Φυσικά - εντατική και ολοκληρωτική βύθιση

Crest Schools of English

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Φυσικά - εντατική και ολοκληρωτική βύθιση

Crest Schools of English

Βελτιώσετε τα Αγγλικά σας γρηγορότερα με μεγαλύτερη έκθεση σε Αγγλικά

Το Crest Σχολεία της αγγλικής Εντατικό πρόγραμμα είναι το καλύτερο πρόγραμμα για να πάρετε αν θέλετε να βελτιώσετε το επίπεδο της γλώσσας σας σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα.

Θα έχετε μεγαλύτερη επαφή με τους δασκάλους σε ένα σκηνικό τάξης και πολλές ευκαιρίες να εξασκήσουν τις γλωσσικές δεξιότητές σας, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες για την τάξη και να μάθουν με άλλους μαθητές. Η πρόσθετη έκθεση στα αγγλικά θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να πρακτική ομιλία σας και να βελτιώσει την ακρίβεια σας.

Όλες οι τάξεις μας είναι χαλαρή και διαδραστικές και εκπαιδευτικών καλύπτει μια μεγάλη ποικιλία από ενδιαφέροντα θέματα για να εξασφαλιστεί ότι τα μαθήματα είναι ζωντανή και ενδιαφέρουσα. Είναι ένα ιδανικό πρόγραμμα για άτομα που θέλουν να αφιερώσουν όσο χρόνο τους όσο το δυνατόν στην εκμάθηση αγγλικών και τη βελτίωση των βασικών γλωσσικές τους δεξιότητες: ανάγνωση, γραφή, ακρόαση και ομιλία.

Θέλετε μέγιστο χρόνο των εκπαιδευτικών;

Οι μαθητές που επιθυμούν να περάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με μια αγγλική εκπαιδευτικός μπορεί να αναλάβει Σύνολο προγράμματος Immersion μας (45 ώρες εβδομαδιαίως). Θα μελετήσει μία παρα ένα για 30 ώρες και να λάβει μέρος σε τρεις συνοδεύονται δραστηριότητες ανά εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένων ενδιαφέρουσες εκδρομές μέσα και γύρω από το Λονδίνο. Αυτό είναι το πιο εντατικό πρόγραμμα μας και είναι για τους φοιτητές που θέλουν να πρακτική μιλώντας κάθε μέρα και να κερδίσουν τη μεγαλύτερη προβολή στα αγγλικά.

Γρήγορη γεγονότα

  • Κατώτατο όριο ηλικίας: 16 - Επίπεδο αρχάριους μέχρι προχωρημένους (A1-C1) - Ώρες ανά εβδομάδα: να επιλέξουν από 21, 24, 27, 30, 45 - Ιδανικό για: φοιτητές και επαγγελματίες που επιθυμούν να λάβουν όσο το δυνατόν περισσότερο τα δίδακτρα σε ένα σύντομο ποσό του χρόνου
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ανοικτή Εγγραφή
Duration
Διάρκεια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Edgware, England
Ημερομηνία Έναρξης : Ανοικτή Εγγραφή
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ανοικτή Εγγραφή
Ηνωμένο Βασίλειο - Edgware, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών