Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ισπανικά

Αν θέλετε να σπουδάσετε Ισπανικά στη Γρανάδα, τα εντατικά μαθήματα ισπανικών (CILE) έχουν σχεδιαστεί για τους φοιτητές που επιθυμούν να ξεκινήσουν την εκμάθηση ή βελτίωση των ισπανικών τους κατά τη διάρκεια μιας σύντομης παραμονής στη χώρα μας. Μια ουσιαστικά επικοινωνιακή προσέγγιση ακολουθείται σε αυτά τα μαθήματα, μαζί με τη χρήση της πιο up-to-ημερομηνία οπτικοακουστικό τεχνολογίας. Ο μέσος αριθμός των μαθητών ανά ομάδα είναι 12.

Ο Εντατικά Μαθήματα ισπανικών (CILES) προσφέρονται από Ιανουάριο έως Δεκέμβριο? η ημέρα πριν από την έναρξη κάθε μαθήματος, υπάρχει ένα τεστ επίπεδο το οποίο σημαίνει ότι ο καθένας που φθάνουν στο CLM κατά την έναρξη των μαθημάτων, μπορούν να ενταχθούν σε μια CILE σε αντίστοιχο επίπεδο. Για τα μαθήματα που αρχίζουν στα μέσα του μήνα, μπορούμε να εγγυηθούμε μόνο τα επίπεδα που βρίσκονται σε εξέλιξη και να συστήσει απόλυτη αρχάριους να ξεκινήσει στις αρχές του μήνα. Είναι επίσης δυνατό να ακολουθήσετε αυτά τα μαθήματα για αρκετούς μήνες με την εγγύηση ότι μια ομάδα θα υπάρχει σε κάθε επίπεδο Α1 έως C1 (CLM-1 αρχάριοι να CLM-8 Superior), εφ 'όσον υπάρχει τουλάχιστον δέκα μαθητές ανά ομάδα.

c1

Αξιολόγηση θα είναι σε συνεχή βάση και η πρόοδος θα αξιολογείται στις εξετάσεις στο τέλος του μαθήματος.

Από τον Οκτώβριο έως το Δεκέμβριο και από τον Φεβρουάριο μέχρι το Μάιο, οι μαθητές που έχουν περάσει Β1.1 επίπεδο Ισπανικά (CLM- 4 Intermediate) μπορούν να εγγραφούν σε επιμέρους θέματα από την Ισπανική Γλώσσα και Πολιτισμός γκολφ και όσοι έχουν περάσει το επίπεδο Β2.1 (CLM - 6 προηγμένη) μπορούν να εγγραφούν σε μεμονωμένα άτομα από την πορεία Ισπανικός Σπουδών.

Το μάθημα αυτό είναι συμβατό με το Internship Program για τους ξένους φοιτητές. Επίσης, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι διαφορετική γλώσσα και κουλτούρα θέματα που προσφέρονται.

Το πρόγραμμα για την ισπανική Μαθήματα σύμφωνη με την περιγραφή του περιεχομένου που ορίζονται στο Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς.

c2
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποCentro de Lenguas Modernas - Universidad de Granada »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Duration
2 - 4 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
- 427 - 2350 ευρώ
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Ιαν. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη