Το κολέγιο προετοιμασίας κολλεγίων ESL και το Πανεπιστήμιο

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Μαθήματα ESL για ενήλικες: Πρόγραμμα Pathway

Όχι μόνο το CES Toronto προσφέρει μαθήματα ESL για ενήλικες, προσφέρουμε επίσης προγράμματα Pathway για φοιτητές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν ένα από τα καναδικά ή διεθνή πανεπιστήμια ή πανεπιστήμια. Η είσοδος σε ένα από τα κολέγια των συνεργατών μας απαιτεί την επιτυχή ολοκλήρωση των γενικών αγγλικών ανώτερων και μεσαίων επιπέδων CES.

Το CES είναι υπερήφανος συνεργάτης:

Για τους φοιτητές που επιθυμούν να προχωρήσουν στην προετοιμασία τους για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, συνιστούμε ένα από τα πιο δημοφιλή μαθήματα μας, το κολλέγιο-πανεπιστημιακό πρόγραμμα προετοιμασίας.

CUPC: Μαθήματα κολλεγίων και πανεπιστημίων

Αυτό το εντατικό μάθημα που διατίθεται για τέσσερις έως δώδεκα εβδομάδες αποσκοπεί στην προετοιμασία των φοιτητών για επιτυχία σε ένα αγγλόφωνο μετα-δευτεροβάθμιο περιβάλλον. Εστιάζοντας στις ολοκληρωμένες ακαδημαϊκές δεξιότητες που παρέχονται με τη χρήση υλικών κολέγιο, οι μαθητές θα:

  • να μάθουν θεμελιώδεις δεξιότητες, όπως συμμετοχή σε διαλέξεις και ακαδημαϊκή έρευνα / παρουσίαση
  • να αποκτήσουν μια γενική κατανόηση των προσδοκιών σε επίπεδο κολλεγίων / πανεπιστημίων
  • να αναπτύξει την εμπιστοσύνη για να ενταχθεί στα καναδικά σχολεία και να γεφυρώσει γλωσσικές ή πολιτιστικές προκλήσεις

Μελέτη στο CES

Στο CES, αναγνωρίζουμε ότι η εκμάθηση μιας άλλης γλώσσας απαιτεί με επιτυχία κάτι περισσότερο από ένα βιβλίο και μια διάλεξη. Οι μαθήτριες ESL για ενηλίκους εστιάζουν στο στόχο χρησιμοποιώντας μια επικοινωνιακή προσέγγιση στην εκμάθηση γλωσσών. Εμπλουτίζουμε τη ζωή των σπουδαστών με γλωσσικές και πολιτιστικές ευκαιρίες σε πραγματικό κόσμο. Εκπαιδεύουμε τους μαθητές χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους που θέτουν πρώτα τον φοιτητή. Εμπνέουμε τους μαθητές να υλοποιήσουν τους στόχους τους και να επεκτείνουν τους ορίζοντές τους.

Μάθετε Αγγλικά στο Τορόντο

Βρισκόμενος ως μία από τις ασφαλέστερες πόλεις της Βόρειας Αμερικής, το Τορόντο είναι μια πόλη στην οποία οι άνθρωποι μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς και άνετοι. Ψηφίστηκε με συνέπεια ένα από τα καλύτερα μέρη για να ζήσει και να επισκεφθεί. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον τρόπο που οι άνθρωποι στο Τορόντο γιορτάζουν και αγκαλιάζουν την ποικιλομορφία. Είναι μια ξεχωριστή πόλη παγκόσμιας κλάσης που γιορτάζει την αγάπη και το σεβασμό για τους πολλούς πολιτισμούς που ευδοκιμούν εδώ.

Τοποθεσία

Βρίσκεται στην μεγαλύτερη και πιο ποικιλόμορφη πόλη του Καναδά, το Capital English Solutions είναι ένας πρωταρχικός προορισμός για τους σπουδαστές που θέλουν να βυθιστούν στην αγγλική γλώσσα και τον καναδικό πολιτισμό. Τα μαθήματα ESL για ενήλικες βρίσκονται σε βολική τοποθεσία ακριβώς στην καρδιά του κέντρου του Τορόντο, στην οδό Yonge Street και την οδό Wellesley. Θα βρείτε τον εαυτό σας περιτριγυρισμένο από πολλά τοπικά καταστήματα, καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια και καταστήματα ειδικών ειδών. Ο σταθμός Wellesley του υπόγειου σιδηρόδρομου βρίσκεται πολύ κοντά και σε μικρή απόσταση από τον κεντρικό σταθμό της πόλης και της λίμνης Οντάριο.

Μαρτυρία - - Jinpyo, Κορέα

"Είμαι βέβαιος ότι το καλύτερο σχολείο ESL στο Τορόντο είναι το CES! Μου έδωσαν την εκπαίδευση, μια ζωή στο Τορόντο και μια αίσθηση ανεξαρτησίας και ανάπτυξης. Οι σχολικοί σύμβουλοι είναι εκπληκτικοί και όλοι είναι τόσο φιλικοί! "

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2018

Σχετικά με τη Σχολή

At CES, we recognize that learning another language successfully requires more than just a textbook and a lecture. Our ESL Classes for Adults are goal-focused using a communicative approach to languag ... περαιτέρω

At CES, we recognize that learning another language successfully requires more than just a textbook and a lecture. Our ESL Classes for Adults are goal-focused using a communicative approach to language learning. We enrich students’ lives with real-world language and cultural opportunities. We educate students using modern methods that put the student first. We inspire students to realize their goals and expand their horizons. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη