Ίδρυμα γκολφ σε επαγγελματικό Σύγχρονου Χορού (Επίπεδο QCF 1-4)

 • Ημερομηνίες: Σεπτέμβριος 2015-Ιούλιος 2016
 • Ώρες λειτουργίας: 18 ώρες την εβδομάδα
 • Πρόγραμμα: Πέμπτη & Παρασκευή? ή Δευ & Τετ βράδυ και το Σάββατο
 • Κόστος: £ 3.245

Νέα πορεία την ίδρυσή μας το επαγγελματικό σύγχρονο χορό, είναι ένα εντατικό μάθημα για τους φοιτητές που αναζητούν μερική απασχόληση, κατάρτιση υψηλής ποιότητας πρακτική χορού. Το μάθημα που διατυπώθηκε είτε επί δύο ολόκληρες ημέρες, ή πάνω από τα βράδια και τα Σαββατοκύριακα, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να συνεχίσουν να εργάζονται ή να προβεί σε περαιτέρω μελέτη.

Αυτό είναι ένα πρακτικό μάθημα, το οποίο έχει ως στόχο να αναπτύξουν οι μαθητές σύγχρονου χορού τεχνικής και των δεξιοτήτων των επιδόσεων. Κάθε εβδομάδα οι μαθητές θα συμμετάσχουν σε 11 πρακτικά μαθήματα: 6 σύγχρονα μαθήματα τεχνικής χορού? 2 κλασική μαθήματα τεχνικής μπαλέτου? Τάξεις κλιματισμού 2 του σώματος (όπως pilates ή yoga)? και ένα δημιουργικό / κλάση χορογραφία. Κάθε όρος μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τρεις σύγχρονες τεχνικές χορού, όπως ο Graham-based, Cunningham, Horton, Limon και τεχνικές απελευθέρωσης.

Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν τις γνώσεις τους και να εκτελέσει το έργο που δημιουργήθηκε στο τέλος κάθε τριμήνου.

Δεν υπάρχουν τυπικές απαιτήσεις εισόδου. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να αναμένεται να έχουν κάποια πρακτική εμπειρία στο σύγχρονο χορό και θα πρέπει να επιλέγονται με βάση τη δέσμευση και την επιθυμία να αναλάβει την κατάρτισή τους, αποδεικνύεται σε συμπληρωμένο έντυπο αίτησης τους.

Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να αναλάβουν εθνικά αναγνωρισμένους τίτλους σπουδών χορού, από ένα Πιστοποιητικό QCF Επίπεδο 1 έως Επίπεδο QCF 4 Δίπλωμα (ισοδύναμο του πρώτου έτους της ένα πτυχίο).

Κλείστε τις εφαρμογές: 30, Ιουνίου 2015. Οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν για το αποτέλεσμα της αίτησης από: 10, Ιουλίου, 2015

Ποιος είναι η πορεία για;

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους και ενήλικες (ηλικίας 16+) ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη σύγχρονων δεξιοτήτων τεχνικής χορού και την απόδοσή τους. Το σεμινάριο είναι κατάλληλο για τα άτομα με μια ποικιλία εμπειριών: χορευτές που θα μπορούσαν να ενδιαφέρονται για μια επαγγελματική σταδιοδρομία, την προετοιμασία για οντισιόν ή ενδιαφέρονται πλήρους απασχόλησης επαγγελματική κατάρτιση? εκείνους που θα ήθελαν να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία στην κοινότητα του χορού, ή διδασκαλία του χορού? και εκείνους που θα ήθελαν να βγουν οι ίδιοι στην εκπαίδευση χορού για προσωπική ή επαγγελματική ανάπτυξη.

Είμαστε ιδιαίτερα ενθαρρύνει την υποβολή αιτήσεων από τους ώριμους φοιτητές που μπορεί να αισθάνονται ότι η ηλικία τους αποτελεί εμπόδιο για την εφαρμογή για την επαγγελματική κατάρτιση χορού.

Οι μαθητές θα πρέπει να ομαδοποιούνται ανάλογα με την εμπειρία και το επίπεδο της ικανότητάς τους. Αρχικά, οι μαθητές θα πρέπει να διατεθεί μια ομάδα με βάση τις πληροφορίες που παρέχονται στο έντυπο της αίτησής τους. Οι μαθητές θα αξιολογούνται κατά τις πρώτες εβδομάδες του χρόνου για να εξασφαλιστεί ότι τίθενται στη σωστή ομάδα, και διατίθενται εκ νέου, εάν είναι απαραίτητο.

Έναρξη απαιτήσεις

Δεν υπάρχουν τυπικές προϋποθέσεις εισόδου και δεν οντισιόν. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να αναμένεται να έχουν κάποια πρακτική εμπειρία στο σύγχρονο χορό ή μπαλέτου και θα επιλέγονται με βάση την δέσμευση και το κίνητρο για να αναλάβει την εκπαίδευσή τους, όπως αποδεικνύεται από την συμπληρωμένη αίτηση.

Αυτό είναι ένα εντατικό μάθημα και εμείς δεν το συστήνω για απόλυτη αρχάριους. Αν δεν έχετε εμπειρία του σύγχρονου χορού, σας προτείνουμε να αναλάβουν ορισμένες τάξεις πριν από την εφαρμογή, για να διασφαλιστεί ότι ο σύγχρονος χορός είναι η σωστή επιλογή για εσάς.

Περιεχόμενο του μαθήματος

Αυτό είναι ένα πρακτικό μάθημα, επικεντρώθηκαν στη βελτίωση σπουδαστές χορού τεχνική και την απόδοση των δεξιοτήτων. Κάθε εβδομάδα, οι μαθητές θα συμμετάσχουν σε 11 πρακτικά μαθήματα, συμπεριλαμβανομένης της σύγχρονης και κλασικής μαθήματα τεχνικής, κλιματισμού σώμα και δημιουργική συνεδρίες χορογραφία.

Μερική απασχόληση πρόγραμμα σπουδών

 • 6 x σύγχρονα μαθήματα τεχνικής (στυλ θα ποικίλει κάθε όρο)
 • 2 x μαθήματα τεχνικής κλασικού μπαλέτου
 • 2 x μαθήματα προετοιμασία του σώματος (όπως πιλάτες ή γιόγκα)
 • 1 x δημιουργικές / κλάση χορογραφία

Κάθε όρος μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τρεις σύγχρονες τεχνικές χορού, όπως ο Graham-based, Cunningham, Horton, Limon και τεχνικές απελευθέρωσης.

Οι μαθητές θα έχουν επίσης ένα "δωρεάν" / μη προγραμματισμένη συνεδρία κάθε εβδομάδα, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για διάφορους σκοπούς, όλο το χρόνο, για παράδειγμα: tutorials ομάδα και ένας-προς-one με φυσικά καθηγητές? προετοιμάζει το χαρτοφυλάκιο των αποδεικτικών στοιχείων? παρασκευάσματα αξιολόγηση? πρόβες? και εργαστήρια / σεμινάρια.

Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν τις γνώσεις τους και να εκτελέσει το έργο που έχουν δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια των συνόδων δημιουργική / χορογραφία στο τέλος κάθε τριμήνου.

Τι προσόντα / s θα πετύχω;

Το μάθημα ίδρυμα είναι ένα ευέλικτο πρόγραμμα και οι μαθητές μπορούν να αναλάβουν μια ποικιλία των επαγγελματικών προσόντων, ανάλογα με το επίπεδο της προηγούμενης εμπειρίας και των προσόντων. Τα ακόλουθα προσόντα είναι σε προσφορά:

 • Επίπεδο 1 Πιστοποιητικό Δεξιοτήτων Performance χορού (που ισοδυναμούν με τους βαθμούς GCSE ΓΔ ή ίδρυμα δίπλωμα)
 • Επίπεδο 2 Πιστοποιητικό Δεξιοτήτων Performance χορού (ισοδύναμη με GCSE βαθμούς AC ή πρώτο πτυχίο)
 • Επίπεδο 3 Δίπλωμα ή Εκτεταμένη Δίπλωμα Δεξιοτήτων Απόδοσης (ισοδύναμο με A-level ή να παραταθεί δίπλωμα) - προσελκύει μόρια UCAS (θα επιβεβαιωθεί)
 • Επίπεδο 4 Diploma in Performing - Σύγχρονου Χορού (ισοδύναμο με το πρώτο έτος της ένα πτυχίο ή ΕΘΕΓ)

Οι μαθητές αναλαμβάνουν τα προσόντα με το δικό τους ρυθμό. Ένας μαθητής με περιορισμένη εμπειρία χορού μπορεί να επιθυμούν να ξεκινήσουν στο επίπεδο 1 κατά την πρώτη θητεία και την πρόοδο μέσα από το επίπεδο 2 και 3 στη διάρκεια του έτους.

Οι μαθητές με περισσότερη εμπειρία χορού, ή με τα υπάρχοντα προσόντα, μπορεί να επιλέξει να ξεκινήσετε το επίπεδο 3 ή Επίπεδο 4.

Για να επιτευχθεί το επίπεδο 4 προσόντα, οι μαθητές θα πρέπει να αναμένεται να επιδείξουν καλή τεχνική ικανότητα και τις δεξιότητες των επιδόσεων, σύμφωνα με το αντίστοιχο πρότυπο του πρώτου βαθμού χρόνια προπτυχιακό. Μόνο εκείνοι οι μαθητές που μπορούν να αποδείξουν το πρότυπο αυτό θα πρέπει να επιτρέπεται να αναλάβει το Επίπεδο 4 προσόν.

Συμμετοχή στα προσόντα είναι προαιρετική και οι μαθητές μπορούν να ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή του, χωρίς να αναλάβει οποιαδήποτε προσόντα.

Διάρκεια μαθημάτων και ώρες της μελέτης

Αυτό είναι ένα μάθημα από ένα χρόνο, παραδίδονται πάνω από τριάντα έξι εβδομάδων. Το μάθημα διαρθρώνεται γύρω διάρκεια του σχολικού έτους οι χρόνοι και οι μαθητές θα σπάσει κατά τη διάρκεια της μισής διάρκειας. Ο όρος ημερομηνίες 2015/2016 είναι:

 • Διάρκεια 1: 14 Σεπ έως 20 Δεκ 2015 (θητεία δυόμισι Οκτώβριος 26 έως 30)
 • Διάρκεια 2: 4 Ιανουάριος - 24 Μάρτιος 2016 (θητεία δυόμισι 15 - 19 Φεβρουάριος)
 • Διάρκεια 3: 11 Απρ-10 Ιούλ 2016 (θητεία δυόμισι Μάιος 30 - Ιούνιος 3)

Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να σπουδάσουν τα βράδια και τα Σαββατοκύριακα ή κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Βραδινά / Σαββατοκύριακο

 • Το βράδυ της Δευτέρας: 17:30 - 21:45
 • Τετάρτη βράδυ: 17:30 - 21:45
 • Σάββατο: εννέα η ώρα - 18:00

Ημέρα

 • Πέμπτη: εννιά η ώρα - 18:00
 • Παρασκευή: εννιά η ώρα - 18:00

Οι μαθητές αναλαμβάνουν προσόντα θα πρέπει να δαπανήσει επιπλέον ώρες του προσωπικού χρόνου για να ολοκληρωθεί το χαρτοφυλάκιο των αποδεικτικών στοιχείων και για την προετοιμασία και πρόβες για πρακτικές αξιολογήσεις και τις εξετάσεις τους.

Τέλη του μαθήματος

Τα δίδακτρα καταβάλλονται σε τρεις δόσεις, τέσσερις εβδομάδες πριν από κάθε όρο. Μια κατάθεση £ 200 απαιτείται για να εξασφαλίσετε τη θέση σας (η οποία θα αφαιρεθεί από όρο 1 αμοιβές).

 • Κατάθεση: £ 200
 • Διάρκεια 1: £ 885
 • Διάρκεια 2: £ 1.080
 • Διάρκεια 3: £ 1.080
 • Συνολικές αμοιβές: £ 3.245

Τα τέλη συμπεριλαμβάνουν όλα τα έξοδα εγγραφής προσόντα και την αξιολόγηση.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα απο​Bradford Dance Centre »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
1 Έτος
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
3,245 GBP
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Applicants will be notified of the outcome of the application by: 10 July 2015
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Applicants will be notified of the outcome of the application by: 10 July 2015
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Applicants will be notified of the outcome of the application by: 10 July 2015
Ημερομηνία λήξης
Άλλη