Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Φυσικά στα ισπανικά στην Αργεντινή

τοποθεσία Μελέτη: Μπουένος Άιρες, Αργεντινή

Στο Μπουένος Άιρες προσφέρουμε Ισπανικά μελέτες σε τρία επίπεδα, από αρχάριους μέχρι προχωρημένους. Εκτός από την ισπανική, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα παρακάτω θέματα? Ιστορία της φιλοσοφίας με την περιβαλλοντική φιλοσοφία, ισπανικά αμερικανική λογοτεχνία ή την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη - CSR. Οι μελέτες που προσφέρονται σε συνεργασία με το Universidad Nacional de San Martin.

Μπορούμε να σας βοηθήσει να επιλέξετε το επίπεδο του ισπανικού

  • Αρχάριους - Ισπανικά 1 και προ-πορεία
  • Ενδιάμεσο - Ισπανικά 1
  • Για προχωρημένους - Ισπανικά 2

Οι ισπανικές λογαριασμοί για το ήμισυ του εξαμήνου.

Πρόσθετες μαθήματα:

Ισπανικά κάνει το μισό του εξαμήνου. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των ακόλουθων μαθημάτων για να κάνει μια πλήρη χρόνο εξάμηνο (30 πιστωτικές μονάδες ECTS):

  • Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
  • Ισπανικά Αμερικανικής Λογοτεχνίας
  • Ιστορία της Φιλοσοφίας με την περιβαλλοντική φιλοσοφία
  • ιστορία της Αργεντινής

Κομπινεζόν

Αυτές είναι οι συνδυασμοί που μπορείτε να επιλέξετε από:

Master401

ισπανικά

Όταν μάθουν ισπανικά σε ένα ισπανικό χώρα μιλώντας τη λογοτεχνία πορεία και η χρήση της νέας γλώσσας είναι ένα μέρος της καθημερινής ζωής. Με μια μικρή πρωτοβουλία και αποφασιστικότητα, θα μάθουν να μιλούν τη γλώσσα άπταιστα.

Σεμινάριο Η διδασκαλία γίνεται σε ομάδες των τεσσάρων έως έξι φοιτητές, οργανώνεται έτσι ώστε οι μαθητές μπορούν να εξασκηθούν στη γλώσσα τόσο προφορικά όσο και γραπτά. Στο πλαίσιο του μαθήματος θα επισκεφθεί, επίσης, τοπικές οργανώσεις.

Γραμματική μαθήματα είναι κυρίως διαλέξεις στα ισπανικά και στα αγγλικά. Ο καθηγητής είναι προς το παρόν νορβηγικά.

Το πιο σημαντικό μέρος της μελέτης είναι ίσως ο χρόνος που ξοδεύετε για να μπει Αργεντινής κοινωνία και τις καθημερινές συζητήσεις με τους ανθρώπους γύρω σας.

Ισπανικά μελέτες μας είναι ακαδημαϊκά και δίνει πιστώσεις αντίστοιχες μελέτες με πλήρη απασχόληση στο σπίτι. Είναι με άλλα λόγια δεν είναι ένα κανονικό μάθημα γλώσσας, αλλά ένα πρόγραμμα που (αν επιλέξετε επιπλέον μαθήματα εξειδίκευσης) μπορεί να σας δώσει τα προσόντα για να διδάξει ισπανικά.

Για να πάρετε μια καλύτερη κατανόηση του επιπέδου των διαφόρων μαθημάτων και αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα, μπορείτε να πάρετε διαγνωστικές εξετάσεις μας.

Ισπανικά προ-πορεία

Εάν είστε αρχάριος ισπανικά προσφέρουμε τρεις εβδομάδες προ-πορεία στα ισπανικά, για να είστε επιλέξιμοι για την ισπανική 1.

Master402

Οι μαθητές

Οι μαθητές που προσλαμβάνονται κυρίως από τη Βόρεια Ευρώπη. Έχουμε επίσης Αργεντινής μαθητές σχετικά με το πρόγραμμα.

Οι φοιτητές προέρχονται από διαφορετικά υπόβαθρα, τόσο ακαδημαϊκά, επαγγελματικά και προσωπικά, προς όφελος των ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Περίπου το ένα τρίτο των φοιτητών προέρχονται απευθείας από την ανώτερη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, το ένα τρίτο είναι σε βαθμό νωρίς πτυχίο τους, και το τελευταίο τρίτο είναι έμπειρος φοιτητές.

Η δομή του εξαμήνου

  1. περίοδο αυτο-μελέτη: πριν ταξιδέψει στην Αργεντινή, που αναμένεται να εξοικειωθούν με το θέμα και να γράψουν μια σύντομη ανάθεση.
  2. Τρεις εβδομάδες ισπανική προ-Cours, υποχρεωτική για αρχάριους
  3. Η κύρια περίοδος: αποτελείται από τέσσερις μήνες διαλέξεις, εκδρομές, σεμινάρια, γραπτές εργασίες, προφορικές και γραπτές εξετάσεις στο Μπουένος Άιρες.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στον οδηγό σπουδών

πλήρες ακαδημαϊκό έτος

Θα θέλατε να πάρετε ένα πλήρες ακαδημαϊκό έτος με την ισπανική, μπορείτε να συνεχίσετε στο επόμενο επίπεδο στην Αργεντινή, ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χρόνο μεταξύ των εξαμήνων για την πρακτική ισπανικά, ενώ πίσω συσκευασίας δρόμο σας μέσα από τη Λατινική Αμερική στη Νικαράγουα, όπου μπορείτε να συνεχίσει τις ισπανικές μελέτες .

Περαιτέρω σπουδές

Αυτό βέβαια μπορεί να συμπεριληφθεί στο εργένης πανεπιστήμιο ή κολέγιο πανεπιστήμιο ή ως μέρος ενός βαθμού Αργεντινής γκαρσονιέρα στο Universidad de San Martin.

Συνάφεια

Τα ισπανικά είναι η δεύτερη μεγαλύτερη γλώσσα μητρική γλώσσα στον κόσμο, το δεύτερο μεγαλύτερο δεύτερη γλώσσα και η τρίτη πλέον χρησιμοποιούμενη γλώσσα στο διαδίκτυο. Δεν θα μετανιώσετε που έχετε μάθει μια γλώσσα που ομιλείται από 500 miljioner ανθρώπους.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων

Για να ισχύουν για τα μαθήματα θα πρέπει να είναι επιλέξιμες για την πανεπιστημιακή εκπαίδευση.

Συμπληρώστε τη φόρμα αίτησης. Αν εξακολουθούν να υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις θα σας στείλουμε μια προσφορά με ένα τιμολόγιο για την κατάθεση των 250 ευρώ. Με την καταβολή της εγγύησης που επιβεβαιώνουν τη θέση σας σχετικά με το πρόγραμμα. Οδηγώντας μέχρι την έναρξη του προγράμματος, θα σας κρατάμε ενήμερους σχετικά με τις προετοιμασίες για το ταξίδι και μελέτες.

Master403

Στοιχεία του προγράμματος

Διάρκεια: ένα εξάμηνο
Ακαδημαϊκό εξάμηνο: Ανοιξη φθινόπωρο
Συντελεστές: 30 (15 + 15) ECTS ισοδυναμεί
Εξέταση: Εξέταση στην Αργεντινή / ακαδημαϊκή χαρτί
Πρόγραμμα χρέωση: € 6.400 (5400 εκτός. Καταλύματος)
Κρατικά δάνεια: Ναι, στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες
Περιλαμβάνει: Κατάλυμα
Γλώσσα διδασκαλίας: Αγγλικά / Ισπανικά
Ακαδημαϊκή prerequisitions: επιλεξιμότητας Πανεπιστήμιο

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
ισπανικά

Κοιτάξτε8 περισσότερα μαθήματα αποKulturstudier »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Ιαν. 2020
Duration
1 Εξάμηνο
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
6,400 EUR
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αύγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Ιαν. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη