Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

1

Interior Design είναι μια συναρπαστική και δυναμική βιομηχανία, η οποία συγκεντρώνει χωροταξικού σχεδιασμού για τη ζωή, την εργασία και το περιβάλλον αναψυχής.

Προσφέρουμε τις εφαλτήριο για μια καριέρα στη βιομηχανία εσωτερικό σχεδιασμό, με εισαγωγικά μαθήματα στο επίπεδο 1 και που διακινούνται μέσω διπλώματα σε επίπεδο 2 και 3, καθώς και για την Ανώτατη Εκπαίδευση. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να μελετήσει μικρότερη μαθημάτων σε βασικούς τομείς, όπως CAD και Τεχνικό Σχέδιο.

Τρέχουσα μαθητές περιγράφουν την εμπειρία των σπουδών Interior Design στο Kensington και Chelsea College ως «Εύκολο να ακολουθήσουν, την εμπλοκή οπτικά και προφορικά, εξαιρετικό, ενημερωτικό και επαγγελματικό.» Η ομάδα μας από έμπειρο διδακτικό προσωπικό θα σας υποστηρίξει και να σας καθοδηγήσει καθ 'όλη την πορεία σας.

Η δημιουργικότητα είναι στο κέντρο του τι κάνουμε, με την πρακτική δραστηριότητα στούντιο συμπεριλαμβανομένων πειραματικές εργασίες ιχνογραφίας, την κατασκευή χωρικών μοντέλων με την εκφραστική υλικά και δημιουργώντας σχέδια και εικόνες για να επικοινωνούν τις ιδέες σας. Εσωτερικός σχεδιασμός είναι επίσης μια ακριβή και τεχνικό θέμα, όπου κλίμακας σχεδίασης, γραφικά προοπτική και τη χρήση του λογισμικού CAD, όπως το SketchUp, το Photoshop και Vectorworks, είναι όλα μέρος ενός πολύ σύγχρονο και καινοτόμο επάγγελμα. Μάθησης σας μεταφέρει έξω από την τάξη, με πραγματικά έργα, επισκέψεις και επαφές με επαγγελματίες σχεδιαστές του Λονδίνου.

Σχεδιασμός φοιτητές στο Kensington και Chelsea College επιτευχθεί μεγάλη επιτυχία, με πολλά κερδίζει απασχόλησης και μέχρι 95% που ισχύει για το πανεπιστήμιο προσφέρονται θέσεις.

Επισκόπηση Μαθημάτων

Το μάθημα αυτό είναι για τους αρχάριους που δεν διαθέτουν εμπειρία του Vectorworks.

Φυσικά, αυτό αρχάριος πέντε εβδομάδες θα σας παρουσιάσουμε τις καλύτερες πρακτικές και προσεγγίσεις για να εργάζονται σε Vectorworks. Κάθε συνεδρία 2,5 ώρες θα καλύπτει τα εξής:

 • Ενότητα 1: Δημιουργήστε ένα σχέδιο - μονάδες, κλίμακα, χαρτί, στυλό, παλέτες, αποθήκευση και 2D CAD εργαλεία σχεδίασης - επιλογή, γραμμή και το εργαλείο κειμένου
 • Ενότητα 2: Δημιουργία 2D αντικείμενα - ορθογώνιο, κύκλος και πολύγωνο για να σχηματίσουν σχήματα
 • Συνεδρία 3: Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία επεξεργασίας - αποκοπή, αντιγραφή, επικόλληση. Διπλή σειρά, καθρέφτη, να περιστρέψετε, να μετακινήσετε και να στείλετε τα εργαλεία
 • Συνεδρία 4: Δημιουργία πιο πολύπλοκα αντικείμενα - χρησιμοποιώντας Προσθέστε, Κλιπ και Συνδυάστε επιφάνειες εργαλείο και το εργαλείο χαρακτηριστικά
 • Συνεδρία 5:
  • Προσθέστε κείμενο και διαστάσεις με τα σχέδια
  • Δημιουργήστε διατάξεις έπιπλα για ένα διαμέρισμα στούντιο
 • Campus: Kensington Κέντρο
 • Times: Δευ 18:30 - 21:00 Ή
 • Times: Τετ 18:30 - 21:00
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε130 περισσότερα μαθήματα αποKensington and Chelsea College »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Φεβρ. 2020
Duration
5 Εβδομάδες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
236 GBP
Πλήρης Χρέωση £ 123? Μη-ΕΕ Χρέωση £ 236
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Φεβρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη