Φυσικά στη διοίκηση επιχειρήσεων - αρχές του εμπορικού δικαίου (cis)

Γενικά

4 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Γήπεδο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - Δεξιότητες προγράμματος Γενικές Αρχές Εμπορικού Δικαίου (CIS)


Πιστοποίηση

Με την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε προγράμματος των δεξιοτήτων, της ΚΑΚ θα εκδώσει τους μαθητές με μια επιστολή Αποτελέσματα περιγράφει τις ενότητες και τις πιστώσεις επιτευχθεί. Μόνο μετά την ολοκλήρωση των 3 ενότητες με στόχο την πλήρη προσόντα θα το μαθητή να χορηγηθεί ένα πιστοποιητικό με έγκριση FASSET. Αποτελέσματα μαθητή θα πρέπει να καταγράφονται στο CIS Εθνική μαθητή Database Records εντός 6 μηνών από την ολοκλήρωση.


Προϋποθέσεις Εισόδου

  • Η γνώση, η κατανόηση και η εφαρμογή της αγγλικής γλώσσας στο Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων 4/Grade 12 ή ισοδύναμο
  • Η γνώση, η κατανόηση και η εφαρμογή της Μαθηματικής Παιδείας στο Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων 4/Grade 12 ή ισοδύναμο
  • Η γνώση, η κατανόηση και η εφαρμογή της λογιστικής σε Εθνικού Πλαισίου Προσόντων 4/Grade 12 ή ισοδύναμο
  • Η είσοδος μπορεί να υπόκειται σε μια συνέντευξη με ένα μέλος του ακαδημαϊκού προσωπικούΔιάρκεια μαθήματος

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 65 ώρες και τα δίδακτρα είναι πρόσωπο με πρόσωπο με βάση το Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων πλασματικές ώρες. Αυτό αποκλείει χρόνο για να ολοκληρώσουν εργασίες, έρευνα και μελέτη αυτο. Κάθε πανεπιστημιούπολη Damelin έχει ένα διαφορετικό πρόγραμμα σπουδών. Τα προγράμματα που προσφέρονται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, το βράδυ ή το Σάββατο.


Γήπεδο Intro

Το πρόγραμμα Skills είναι μέρος της ΚΑΚ Professional Qualification στη διοίκηση και διαχείριση που παρέχει στον εκπαιδευόμενο τις γνώσεις και τις δεξιότητες που μπορούν να εφαρμοστούν σε μια ποικιλία φορέων, καθώς και την κατανόηση της φιλοσοφίας τους και τις λειτουργικές απαιτήσεις. Παρέχει επίσης ένα βήμα σε μια ανώτερη φάση της μάθησης στη διακυβέρνηση, τη διοίκηση και τη χρηματοδότηση, και διευρύνει τις ευκαιρίες του μαθητή για την πρόοδο.Ο μαθητής θα είναι εξοπλισμένο με τα κύρια προσόντα για να χειριστεί μια ποικιλία των διοικητικών λειτουργιών εντός του πεδίου εφαρμογής των συμβατικών, χρηματοοικονομικών, της τεχνολογίας των πληροφοριών, οικονομικές και επικοινωνιακές δεξιότητες. Αυτό συνάγει την ικανότητα να απορροφήσει νέα μάθηση, καθώς και να είναι σε θέση να εφαρμόσει τη μάθηση σε μια ποικιλία από οικεία και νέες καταστάσεις. Η πλήρης αναγνώριση καταγράφεται κατά του χαρακτηρισμού CIS Professional: Οργάνωση και Διοίκηση, με Saqa ID Νο. 60651 (129 μονάδες).

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Damelin Part TimeDamelin holds the key to your future success, with Part-Time courses offered via face-to-face tuition.If you’re looking for quality private education that is relevant and up to date w ... περαιτέρω

Damelin Part TimeDamelin holds the key to your future success, with Part-Time courses offered via face-to-face tuition.If you’re looking for quality private education that is relevant and up to date with the demands of industry, then you’ve come to the right place.At Damelin, we believe in all our students. Our campuses offer courses to meet your individual needs. We cater for the educational needs of school-leavers as well as more mature learners. Our wide variety of courses and programmes create a platform for lifelong learning. Διαβάστε Λιγότερα
Γιοχάνεσμπουργκ , Γιοχάνεσμπουργκ , Γιοχάνεσμπουργκ , Γιοχάνεσμπουργκ + 3 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη