Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πρέπει να γνωρίζετε ότι πρέπει να εγγραφείτε ως φοιτητής πλήρους φοίτησης στο The American College της Νορβηγίας και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να σπουδάσετε 5 από τα μαθήματα μας (Totaling 15 credit). Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε ποια από τα άλλα μας μαθήματα θα θέλατε να συμπεριλάβετε.

Αυτό το μάθημα θα προσφέρει μια ευρεία και στοχοθετημένη έρευνα για ένα αναδυόμενο γεωπολιτικό σημείο εστίασης του 21ου αιώνα, την περιοχή της Αρκτικής.

Ενώ οι κλιματικές αλλαγές και η άνοδος της στάθμης της θάλασσας ανησυχούν πολλούς από περιβαλλοντική άποψη, οι εξελίξεις αυτές έχουν επίσης ανοίξει νέες και προσοδοφόρες οικονομικές δυνατότητες, ειδικά για την αναζήτηση πετρελαίου, τη ναυτιλία και ακόμη και την τουριστική βιομηχανία.

Αυτά τα διάφορα στοιχεία θα εξερευνηθούν στο μάθημα: Το γεωγραφικό πλαίσιο · Την ιστορία της εξερεύνησης της Αρκτικής. Οι παραλληλισμοί με την επιστημονική συνεργασία της Ανταρκτικής. Τον αντίκτυπο της κλιματικής αλλαγής · Τη σημασία των κοιτασμάτων πετρελαίου και αερίου · Ναυτιλιακή βιομηχανία · Τον μεταβαλλόμενο ρόλο του Συμβουλίου της Αρκτικής · Σκανδιναβικά ενδιαφέροντα στην περιοχή. Ο ρόλος των μεγάλων δυνάμεων, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας · Και τα σενάρια του 21ου αιώνα για αυτήν την ζωτικά αναδυόμενη περιοχή.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε11 περισσότερα μαθήματα αποAmerican College of Norway »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Ιαν. 2020
Duration
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019, Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αύγ. 2019, Ιαν. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη