Τη γεωπολιτική του βορρά

American College of Norway

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Τη γεωπολιτική του βορρά

American College of Norway

Πρέπει να γνωρίζετε ότι πρέπει να εγγραφείτε ως φοιτητής πλήρους φοίτησης στο The American College της Νορβηγίας και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να σπουδάσετε 5 από τα μαθήματα μας (Totaling 15 credit). Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε ποια από τα άλλα μας μαθήματα θα θέλατε να συμπεριλάβετε.

Αυτό το μάθημα θα προσφέρει μια ευρεία και στοχοθετημένη έρευνα για ένα αναδυόμενο γεωπολιτικό σημείο εστίασης του 21ου αιώνα, την περιοχή της Αρκτικής.

Ενώ οι κλιματικές αλλαγές και η άνοδος της στάθμης της θάλασσας ανησυχούν πολλούς από περιβαλλοντική άποψη, οι εξελίξεις αυτές έχουν επίσης ανοίξει νέες και προσοδοφόρες οικονομικές δυνατότητες, ειδικά για την αναζήτηση πετρελαίου, τη ναυτιλία και ακόμη και την τουριστική βιομηχανία.

Αυτά τα διάφορα στοιχεία θα εξερευνηθούν στο μάθημα: Το γεωγραφικό πλαίσιο · Την ιστορία της εξερεύνησης της Αρκτικής. Οι παραλληλισμοί με την επιστημονική συνεργασία της Ανταρκτικής. Τον αντίκτυπο της κλιματικής αλλαγής · Τη σημασία των κοιτασμάτων πετρελαίου και αερίου · Ναυτιλιακή βιομηχανία · Τον μεταβαλλόμενο ρόλο του Συμβουλίου της Αρκτικής · Σκανδιναβικά ενδιαφέροντα στην περιοχή. Ο ρόλος των μεγάλων δυνάμεων, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας · Και τα σενάρια του 21ου αιώνα για αυτήν την ζωτικά αναδυόμενη περιοχή.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ιαν. 2019
Αυγ. 2019
Duration
Διάρκεια
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Νορβηγία - Moss, Ostfold
Ημερομηνία Έναρξης : Ιαν. 2019, Αυγ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ιαν. 2019, Αυγ. 2019
Νορβηγία - Moss, Ostfold
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών