Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Φυσικά σε μελέτες ειρήνης και των συγκρούσεων

τοποθεσία Μελέτη: Pondicherry, Ινδία

Ειρήνης και των συγκρούσεων Σπουδών σας αφήσει να μελετήσει παγκόσμια θέματα σε ένα διεπιστημονικό περιβάλλον. Το μάθημα παρέχει εκπαίδευση σε σύγχρονα θέματα όπως η τρομοκρατία, τον πόλεμο, βίαιες και κοινωνικές συγκρούσεις, Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, η ανθρωπιστική βοήθεια, η κρίση των προσφύγων, την κοινωνική ανισότητα, την ειρήνη και την οικοδόμηση της ειρήνης.

Ειρήνης και των συγκρούσεων Σπουδών είναι μια διεθνής εξαμηνιαίο μάθημα που προσφέρεται από τη νορβηγική οργάνωση Kulturstudier και το Όσλο και το Πανεπιστήμιο Akershus Κολλέγιο Εφαρμοσμένων Επιστημών, σε συνεργασία με την ινδική ιδρύματα και ΜΚΟ.

Μαθησιακά αποτελέσματα

Στο τέλος του μαθήματος ο φοιτητής έχει λάβει τα ακόλουθα μαθησιακά αποτελέσματα:

Γνώση

Ο μαθητής

 • γνωρίζει τις βασικές θεωρίες των σπουδών ειρήνης και των συγκρούσεων και την εμφάνιση της ειρήνης και των συγκρούσεων Σπουδών ως ακαδημαϊκή πειθαρχία
 • γνωρίζει τις κοινωνικές, οικονομικές, πολιτικές, περιβαλλοντικές και πολιτισμικές συγκρούσεις στη Νότια Ασία, ιδιαίτερα στην ινδική υποήπειρο, ιστορικά και σήμερα
 • γνωρίζει τα διάφορα μέσα για την επίλυση των συγκρούσεων και τον μετασχηματισμό των συγκρούσεων σε βίαιες συγκρούσεις (π.χ. εμφύλιοι πόλεμοι και διακρατικών πολέμων)
 • έχει αποκτήσει μια εννοιολογική κατανόηση της οικοδόμησης της ειρήνης
 • ξέρει το ρόλο του ΟΗΕ στην επίλυση των συγκρούσεων και την οικοδόμηση της ειρήνης

Δεξιότητες

Ο μαθητής

 • μπορεί να αντανακλά κριτικά σχετικά με τις θεωρητικές βάσεις και προσεγγίσεις για την επίλυση των συγκρούσεων και τον μετασχηματισμό των συγκρούσεων
 • μπορεί να γίνει διάκριση μεταξύ των διαφόρων διαστάσεων της οικοδόμησης της ειρήνης: η διάσταση της ασφάλειας? η κοινωνικοοικονομική διάσταση? η πολιτική και η ηθική διάσταση και τη συμφιλίωση
 • μπορούν να χρησιμοποιήσουν την έρευνα με βάση το υλικό σχετικά με τη φύση της ειρήνης και της σύγκρουσης, οι αιτίες των βίαιων συγκρούσεων, τρόπους πρόληψης των συγκρούσεων (δηλαδή, τα δρομολόγια προς την «αρνητική ειρήνη») και τα άκρα συχνά χαρακτηρίζονται ως «θετική ειρήνη"

Γενική αρμοδιότητα

Ο μαθητής

 • έχει αποκτήσει την εμπειρία της εργασίας σε μια ομάδα και να γράφει ένα χαρτί ομάδα
 • έχει αποκτήσει γενικές ακαδημαϊκές δεξιότητες

κεντρικά θέματα

Το μάθημα επικεντρώνεται σε συγκρούσεις σε τοπικό, περιφερειακό και παγκόσμια κλίμακα, με έμφαση στην Νότια Ασία. Μερικά από τα θέματα που διερευνώνται είναι:

 • Ποιες είναι οι αιτίες για τις συγκρούσεις σε τοπικό, περιφερειακό και διεθνές επίπεδο;
 • Βίαιες συγκρούσεις μεταξύ κρατών και εντός των κρατών
 • Μακρο-και μικρο πτυχές των συγκρούσεων: Πρόσφυγες και τη μετανάστευση, την ασφάλεια και τις διαστάσεις των Φύλων
 • Τρομοκρατία και τον εξτρεμισμό: Πώς επηρεάζουν τη διεθνή κοινότητα και τις κοινωνίες μας;
 • Ποια είναι η έννοια της ειρήνης;
 • Ανθρώπινα Δικαιώματα και το Διεθνές Δίκαιο
 • Ανθρωπιστικής Δράσης και την ευθύνη να προστατεύσει
 • Ανάλυση των συγκρούσεων στη Νότια Ασία, συμπεριλαμβανομένης της Σρι Λάνκα, το Κασμίρ, το Νεπάλ και το Αφγανιστάν
 • Πώς οι συγκρούσεις επιλύονται ή μετασχηματίζονται;
 • επίλυση των συγκρούσεων και την οικοδόμηση της ειρήνης
 • Ανασυγκρότησης μετά από συγκρούσεις και τη συμφιλίωση
 • Μη-βία και Gandhian ενέπνευσε την ειρήνη φιλοσοφία
 • Ο ρόλος του ΟΗΕ στην προώθηση της διαχείρισης της ειρήνης και των συγκρούσεων, την ανάλυση και το μετασχηματισμό
 • Παρουσιάζοντας το γνωστικό αντικείμενο της ειρήνης και των συγκρούσεων Σπουδών
 • κινήματα ειρήνης και της ειρήνης ακτιβισμός

Οι μαθητές

Η πλειοψηφία των φοιτητών είναι από τη Σκανδιναβία, με έναν αυξανόμενο αριθμό των συμμετεχόντων από άλλες ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και την Ινδία. Η μοναδική εμπειρία του ινδικού πολιτισμού, καθώς και τη διεθνή φοιτητική ζωή είναι πολύ πολύτιμη για τις μελλοντικές μελέτες και σταδιοδρομία.

Kulturstudier προσφέρει υποτροφίες σε φοιτητές από την Ινδία, το Μπαγκλαντές, τη Σρι Λάνκα, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και το Νεπάλ. Αυτό γίνεται για να κάνει το πρόγραμμά μας προσιτά σε τοπικούς σπουδαστές που μπορεί να μην έχουν άλλο τρόπο τα οικονομικά μέσα για να συμμετάσχουν. Με τη συμβολή τους μέσα και έξω από την τάξη βοηθούν άλλους μαθητές να συσχετίσουν ισχυρότερη στο τοπικό περιβάλλον.

Οι καθηγητές

Το μάθημα διδάσκεται από γνωστούς καθηγητές στον τομέα της ειρήνης και των συγκρούσεων Σπουδών και ηγέτες σεμιναρίου από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας. Είμαστε πολύ περήφανοι για την διεθνή διδακτικό προσωπικό οι οποίοι έχουν τεράστια εμπειρία, και οι οποίοι εξασφαλίζουν ότι οι μαθητές λαμβάνουν τα μέγιστα οφέλη από τις σπουδές τους. Η στενή αλληλεπίδραση με τους διεθνείς ομιλητές δίνει μοναδικές ευκαιρίες για να μάθουν για τις μελλοντικές μελέτες και ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Οι φοιτητές έχουν επίσης το πλεονέκτημα των δαπανών κοινωνικού χρόνου με φήμης επιστήμονες.

Course701

Οι εργασίες πεδίου

Ο κύριος στόχος του προγράμματος είναι να φέρει στη ζωή την ακαδημαϊκή θεωρία, και επιτρέπουν στους μαθητές να κάνουν συγκρίσεις πραγματική ζωή. Ενώ εναπόκειται στους μαθητές να αξιοποιήσουν στο έπακρο από την εμπειρία, έχουμε οργανώσει επίσης μελέτες πεδίου ή επισκέψεις σε ΜΚΟ, όπου οι μαθητές αντιμετωπίζουν σχετικά παραδείγματα πραγματικής ζωής που αμφισβητούν τις έννοιες και το περιεχόμενο του προγράμματος σπουδών.

Η δομή του εξαμήνου

 1. Η περίοδος αυτο-μελέτη: πριν ταξιδέψει στην Ινδία αναμένεται να πάρει acquinted με το πρόγραμμα σπουδών και να γράψει ένα εισαγωγικό ανάθεση.
 2. Η κύρια periode: αποτελείται από δέκα εβδομάδες σε Pondicherry με διαλέξεις, σεμινάρια, εκδρομές και αναθέσεις ομάδα.
 3. Αρχική εξετάσεις: στο τέλος των δέκα εβδομάδων που έχουν τρεις εβδομάδες για να γράψουν το σπίτι σας εξετάσεις.

Η ανάθεση της μελέτης εαυτού και το σπίτι εξετάσεις μπορεί να γίνει οπουδήποτε στον κόσμο, γιατί όχι στην Ινδία;

Περαιτέρω σπουδές

Το μάθημα αξίζει 30 μονάδες ECTS και μπορούν να περιληφθούν ως μέρος ενός πτυχίου. σπουδές ειρήνης και των συγκρούσεων ως ένα πεδίο στηρίζεται σε πολλές ειδικότητες όπως η ανάπτυξη, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ψυχολογία, τις διεθνείς σχέσεις και την πολιτική επιστήμη. Το μάθημα δίνει ένα γερό θεμέλιο για μελλοντικές μελέτες σε οποιοδήποτε από αυτούς τους κλάδους, για μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στη ειρήνης και των συγκρούσεων ή μελέτες Νότια Ασία.

Πρέπει να σας ενδιαφέρει σε ένα πλήρες ακαδημαϊκό έτος στην Ινδία, την Ειρήνη και Μελετών Συγκρούσεων μπορεί να συνδυαστεί με την θρησκεία και την εξουσία. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε την πορεία με οποιοδήποτε από τα άλλα προγράμματα μας στην Γκάνα, το Βιετνάμ ή την Αργεντινή.

Πολλά πανεπιστήμια στη Σκανδιναβία όσο και διεθνώς προσφέρουν επίσης μεταπτυχιακά προγράμματα σε μελέτες ειρήνης και των συγκρούσεων. Πολλοί μαθητές έχουν χρησιμοποιήσει τους υπόβαθρο στην πορεία για περαιτέρω μεταπτυχιακές σπουδές στη ειρήνης και των συγκρούσεων σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Γαλλία, τη Σουηδία, τη Νορβηγία και την Κόστα Ρίκα.

Συνάφεια

Η βρετανική εφημερίδα The Telegraph έχει θέσει μελέτες Νότια Ασία μεταξύ των κορυφαίων θεμάτων 10 μοιρών από το μισθό της ζωής:

"Ως παγκόσμια επιχείρηση αρχίζει να λάβουν υπόψη τους την ταχεία ανάπτυξη των ινδικών και άλλα νότια ασιατικές οικονομίες, η μελέτη της νότιας Ασίας γλώσσες, ... η μελέτη του πολιτισμού και της λογοτεχνίας της περιοχής - παρουσιάζει ένα σημαντικό οικονομικό όφελος ».

Επιπλέον, η σύγκρουση είναι ένα μέρος της ζωής, ο καιρός ο ρόλος σας είναι πρόεδρος ή μέλος της οικογένειας. Έρευνα έχει δείξει τις ομιλίες της δυναμικής των συγκρούσεων, και λαμβάνει υπόψη όλα τα παραδοσιακά ερευνητικών κλάδων, όπως η οικονομία, η κοινωνιολογία, ανθρωπολογία, γεωγραφία και την πολιτική επιστήμη. Αυτό σε συνδυασμό με το πολυπολιτισμικό πλαίσιο της μελέτης αυτής θα ενισχύσει τις ικανότητές σας για να ασχοληθεί με έναν κόσμο των παρανοήσεων και αντικρουόμενα συμφέροντα. Θα επωφεληθούν από την μελέτη των τάσεων και των διαδικασιών σε διαφορετικές κοινωνίες και τις περιόδους της αλλαγής και της κατάρτισης όσον αφορά τη σύνδεση του ατόμου σε μικροοικονομικό επίπεδο με την ευρύτερη κοινωνία και παγκόσμιες διαδικασίες.

εταίροι Πανεπιστήμιο

Ινστιτούτο Διεθνών Σπουδών στο Όσλο και Akershus University College (HIOA) κατέχει την ακαδημαϊκή ευθύνη για το πρόγραμμα. Μπορείτε να πάρετε ECTS σας και την κατάσταση του δανείου / υποτροφίες μέσω και λόγω της HIOA. Είναι Norway's μεγαλύτερη κρατική University College, με περίπου 18 000 φοιτητές και 2000 εργαζόμενους.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων

Για να ισχύουν για τα μαθήματα θα πρέπει να είναι επιλέξιμες για την πανεπιστημιακή εκπαίδευση.

Συμπληρώστε τη φόρμα αίτησης. Αν εξακολουθούν να υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις θα σας στείλουμε μια προσφορά με ένα τιμολόγιο για την κατάθεση των 250 ευρώ. Με την καταβολή της εγγύησης που επιβεβαιώνουν τη θέση σας σχετικά με το πρόγραμμα. Οδηγώντας μέχρι την έναρξη του προγράμματος, θα σας κρατάμε ενήμερους σχετικά με τις προετοιμασίες για το ταξίδι και μελέτες.

Course702

Στοιχεία του προγράμματος

Διάρκεια: ένα εξάμηνο
Ακαδημαϊκό εξάμηνο: Ανοιξη φθινόπωρο
Συντελεστές: 30 (Ευρωπαϊκό Σύστημα Μεταφοράς Ακαδημαϊκών Μονάδων)
Εξέταση: Εξέταση στην Ινδία / επιστημονικές εργασίες
Κρατικά δάνεια: Ναι, στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες
Πρόγραμμα χρέωση: € 5.400
Περιλαμβάνει: Διαμονή, πρωινό, μεσημεριανό
Γλώσσα διδασκαλίας: Αγγλικά
Ακαδημαϊκή prerequisitions: επιλεξιμότητας Πανεπιστήμιο

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε8 περισσότερα μαθήματα αποKulturstudier »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ιαν. 2020
Duration
1 Εξάμηνο
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
5,400 EUR
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Ιαν. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη