Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το Μάθημα

Το μάθημα αυτό σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσουν βαθιά γνώση και κατανόηση των αρχών και πρακτικών της διαχείρισης των επιχειρήσεων. Αυτό περιλαμβάνει μια εικόνα της διαχείρισης των επιχειρήσεων, τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, τη λογιστική, διαχείριση της κυκλοφορίας, την εταιρική και χρηματοοικονομική διαχείριση και την διορατικότητα σχετικά με τις βασικές επιχειρηματικές δεξιότητες.

Σε ποιους απευθύνεται

Το μάθημα αυτό συνιστάται για εκείνους που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις και την κατανόηση της διαχείρισης των επιχειρήσεων και της επιχειρηματικότητας τους. Θα ενισχύσει επίσης τυχόν προοπτικές σταδιοδρομίας των εργαζομένων.

Στόχοι μάθησης

Το μάθημα θα σας διδάξει πώς διαχειρίζονται τις οργανώσεις, τις δομές και τους στόχους που εμπλέκονται, και πώς να αξιολογούν τις επιδόσεις μιας εταιρείας με τη χρήση βασικών δεικτών απόδοσης (KPIs). Θα είναι πιο ενήμεροι των μορφών διαχείρισης των επιχειρήσεων και των περιβαλλοντικών παραγόντων διαχείρισης θα πρέπει να εξετάσει. Θα γνωρίζουν τη λειτουργία των διευθυντών ανθρώπινου δυναμικού, διευθυντές επιχειρήσεων, οι διαχειριστές του έργου και λογιστές. Το μάθημα αυτό θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσουν τα προσωπικά χαρακτηριστικά του επιχειρηματία και τους πιο σημαντικούς παράγοντες που ένας επιχειρηματίας πρέπει να εξετάσει για να είναι επιτυχής.

Προαιρετική Συμμετοχή σε απευθείας σύνδεση / εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση

Οι μαθητές έχουν επίσης το δικαίωμα να εγγραφούν σε αυτό το μάθημα σε βάση της μάθησης σε απευθείας σύνδεση / απόσταση.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε8 περισσότερα μαθήματα αποMECAT »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη