (Διάλεξη)
  • Μικροβιολογία Τροφίμων (Διάλεξη & Εργαστήριο)
  • Εισαγωγή στην Επιστήμη των Τροφίμων (Διάλεξη)
  • Την Ασφάλεια των Τροφίμων (ΚΚΠ, HACCP, BRC, και Τετραγωνικά μέτρα - Διάλεξη)
  • Τρόφιμα Κανονισμούς (Διάλεξη)
  • Τεχνική Συγγραφή
  • Επαγγελματισμός και Σταδιοδρομία

Ασφάλεια των Τροφίμων Πιστοποιήσεις

Πιστοποιήσεις της ασφάλειας των τροφίμων είναι απαραίτητες για να εργαστούν σε πολλά τρόφιμα και ποτά περιβάλλοντα που σχετίζονται, μεταξύ άλλων και για φαγητό και ποτό servers, οι άνθρωποι που εργάζονται στην παρασκευή τροφίμων και τους ανθρώπους που εργάζονται σε ένα θεσμικό πλαίσιο, καθώς και μεγάλης κλίμακας βιομηχανίες τροφίμων. Πολλοί εργοδότες έχουν επίσης την προτίμησή τους για τους υποψηφίους που μπορούν να καλύψουν ένα υψηλό επίπεδο των δεξιοτήτων και των προτύπων για την ασφάλεια των τροφίμων και την ποιότητα. Επιπλέον, στην κατοχή του τα κατάλληλα προσόντα μπορεί επίσης να βοηθήσει ένα άτομο με εμπειρία στον κλάδο προωθήσουν την καριέρα τους, συμπεριλαμβανομένων των άλλων κατάρτισης.

Οι φοιτητές που είναι εγγεγραμμένοι στον Τεχνολογίας Τροφίμων, Ασφάλειας και Ποιότητας Δίπλωμα Πρόγραμμα είναι επιλέξιμα για να παρακολουθήσουν την προπόνηση "Πιστοποιητικό Χειρισμός Τροφίμων" δωρεάν ($ 70 αξία) και να αποκτήσει το πιστοποιητικό που εκδίδεται από την Πόλη του Τορόντο.

AAPS αποφοίτων από την ασφάλεια των τροφίμων και του Προγράμματος Ποιότητας ακολουθήσουν σταδιοδρομίες στον

  • Διασφάλιση Ποιότητας
  • Plant Υγιεινή
  • Συνεργάτης Παραγωγής
  • Τεχνικές Υπηρεσίες
  • Ασφάλεια των Τροφίμων και Διασφάλισης Ποιότητας
  • Μικροβιολόγος Τεχνικός
  • Ανάπτυξη προϊόντων Τεχνολόγος
  • Ρυθμιστικών Θεμάτων
  • Έρευνα & Ανάπτυξη
  • Δοκιμές προϊόντων
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποAcademy Of Applied Pharmaceutical Sciences (AAPS) »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
46 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη