Υγεία & Κοινωνική Φροντίδα, Πανεπιστήμιο 1ο και 2ο Έτος (επίπεδα 4 και 5)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το μάθημα Προπτυχιακού Επιπέδου 4/5 Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας είναι ένα μάθημα 240 μονάδων που έχει σχεδιαστεί για να παρακολουθεί γρήγορα τους μαθητές έως το τελευταίο έτος ενός σχετικού Προπτυχιακού πτυχίου στον τομέα Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας, το τελευταίο πτυχίο Top-up μπορεί να ολοκληρωθεί σε ένα Πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου στην πανεπιστημιούπολη ή μέσω εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Οι ενότητες επιπέδου 4 και οι αναθέσεις αυτού του μαθήματος είναι ισοδύναμες με το πρώτο έτος πτυχίου πανεπιστημίου και οι ενότητες επιπέδου 5 και οι αναθέσεις είναι ισοδύναμες με το δεύτερο έτος πτυχίου πανεπιστημίου .

Αυτό το μάθημα αποτελείται από έξι ενότητες επιπέδου 4 και εργασίες (120 μονάδες) και πέντε ενότητες επιπέδου 5 και εργασίες (120 μονάδες), Εάν ένας μαθητής αποφασίσει να σπουδάσει μόνο στο επίπεδο 4 θα λάβει 120 μονάδες και μπορεί να υποβάλει αίτηση για εξαίρεση από το πρώτο έτος ενός πανεπιστημιακού πτυχίου.

Κάθε ενότητα αποτελείται από περίπου 40 ώρες καθοδηγούμενης εκμάθησης υλικού με επιπλέον 30-50 ώρες προαιρετικού εκπαιδευτικού υλικού. Αυτά τα υλικά περιλαμβάνουν συνιστώμενες ασκήσεις, συνιστώμενες αναγνώσεις και πόρους διαδικτύου.

Δίδακτρα μαθήματος

Το τέλος για την εγγραφή στα μαθήματα επιπέδου 4 και επιπέδου 5 είναι 8500 £ σε απευθείας σύνδεση μελέτη και. 12000 £ για σπουδές στην πανεπιστημιούπολη. Εναλλακτικά, οι μαθητές μπορούν να εγγραφούν σε ένα μόνο επίπεδο (επίπεδο 4 ή 5) για 5400 £ το καθένα για διαδικτυακή μελέτη ή 9000 £ για κάθε πανεπιστημιούπολη .

Οι μαθητές μπορούν να πραγματοποιήσουν την πληρωμή χρησιμοποιώντας μία από τις ακόλουθες μεθόδους:

 • Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα
 • τραπεζική μεταφορά
 • Άτοκες μηνιαίες δόσεις
 • Paypal
 • Δυτική Ένωση

Τι περιλαμβάνεται στο κόστος της πορείας μου;

 • Όλο το υλικό των μαθημάτων, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών ενοτήτων και των γραπτών εργασιών
 • Προσωπική υποστήριξη εκπαιδευτών με 1-2-1 συνεδρίες Skype
 • Αφιερωμένη στήριξη φοιτητών
 • Πρόσβαση σε ένα online φόρουμ κοινωνικής μάθησης
 • Αντιστοίχιση και ανάδραση
 • ΔΩΡΕΑΝ κάρτα NUS Extra αξίας £ 19.90
 • ΔΩΡΕΑΝ φορητό
 • Δωρεάν CV γραφής βοήθεια για την ολοκλήρωση του μαθήματος

Συμπλήρωση πανεπιστημίου

Εάν αποφασίσετε να συμπληρώσετε ένα πλήρες προπτυχιακό πτυχίο μέσω ενός διαπιστευμένου πανεπιστημίου του Ηνωμένου Βασιλείου, το κόστος παρατίθεται παρακάτω. Λάβετε υπόψη ότι τα παρακάτω κόστη αφορούν μόνο την εξ αποστάσεως εκπαίδευση / διαδικτυακή. Έχετε την επιλογή να τελειώσετε στην πανεπιστημιούπολη. Το κόστος ποικίλλει ανάλογα με το πανεπιστήμιο στο οποίο επιλέξατε να ολοκληρώσετε το τελευταίο έτος.

Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

 • Διοίκηση και ηγεσία στην Υγεία και την Κοινωνική Φροντίδα (top-up) BSc (Hons)

Πανεπιστήμιο του Derby

 • Ολοκληρωμένη Υγεία και Κοινωνική Φροντίδα (Top-Up) BSc (Hons)

Είμαι επιλέξιμος για αυτό το πρόγραμμα;

Για να εγγραφείτε στο μάθημα επιπέδου 4, πρέπει να είστε τουλάχιστον 18 ετών και να έχετε πλήρη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Πριν εγγραφείτε στο μάθημα επιπέδου 5, πρέπει να έχετε φτάσει στο επίπεδο 4 ή ισοδύναμο.

Ενότητα επιπέδου 4

Ακαδημαϊκές δεξιότητες σπουδών

Ο στόχος αυτής της ενότητας είναι να επιτρέψει στους μαθητές να αναπτύξουν τις απαραίτητες δεξιότητες και κατανόηση για να σπουδάσουν αποτελεσματικά στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Αυτό θα επιτρέψει στους μαθητές να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες αντανακλαστικής και κριτικής σκέψης που απαιτούνται για την επίτευξη ατομικών μαθησιακών δυνατοτήτων.

Επικοινωνία στην Υγεία και την Κοινωνική Φροντίδα

 • Ο στόχος αυτής της ενότητας είναι να αναπτύξει την ευαισθητοποίηση του μαθητή για τις διάφορες μορφές επικοινωνίας που χρησιμοποιούνται στις ρυθμίσεις υγείας και κοινωνικής φροντίδας και τη σημασία της για την αποτελεσματική παροχή υπηρεσιών.

Εισαγωγή στην πολιτική υγειονομικής περίθαλψης

Ο στόχος αυτής της ενότητας είναι να αναπτύξει την ευαισθητοποίηση των εκπαιδευομένων σχετικά με τις διαφορετικές επιρροές στην υγειονομική περίθαλψη και την επίδρασή τους στην ανάπτυξη πολιτικής. Η αξιολόγηση της πολιτικής υγειονομικής περίθαλψης θα επιτρέψει στους μαθητές να εξετάσουν ποια είναι τα βασικά σύγχρονα ζητήματα για όσους κάνουν πολιτική, παρόχους και εκείνους που λαμβάνουν υποστήριξη.

Ανακλαστική Πρακτική

Αυτή η ενότητα έχει σχεδιαστεί για να εισαγάγει τον μαθητή στην ανακλαστική πρακτική σε όλες τις μορφές του. Οι προβληματισμοί σχετικά με την πρακτική και στην πράξη είναι σημαντικές έννοιες στην υγεία και την κοινωνική περίθαλψη και τροφοδοτούν την ιδέα της αυτοανάπτυξης που συνδέει τη θεωρία με την πρακτική.

Διαχείριση των ατόμων στην Υγεία και την Κοινωνική Φροντίδα

Ο στόχος αυτής της ενότητας είναι να δώσει τη δυνατότητα στους μαθητές να κατανοήσουν τις διαδικασίες που σχετίζονται με την πρόσληψη, τη διαχείριση και την ανάπτυξη ατόμων στον χώρο εργασίας για την υγεία και την κοινωνική περίθαλψη. Σε αυτήν την ενότητα, οι εκπαιδευόμενοι θα διερευνήσουν τις διαδικασίες που εμπλέκονται στη διαχείριση ατόμων στο χώρο εργασίας για την υγεία και την κοινωνική περίθαλψη και πώς θα διευκολύνουν την αλλαγή στον οργανισμό.

Κοινωνιολογία: Έννοιες στην υγεία και την κακή υγεία

Ο στόχος αυτής της ενότητας είναι να μάθουν οι μαθητές τις κοινωνιολογικές έννοιες της υγείας και της κακής υγείας και την εφαρμογή τους στην πρακτική περίθαλψης στην υγεία και την κοινωνική περίθαλψη. Θα επιτρέψει στους μαθητές να κατανοήσουν τη φύση της σύγχρονης κοινωνίας και τις επιρροές της στην αντίληψη της υγείας και της κακής υγείας. Οι μαθητές θα διερευνήσουν πώς η κοινωνία είναι δομημένη από την άποψη της ηλικίας, του φύλου, της εθνικότητας, της κοινωνικής τάξης, της οικογένειας και των νοικοκυριών και τον αντίκτυπό της στην υγεία και την ευημερία.

Ενότητα επιπέδου 5

Αρχές που στηρίζουν την Υγεία και την Κοινωνική Φροντίδα

Όλοι οι επαγγελματίες υγείας και κοινωνικής φροντίδας έχουν επαγγελματικούς κώδικες συμπεριφοράς. Ο στόχος αυτής της ενότητας είναι να αναπτύξει μια κατανόηση των αξιών, των θεωριών και των πολιτικών που υποστηρίζουν την πρακτική υγείας και κοινωνικής φροντίδας και τους μηχανισμούς που υπάρχουν για την προώθηση ορθών πρακτικών στον τομέα.

Η διαχείριση της ποιότητας στην υγεία και την κοινωνική φροντίδα

Η ποιότητα είναι ένα βασικό συστατικό των υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής φροντίδας και μιας έννοιας με πολλές διαφορετικές ερμηνείες και προοπτικές. Ο στόχος αυτής της ενότητας είναι οι μαθητές να αναπτύξουν μια κατανόηση των διαφορετικών προοπτικών σχετικά με την ποιότητα των υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής περίθαλψης και πώς αξιολογείται προκειμένου να ενδυναμώσουν και να εμπλακούν οι χρήστες των υπηρεσιών.

Ερευνητικό πρόγραμμα

Αυτή η ενότητα στοχεύει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων του εκπαιδευόμενου για ανεξάρτητη έρευνα και κριτική ανάλυση, αναλαμβάνοντας μια μικρή πιλοτική έρευνα που έχει άμεση σχέση με το πρόγραμμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή την επαγγελματική τους ανάπτυξη.

Συνεργασία που εργάζεται στον τομέα της Υγείας και της Κοινωνικής Φροντίδας

Ο στόχος αυτής της ενότητας είναι να δώσει τη δυνατότητα στους μαθητές να κατανοήσουν τη σημασία της θετικής εργασίας σε συνεργασία με άλλους στην υγεία και την κοινωνική περίθαλψη. Οι μαθητές θα εξερευνήσουν τη φύση της συνεργασίας σε τρία επίπεδα. Πρώτον, θα εξετάσουν τις συνεργασίες με τους χρήστες των υπηρεσιών που εξουσιοδοτούν τα άτομα να λαμβάνουν ενημερωμένες αποφάσεις και να ενθαρρύνουν την ανεξαρτησία. Δεύτερον, θα εξετάσουν τις συνεργασίες μεταξύ διαφορετικών επαγγελματιών στον τομέα της υγείας και της κοινωνικής περίθαλψης και θα διερευνήσουν τη διεπαγγελματική εργασία. Τέλος, οι εκπαιδευόμενοι θα διερευνήσουν τις οργανωτικές συνεργασίες και θα εξετάσουν διαφορετικούς τρόπους από κοινού εργασίας.

Συνεργασία με χρήστες υπηρεσιών με πολύπλοκες ανάγκες

Ο στόχος αυτής της μονάδας είναι να βοηθήσει τους μαθητές να κατανοήσουν θέματα υγείας, αναπηρίας και ασθένειας και πώς οι επαγγελματίες της υγειονομικής περίθαλψης μπορούν να ενδυναμώσουν τα άτομα με πολύπλοκες σωματικές και ψυχικές ανάγκες υγείας για να καθορίσουν τη δική τους φροντίδα.

Διαδρομή καριέρας

Η επιτυχής ολοκλήρωση του πλήρους μαθήματος επιπέδου 4/5 Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας και το τελευταίο έτος ενός διαπιστευμένου Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών θα λειτουργήσει ως εφαλτήριο για μια επαγγελματική σταδιοδρομία στις υπηρεσίες υγείας και κοινωνικής φροντίδας. Το μάθημα συνδυάζει τη θεωρία και την πρακτική για όσους επιθυμούν να συνεργαστούν με ανθρώπους σε περιβάλλον φροντίδας. Είναι κατάλληλο ως βάση για όσους επιθυμούν να μετακινηθούν σε ένα από τα πολλά επαγγέλματα υγείας ή κοινωνικών επαγγελμάτων ή σε όσους θέλουν να διατηρήσουν τις επιλογές τους ανοιχτές.

Πόση ώρα θα πάρει?

Οι μαθητές μπορούν να μάθουν με ρυθμό που τους ταιριάζει. Δεν υπάρχουν χρονικά όρια ή προθεσμίες με την KIC. Οι μαθητές μπορούν να μελετήσουν τις ενότητες με οποιαδήποτε σειρά ανά πάσα στιγμή.

Τελευταία ενημέρωση Σεπτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Affordable study programmes with exclusive online modules fast-tracking learners to a University qualification. Whether you are looking to enhance your skills, improve your team or pursue a profession ... περαιτέρω

Affordable study programmes with exclusive online modules fast-tracking learners to a University qualification. Whether you are looking to enhance your skills, improve your team or pursue a professional education, the Kingsgate International College’s learning pathways can provide you with all you need. The Kingsgate International College delivers on Campus or online university pathway programmes with full Undergraduate and Postgraduate Diploma Awards to learners from all corners of the world. Learners can fast track their way through to a UK University Qualification on campus or by distance learning. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη