Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

r6hm

Η αεροπορική εταιρεία αποστολέας επίσης γνωστή ως πτήσης αποστολέας ή αξιωματικός επιχειρήσεων της πτήσης είναι ένα από τα καλύτερα αμειβομένων και συναρπαστικές θέσεις εργασίας στον κλάδο των αερομεταφορών. Κάθε αεροπορική εταιρεία απαιτεί αεροσκάφη αποστολείς, όπως ακριβώς και οι πιλότοι για τη διαχείριση των πτήσεων. Με ένα πιστοποιητικό FAA αεροσκαφών αποστολέας, οι ευκαιρίες καριέρας ανοίγουν σε όλο τον κόσμο!

Μετά την αποφοίτησή του από το Avel Flight School και την απόκτηση FAA αεροσκαφών αποστολέας Πιστοποιητικό σας, θα είστε έτοιμοι να εργαστούν σε μια αεροπορική εταιρεία, που μοιράζονται τις αποφάσεις εντολή με μια αεροπορική εταιρεία καπετάνιο.

Μερικές από τις ευθύνες και περιγραφή των καθηκόντων μιας πτήσης αποστολέας είναι:

  • Υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και την παρακολούθηση της προόδου ενός ταξιδιού πτήσης
  • Αποστολέας είναι νομικά υπεύθυνος για την ασφάλεια της πτήσης μαζί με τον κυβερνήτη
  • Έχει την εξουσία να καθυστερήσει, εκτρέψουν ή να ακυρώσει μια πτήση
  • Οι περισσότερες εμπορικές επιχειρήσεις απαιτούν τόσο του αποστολέα πτήσης και κυβερνήτης συνδυάζονται για να εγκρίνει και να απελευθερώσει μια πτήση
  • Ένας αποστολέας πτήση οφείλει να αποδείξει την εκτενή γνώση της αεροπορίας να συγκριθεί με τον καπετάνιο ενός αεροσκάφους που κατέχει Airline Pilot Μεταφορών Άδειας, η οποία είναι η υψηλότερη άδεια χειριστή εφικτό.

Αυτή η εξαιρετική καριέρα μπορεί να πληρώσει πάνω από 100.000 δολάρια το χρόνο με το δεξί προσόντα και την εμπειρία.

εγγραφή Προαπαιτούμενο

  • Να είναι τουλάχιστον 21 χρόνια για να είναι επιλέξιμες για να κάνετε το τεστ αεροσκαφών αποστολέας της γνώσης και να είναι σε θέση να ολοκληρώσει την πορεία.
  • Να είναι σε θέση να διαβάσει, να μιλούν, να γράφουν και να καταλάβουν την αγγλική γλώσσα άπταιστα.

Περιγραφή Μαθήματος

wr6jΤο μάθημα αποστολέας FAA αεροσκαφών περιέχει την ίδια ύλη και τα θέματα που καλύπτονται στο Airline Pilot Μεταφορών License (ATPL). Κάποιος πρέπει να έχετε κατά νου, όταν οι πιλότοι εκπαιδεύσει έχουν πάνω από δύο χρόνια από την έναρξη της πτητικής εκπαίδευσης για την επίτευξη ενός πτυχίου ATPL. Ότι, όλα αυτά η θεωρία συμπιέζεται σε μια πορεία με ένα ελάχιστο 200 ώρες σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό το μάθημα έχει μια απότομη καμπύλη εκμάθησης από την αρχή μέχρι το τέλος και απαιτεί αφοσίωση και τη δέσμευση για την ολοκλήρωση του μαθήματος. Αυτό βέβαια δεν είναι κατάλληλο για procrastinators.

Επιλογές Μαθήματος

Σας προσφέρουμε τρεις επιλογές μαθημάτων. Και οι τρεις επιλογές μάθημα απαιτεί το πέρασμα του FAA αεροσκαφών αποστολέας δοκιμάσουν τις γνώσεις και την πρακτική εξέταση με την FAA Ειδικός αεροσκαφών αποστολέας εξεταστή (DADE).

Αποφοίτηση σε αυτήν την πορεία απαιτεί από τους μαθητές να περάσουν το τέλος της αξιολόγησης μαθήματος και υπερβαίνει FAA Πρακτική Πρότυπα δοκιμής πριν από τη λήψη μια πρακτική εξέταση με DADE.

ΕΠΙΛΟΓΉ 1

4 Εβδομάδες γκολφ: Το μάθημα αυτό είναι ιδανικό για φοιτητές χωρίς προηγούμενη εμπειρία των αερομεταφορών. Ένα ελάχιστο των 200 ωρών του μαθήματος γίνεται στην τάξη. Αυτή είναι και η μόνη διαθέσιμη επιλογή για τους φοιτητές που χρησιμοποιούν τα οφέλη VA, όπως ο Bill GI.

FAA αεροσκαφών αποστολέας Τεστ Γνώσεων πρέπει να ολοκληρωθεί με επιτυχία το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας 2 του σχολείου έδαφος σε αυτήν την πορεία.

ΕΠΙΛΟΓΗ 2

wrjyetyOnline και Τάξη γκολφ Δωμάτιο: Το μάθημα αυτό είναι ιδανικό για φοιτητές χωρίς προηγούμενη εμπειρία αεροπορίας και για όσους έχουν χρόνο περιορίζει σε παρακολουθούν πλήρη κύκλο του χρόνου. Δημοφιλή με τους ξένους φοιτητές, η πορεία αυτή χωρίζεται σε δύο μέρη. Από το σύνολο των ελάχιστων 200 ώρες μαθήματος, τουλάχιστον 152 ώρες είναι online (Μέρος 1) και ένα ελάχιστο των 48 ωρών είναι στην τάξη (Μέρος 2).

Σας ενημερώνουμε το μάθημα αποστολέας του αεροσκάφους, όπως προαναφέρθηκε καλύπτει το ίδιο πρόγραμμα σπουδών ως Airline Pilot Μεταφορών πιστοποιητικό και είναι πολύ εντατική. Ως εκ τούτου, σας συνιστούμε ιδιαίτερα τους μαθητές να επιλέξουν ένα 4 εβδομάδες μάθημα τάξη αίθουσα μετά την ολοκλήρωση του online τμήματος του μαθήματος. Μια επιλογή κατηγορίας δωματίου τεσσάρων εβδομάδων προσφέρει τον εαυτό του αρκετό χρόνο για να ολοκληρώσουν αυτή την πορεία με επιτυχία.

Μέρος 1: τμήμα Αεροσκάφη / πτήσης αποστολέας σε απευθείας σύνδεση

Περιλαμβάνει τουλάχιστον 152 ωρών σε απευθείας σύνδεση. Αυτό γίνεται στο πείσει για το δικό σας χρόνο. Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους του μαθήματος θα είναι επιλέξιμες για την πρόοδο στο δεύτερο μέρος.

Το Online Ground School συνήθως διαρκεί 3-4 μήνες για να ολοκληρωθεί. Ενώ κάποιοι μαθητές μπορεί να είναι σε θέση να ολοκληρώσει την online μέρος σε λιγότερο από ένα μήνα, αυτή τη φορά πολύ ποικίλει ανάλογα με κάθε μαθητή ικανότητα, προσπάθεια και χρόνο που επενδύεται σε κάνει την online τμήμα. Η μέγιστη χρόνο για να έχουν πρόσβαση στην online σχολή έδαφος για την ολοκλήρωση είναι 12 μήνες. Αφού ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική σχολείο εδάφους θα απαιτήσει ένα αντίγραφο των Πιστοποιητικών σας αποφοίτησης των online μαθημάτων σας.

FAA αεροσκαφών αποστολέας Τεστ Γνώσεων πρέπει να ολοκληρωθεί με επιτυχία πριν από την έναρξη της Μέρος 2.

Μέρος 2: τμήμα Αεροσκάφη / πτήσης αποστολέας Class Δωμάτιο

Περιλαμβάνει ένα ελάχιστο των 48 ωρών της τάξης σχολική αίθουσα έδαφος στις εγκαταστάσεις μας στο αεροδρόμιο DuPage. Μέρος 2 θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός 12 μηνών από την ολοκλήρωση Μέρος 1. Ενώ Μέρος 2 μπορεί να ολοκληρωθεί σε δύο εβδομάδες, σας προτείνουμε μια επιλογή τεσσάρων εβδομάδων για τους φοιτητές να ολοκληρώσουν άνετα αυτή την πορεία.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του Μέρους 2, θα λάβετε FAA σας Αεροσκάφη αποστολέας πιστοποιητικό το οποίο είναι επίσης άδεια του ICAO Flight Dispatch (FDL).

ΕΠΙΛΟΓΗ 3

2 Εβδομάδες γκολφ: Το μάθημα αυτό συνιστάται μόνο για τους μαθητές με εκτενή εμπειρία της αεροπορίας, οι οποίοι πληρούν FAR Μέρος 65.57 ή / και FAR Μέρος 65.61 (δ), ή τους υπαλλήλους αεροπορικής εταιρείας που πληρούν κάποιο από τα παραπάνω, ή οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο συνάντηση το ADX και online μάθημα απαιτήσεις.

FAA αεροσκαφών αποστολέας Τεστ Γνώσεων πρέπει να ολοκληρωθεί με επιτυχία πριν από την έναρξη ισχύος του παρόντος δύο εβδομάδες μάθημα.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ:

Για την προετοιμασία συνέντευξη εργασίας σας: Αφού περάσετε την FAA πρακτικές εξετάσεις και να γίνει ένα FAA Certified αεροσκαφών αποστολέας, είστε ευπρόσδεκτοι να έρθουν πίσω στο σχολείο μας και να παρακολουθήσουν την πορεία μας για ΔΩΡΕΑΝ κάθε φορά που θα χρειαστεί αναθεώρηση των θεμάτων για την προετοιμασία της συνέντευξης.

Επιλογή για να ολοκληρωθεί στην επόμενη παρτίδα: Μετά την ολοκλήρωση τάξη του σχολείου το λόγο σας, στην απίθανη περίπτωση που δεν ήταν σε θέση να περάσει το τέλος της αξιολόγησης φυσικά, θα σας δώσουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις τελευταίες 2 εβδομάδες από την ακόλουθη παρτίδα του σχολείου έδαφος για ΔΩΡΕΑΝ.

Αυτό θα σας προσφέρει μια επιπλέον ευκαιρία να επανεξετάσει και να περάσει το τέλος της αξιολόγησης φυσικά μετά από την οποία μπορείτε να πάρετε πρακτική εξέταση σας με ένα DADE. Οποιαδήποτε περαιτέρω σχολείο έδαφος απαιτείται πέρα ​​από αυτό, θα υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις.

Wrh
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποAvel Flight School »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Ημερομηνία έναρξης
Ιούλιος 2019
Σεπτ. 2019
Duration
2 - 4 Εβδομάδες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ιούλιος 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Ιούλιος 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Σεπτ. 2019

Άλλη