Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Για να διαχειριστείτε άριστα αθλητικές υποδομές, είτε πρόκειται για αθλητικά συγκροτήματα, δημόσια και ιδιωτικά αθλητικά σωματεία, γυμναστήρια και γήπεδα που απαιτούν τόσο ένα στρατηγικό και επιχειρησιακό όραμα της οργάνωσης του αθλητισμού. Αυτό το εξειδικευμένο μάθημα προσφέρει μια εισαγωγή στο πεδίο της διαχείρισης αθλητική εγκατάσταση, και θα μάθετε πώς να εφαρμόσει τις δεξιότητες διαχείρισης σας.

ΣΤΟΧΟΙ

Ο κύριος στόχος της Μάθημα στη Διοίκηση Διευκόλυνσης Sport είναι να σας εκπαιδεύσει στην εφαρμογή των επιχειρησιακών εργαλείων διαχείρισης που θα χρησιμοποιήσετε στη δική σας ευθύνη ως διευθυντής ενός αθλητική εγκατάσταση.

ΜΑΘΗΣΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

  • Να κατανοήσουν και να εφαρμόσουν τις αρχές της διαδικασίας υποβολής προσφορών
  • Να κατανοήσουν και να εφαρμόσουν πτυχές της δημοσιονομικής διαχείρισης σε μια αθλητική εγκατάσταση
  • Για να ξέρουν πώς να βελτιστοποιήσετε τις εσωτερικές διαδικασίες μιας αθλητική εγκατάσταση
  • Για να ευθυγραμμίσετε τους πόρους, τις ικανότητες και τις δεξιότητες των ανθρώπων που συνεργάζονται με την εγκατάσταση
  • Για να εφαρμόσετε τις μεθόδους ελέγχου της ποιότητας στην υπηρεσία της εγκατάστασης αθλήματος

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Έχετε τη δυνατότητα να μελετούν αυτή την πορεία και άλλα εξειδικευμένα μαθήματα, κερδίζοντας πιστώσεις μέχρι την απόκτηση του Μεταπτυχιακού Διπλώματος στον αθλητισμό Μάρκετινγκ (27 ECTS), ή ακόμα και μέχρι την απόκτηση του Master στη Διοίκηση του Αθλητισμού (60 ECTS) ή το Master in Sport Marketing και σποσορινγκ ( 60 ECTS).

ΜΕ ΣΤΌΧΟ ΤΗΝ

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους με ένα εξειδικευμένο μάθημα στον τομέα της διαχείρισης αθλητική εγκατάσταση. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για εσάς, εάν:

  • Είσαι ένας (πρώην) αθλητής που θέλει ειδικευμένη εκπαίδευση στον τομέα της διαχείρισης αθλητική εγκατάσταση.
  • Εργάζεστε σε μια επιχείρηση ή / και αθλητικό περιβάλλον, και θέλουν να αποκτήσουν μια καλύτερη κατανόηση της διαχείρισης αθλητική εγκατάσταση.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Για να γίνει αυτό βέβαια συνιστάται να έχουν επαγγελματική εμπειρία σε μια αθλητική διοργάνωση ή σε οποιονδήποτε τομέα της διαχείρισης των επιχειρήσεων, ή έχουν αναπτύξει μια καριέρα ως επαγγελματίας αθλητής.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το πρόγραμμα έχει 7 πόντοι (ECTS), που κατανέμονται σε 10 εβδομάδες. Το μάθημα αποτελείται από διάφορες διδακτικές μονάδες (UD) και το καθένα αποτελείται από μια δοκιμή συνεχούς αξιολόγησης, στην οποία θα διαδραστικά εφαρμόσει τη θεωρία, η οποία συμπληρώνεται με την επίλυση ασκήσεων και πρακτικών περιπτώσεις.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Spanish (Spain)

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποJohan Cruyff Institute »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Ημερομηνία έναρξης
Ιούνιος 10, 2019
Duration
8 Εβδομάδες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
889 EUR
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ιούνιος 10, 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Ιούνιος 10, 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη