Φυσικά - κατάρτιση των εκπαιδευτικών

Crest Schools of English

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Φυσικά - κατάρτιση των εκπαιδευτικών

Crest Schools of English

Ποιοι θα ωφεληθούν περισσότερο από αυτή την πορεία;

Αυτό το μάθημα παρέχει στο εξωτερικό καθηγητές με μια εξαιρετική ευκαιρία για να ανανεώσετε τη διδασκαλία τους και να αναπτύξουν τις γνώσεις τους στην αγγλική γλώσσα δεξιότητες. Έμπειρους και επαγγελματίες επόπτες-καθηγητές μας θα δημιουργήσει μια εξατομικευμένη πορεία ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε ομάδας, είτε πρόκειται για διδακτική μεθοδολογία, διαχείριση της τάξης ή οποιαδήποτε άλλη πτυχή της διδασκαλίας μιας ξένης γλώσσας.

Φοιτητές της ΕΕ μπορούν να είναι επιλέξιμοι για να λάβουν χρηματοδότηση για αυτή την πορεία στο πλαίσιο των προγραμμάτων Grundtvig και Comenius.

Ο Δάσκαλος μαθήματα μετεκπαίδευσης επικεντρώνεται κυρίως στα εξής:

  • Διαφορετικές μεθοδολογίες για τη διδασκαλία - η «γλώσσα της διδασκαλίας», - τους διάφορους τρόπους με τη χρήση των πόρων - οι βασικές πτυχές του σχεδιασμού του μαθήματος - τις μεθόδους διαχείρισης της τάξης για διαφορετικές ανάγκες

Το περιεχόμενο των μαθημάτων έχει σχεδιαστεί για να:

  • Να αυξήσει την εμπιστοσύνη των εκπαιδευτικών στην τάξη - να ενισχύσουν την επαγγελματική τους γνώση που απαιτείται για τη διδασκαλία της πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και ενηλίκων - να ενισχύσουν την επαγγελματική τους γνώση που απαιτείται για τη διδασκαλία διαφόρων τύπων των μαθημάτων αγγλικής γλώσσας (π.χ. Αγγλικά για ειδικούς σκοπούς, Ακαδημαϊκά Αγγλικά, Αγγλικά Οικονομικές και πολλά περισσότερο) - ανανέωση διδακτικές γνώσεις και τις δεξιότητές τους σε ένα περιβάλλον Αγγλική γλώσσα - ενισχύσουν τις ικανότητές τους να χρησιμοποιούν νέες μεθόδους για να δημιουργήσετε ενδιαφέρουσες, με επίκεντρο το μαθητευόμενο μαθήματα με υλικά που κάνουν μαθήματα Αγγλικών «ζωντανεύουν» - βελτίωση της αγγλικής τις γλωσσικές τους δεξιότητες (όπου ισχύει) όσον αφορά όχι μόνο τις τέσσερις δεξιότητες αγγλικής γλώσσας (ανάγνωση, γραφή, ομιλία, ακρόαση), αλλά και, κυρίως, από την άποψη της ευχέρεια, την ακρίβεια και την προφορά υποψήφιοι μπορούν να συνδυάσουν αυτό το πρόγραμμα με μαθήματα αγγλικής γλώσσας και θα έχουν την ευκαιρία να παρατηρήσουν μας εκπαιδευτικοί στις τάξεις τους.

'' Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω επισκεφθεί το σχολείο σας. Ήταν πραγματικά ενθαρρυντικό! Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για τις τάξεις του επόμενου έτους μου. Σας ευχαριστούμε για τη βοήθειά σας''. Τατιάνα - Δάσκαλος από τη Ρωσία, Δεκέμβριος 2013.

Ξεκινήστε Ημερομηνίες

  • 18 του Απριλίου, 2014 - 16 του Ιούν 2014 - 27 Ιούνη 2014 - 14 Ιουλίου 2014 - 25 του Ιούλη του 2014
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ιούλιος 2019
Duration
Διάρκεια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Edgware, England
Ημερομηνία Έναρξης : Ιούλιος 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ιούλιος 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - Edgware, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών