Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πρόγραμμα Αγγλικής Γλώσσας έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους ξένους φοιτητές. Προσφέρουμε μαθήματα και στις δύο Γενικών Αγγλικών και IELTS αγγλικά, είτε για 15 ή 21 ώρες την εβδομάδα, οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν και να προσαρμοστεί ώστε να ανταποκρίνονται στις ατομικές τους στόχους σας.

Περιεχόμενο μαθήματος

Γενικά αγγλικά:

Βελτιώσετε τα Αγγλικά σας για επαγγελματικούς ή καθημερινή χρήση. Αυτά τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για να αναπτύξουν τις δεξιότητες επικοινωνίας σας στους βασικούς επάρκειας της ανάγνωσης, της γραφής, μιλώντας και ακούγοντας, ενώ παράλληλα προωθούν τη γνώση σας της αγγλικής γραμματικής, του λεξιλογίου και προφορά.

Ημέρες): Εγγραφή κάθε Δευτέρα

Τρόπος Συμμετοχής: 15 ώρες (Γενικά Αγγλικά)

Χαρακτηριστικά / Πλεονεκτήματα

Καταρτισμένους και έμπειρους καθηγητές διασφαλίζουν ότι μπορείτε να μάθετε σε ένα υποστηρικτικό και ενθαρρυντικό περιβάλλον, χρησιμοποιώντας μια ποικιλία διδακτικών προσεγγίσεων, συμπεριλαμβανομένων παρουσιάσεων και ομαδική εργασία, για την ενίσχυση της μαθησιακής εμπειρίας σας και να σας βοηθήσει να αναπτύξουν δεξιότητες επικοινωνίας σας.

Προϋποθέσεις Εισόδου

επίπεδο εισόδου: Pre-Intermediate για προχωρημένους - μια συνέντευξη του Skype θα κανονιστεί με έναν από τους δασκάλους μας για να προσδιορίσει το επίπεδο των Αγγλικών σας

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποLoughborough College »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Duration
2 - 52 Εβδομάδες
Μερική παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αύγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη