Βελτιώσετε τα Αγγλικά σας γρηγορότερα με μεγαλύτερη έκθεση σε Αγγλικά

Το Crest Σχολεία της αγγλικής Εντατικό πρόγραμμα είναι το καλύτερο πρόγραμμα για να πάρετε αν θέλετε να βελτιώσετε το επίπεδο της γλώσσας σας σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα.

Θα έχετε μεγαλύτερη επαφή με τους δασκάλους σε ένα σκηνικό τάξης και πολλές ευκαιρίες να εξασκήσουν τις γλωσσικές δεξιότητές σας, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες για την τάξη και να μάθουν με άλλους μαθητές. Η πρόσθετη έκθεση στα αγγλικά θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να πρακτική ομιλία σας και να βελτιώσει την ακρίβεια σας.

Όλες οι τάξεις μας είναι χαλαρή και διαδραστικές και εκπαιδευτικών καλύπτει μια μεγάλη ποικιλία από ενδιαφέροντα θέματα για να εξασφαλιστεί ότι τα μαθήματα είναι ζωντανή και ενδιαφέρουσα. Είναι ένα ιδανικό πρόγραμμα για άτομα που θέλουν να αφιερώσουν όσο χρόνο τους όσο το δυνατόν στην εκμάθηση αγγλικών και τη βελτίωση των βασικών γλωσσικές τους δεξιότητες: ανάγνωση, γραφή, ακρόαση και ομιλία.

Θέλετε μέγιστο χρόνο των εκπαιδευτικών;

Οι μαθητές που επιθυμούν να περάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με μια αγγλική εκπαιδευτικός μπορεί να αναλάβει Σύνολο προγράμματος Immersion μας (45 ώρες εβδομαδιαίως). Θα μελετήσει μία παρα ένα για 30 ώρες και να λάβει μέρος σε τρεις συνοδεύονται δραστηριότητες ανά εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένων ενδιαφέρουσες εκδρομές μέσα και γύρω από το Λονδίνο. Αυτό είναι το πιο εντατικό πρόγραμμα μας και είναι για τους φοιτητές που θέλουν να πρακτική μιλώντας κάθε μέρα και να κερδίσουν τη μεγαλύτερη προβολή στα αγγλικά.

Γρήγορη γεγονότα

  • Κατώτατο όριο ηλικίας: 16 - Επίπεδο αρχάριους μέχρι προχωρημένους (A1-C1) - Ώρες ανά εβδομάδα: να επιλέξουν από 21, 24, 27, 30, 45 - Ιδανικό για: φοιτητές και επαγγελματίες που επιθυμούν να λάβουν όσο το δυνατόν περισσότερο τα δίδακτρα σε ένα σύντομο ποσό του χρόνου

Κοιτάξτε8 περισσότερα μαθήματα αποCrest Schools of English »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη