Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Φυσικά στην πολυπολιτισμική παιδαγωγική

τοποθεσία Μελέτη: León, Νικαράγουα

Στον Ειρηνικό ακτή της Νικαράγουας, προσφέρουμε ένα μοναδικό ακαδημαϊκό πρόγραμμα εξαμήνου στην πολυπολιτισμική παιδαγωγική χωρίζεται σε δύο μαθήματα Θετική Ψυχολογία και Μάθηση και Πολυπολιτισμικών Παιδαγωγική. Το πρόγραμμα προσφέρεται σε συνεργασία με το Universidad Nacional Autonoma de Νικαράγουα, León, το οποίο είναι το δεύτερο μεγαλύτερο δημόσιο πανεπιστήμιο της Νικαράγουας.

Ένας συνδυασμός των δύο μαθημάτων:

1. Θετική Ψυχολογία και Μάθηση

Μέσα από την πορεία της θετικής ψυχολογίας και της μάθησης, ο μαθητής θα πάρετε μια κατανόηση του πώς ο τομέας της ψυχολογίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καθοδήγηση προς την κατεύθυνση της καλύτερης ζωής. Περαιτέρω, το μάθημα βασίζεται στην νέα έρευνα στον τομέα της θετικής ψυχολογίας και συνδυάζει αυτό με πρακτικές ασκήσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε στη δική σας ζωή ως δάσκαλος, παιδαγωγός ή ηγέτης

2. Διαπολιτισμική Παιδαγωγική

Πολυπολιτισμική παιδαγωγική παρέχει στους φοιτητές με τις απαραίτητες δεξιότητες και την εμπειρία για να εργαστούν και να διδάξουν σε ένα πολυπολιτισμικό πλαίσιο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής στη Νικαράγουα, οι μαθητές θα εργαστεί επίσης ως εκπαιδευόμενος σε σχολεία, παιδικούς σταθμούς ή άλλα κοινωνικά προγράμματα.

εκπαιδευόμενος περίοδο

Η περίοδος εκπαιδευόμενος στη Νικαράγουα νηπιαγωγεία, σχολεία και κοινωνικά προγράμματα θα δημιουργήσει τη βάση για περαιτέρω προβληματισμό και την κατανόηση των πολυπολιτισμικών εργασίας.

Κομπινεζόν

Σας ενθαρρύνουμε να συνδυάσει τα δύο μαθήματα της παιδαγωγικής με την πορεία της Λατινικής Αμερικής μελέτες. Ωστόσο, είναι επίσης δυνατόν να συνδυαστεί το πρόγραμμα παιδαγωγική με την ισπανική μελέτες.

Όλοι οι συνδυασμοί παραπάνω δίνουν το ισοδύναμο των 30 ECTS. Συνδυάστε το πρόγραμμα παιδαγωγική με τη Λατινική-αμερικανικές μελέτες.


Συνδυάστε το πρόγραμμα παιδαγωγική με τους Ισπανούς.

Η δομή του εξαμήνου

  1. περίοδο αυτο-μελέτη: Πριν από την έναρξη της περιόδου της μελέτης, που αναμένεται να εξοικειωθούν με τη βιβλιογραφία και να γράψουν μια σύντομη ανάθεση.
  2. Η διάρκεια της μελέτης σε León διαρκεί για 4 μήνες και είναι ένας συνδυασμός διαλέξεων, σεμιναρίων, ομαδική εργασία, την περίοδο άσκησης, τα έγγραφα όρου και εξετάσεις.

Η ανάθεση αυτο-μελέτη πρόκειται να παραδοθεί σε ηλεκτρονική μορφή και ως εκ τούτου μπορεί να ολοκληρωθεί οπουδήποτε στον κόσμο. Τι γίνεται με το γράψιμο την ανάθεση και τη συμμετοχή στην πορεία δύο εβδομάδων ισπανική αρχαρίων μας στη Νικαράγουα πριν από την περίοδο της μελέτης ξεκινά;

Οι καθηγητές

Το πανεπιστήμιο προσλάβει τους καλύτερους καθηγητές και οι ηγέτες σεμινάριο από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Νικαράγουας. Είμαστε πολύ περήφανοι για καλά διδακτικού προσωπικού μας, οι οποίοι εξασφαλίζουν ότι οι μαθητές λαμβάνουν τα μέγιστα οφέλη από τις σπουδές τους.

Πλήρες ακαδημαϊκό έτος;

Πρέπει να σας ενδιαφέρει σε ένα πλήρες ακαδημαϊκό έτος στη Νικαράγουα είναι δυνατό να συνεχιστεί με την ισπανική και της Λατινικής Αμερικής μελέτες.

εταίροι Πανεπιστήμιο

Universidad Nacional Autonoma de Νικαράγουα, León, κατέχει την ακαδημαϊκή ευθύνη για το πρόγραμμα και εκδίδει πιστώσεις σπουδών σας στο τέλος του εξαμήνου. Το πανεπιστήμιο είναι το παλαιότερο και το δεύτερο μεγαλύτερο στη χώρα.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων

Για να ισχύουν για τα μαθήματα θα πρέπει να έχετε πανεπιστήμιο επιλεξιμότητας.

Συμπληρώστε τη φόρμα αίτησης. Εάν εξακολουθούν να υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, θα σας στείλουμε μια προσφορά με ένα τιμολόγιο για την κατάθεση των 250 ευρώ. Με την καταβολή της εγγύησης, που επιβεβαιώνουν τη θέση σας στο πρόγραμμα. Οδηγώντας μέχρι την έναρξη του προγράμματος, θα σας κρατάμε ενήμερους σχετικά με τις προετοιμασίες για το ταξίδι και μελέτες.

Στοιχεία του προγράμματος

Διάρκεια: ένα εξάμηνο
Ακαδημαϊκό εξάμηνο: Ανοιξη φθινόπωρο
Συντελεστές: 30 ECTS ισοδυναμεί
Εξέταση: στη Νικαράγουα / ακαδημαϊκή χαρτί
Πρόγραμμα χρέωση: € 6.400 (5400 εκτός. Καταλύματος)
Κρατικά δάνεια: Ναι, στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες
Περιλαμβάνει: Κατάλυμα
Γλώσσα διδασκαλίας: Αγγλικά / Ισπανικά
Ακαδημαϊκή prerequisitions: επιλεξιμότητας Πανεπιστήμιο

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε8 περισσότερα μαθήματα αποKulturstudier »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
1 Εξάμηνο
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
6,400 EUR
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη