Φυσικά στην εντατική ισπανική γλώσσα (CILE)

Centro de Lenguas Modernas - Universidad de Granada

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Φυσικά στην εντατική ισπανική γλώσσα (CILE)

Centro de Lenguas Modernas - Universidad de Granada

ισπανικά

Αν θέλετε να σπουδάσετε Ισπανικά στη Γρανάδα, τα εντατικά μαθήματα ισπανικών (CILE) έχουν σχεδιαστεί για τους φοιτητές που επιθυμούν να ξεκινήσουν την εκμάθηση ή βελτίωση των ισπανικών τους κατά τη διάρκεια μιας σύντομης παραμονής στη χώρα μας. Μια ουσιαστικά επικοινωνιακή προσέγγιση ακολουθείται σε αυτά τα μαθήματα, μαζί με τη χρήση της πιο up-to-ημερομηνία οπτικοακουστικό τεχνολογίας. Ο μέσος αριθμός των μαθητών ανά ομάδα είναι 12.

Ο Εντατικά Μαθήματα ισπανικών (CILES) προσφέρονται από Ιανουάριο έως Δεκέμβριο? η ημέρα πριν από την έναρξη κάθε μαθήματος, υπάρχει ένα τεστ επίπεδο το οποίο σημαίνει ότι ο καθένας που φθάνουν στο CLM κατά την έναρξη των μαθημάτων, μπορούν να ενταχθούν σε μια CILE σε αντίστοιχο επίπεδο. Για τα μαθήματα που αρχίζουν στα μέσα του μήνα, μπορούμε να εγγυηθούμε μόνο τα επίπεδα που βρίσκονται σε εξέλιξη και να συστήσει απόλυτη αρχάριους να ξεκινήσει στις αρχές του μήνα. Είναι επίσης δυνατό να ακολουθήσετε αυτά τα μαθήματα για αρκετούς μήνες με την εγγύηση ότι μια ομάδα θα υπάρχει σε κάθε επίπεδο Α1 έως C1 (CLM-1 αρχάριοι να CLM-8 Superior), εφ 'όσον υπάρχει τουλάχιστον δέκα μαθητές ανά ομάδα.

c1

Αξιολόγηση θα είναι σε συνεχή βάση και η πρόοδος θα αξιολογείται στις εξετάσεις στο τέλος του μαθήματος.

Από τον Οκτώβριο έως το Δεκέμβριο και από τον Φεβρουάριο μέχρι το Μάιο, οι μαθητές που έχουν περάσει Β1.1 επίπεδο Ισπανικά (CLM- 4 Intermediate) μπορούν να εγγραφούν σε επιμέρους θέματα από την Ισπανική Γλώσσα και Πολιτισμός γκολφ και όσοι έχουν περάσει το επίπεδο Β2.1 (CLM - 6 προηγμένη) μπορούν να εγγραφούν σε μεμονωμένα άτομα από την πορεία Ισπανικός Σπουδών.

Το μάθημα αυτό είναι συμβατό με το Internship Program για τους ξένους φοιτητές. Επίσης, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι διαφορετική γλώσσα και κουλτούρα θέματα που προσφέρονται.

Το πρόγραμμα για την ισπανική Μαθήματα σύμφωνη με την περιγραφή του περιεχομένου που ορίζονται στο Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς.

c2
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ιαν. 2019
Duration
Διάρκεια
2 - 4 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
- 427 - 2350 ευρώ
Locations
Ισπανία - Granada, Andalusia
Ημερομηνία Έναρξης : Ιαν. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ιαν. 2019
Ισπανία - Granada, Andalusia
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών