Φυσικά στον αθλητισμό μάρκετινγκ σε απευθείας σύνδεση

Johan Cruyff Institute

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Φυσικά στον αθλητισμό μάρκετινγκ σε απευθείας σύνδεση

Johan Cruyff Institute

Στο σημερινό κόσμο, το μάρκετινγκ και επικοινωνίας έχουν μεγάλη σημασία. Κάθε μέρα, χιλιάδες μοναδικές και εξειδικευμένες εφαρμογές εμφανίζονται τα οποία έχουν υψηλή τιμή διαφοράς. Αυτή η ίδια η εξειδίκευση και η αυστηρότητα εφαρμόζεται στην εκπαίδευση των επαγγελματιών του αθλητισμού μάρκετινγκ. Αυτή η καινοτόμος πορεία 10 εβδομάδων θα παράσχει ένα πλεονέκτημα της πρώτης κίνησης σε όλους εκείνους εμπορία επαγγελματίες στον κλάδο του αθλητισμού περιλαμβάνει.

ΣΤΟΧΟΙ

Ο κύριος στόχος της Φυσικά στον αθλητισμό Marketing είναι να κατανοήσουν τις έννοιες της εμπορίας και την εφαρμογή τους στον αθλητισμό διαχείριση. Μετά την πορεία θα ξέρετε πώς να χρησιμοποιούν επιχειρησιακά εργαλεία μάρκετινγκ που θα βελτιώσουν τα αποτελέσματά σας ως επαγγελματικό αθλητισμό μάρκετινγκ.

ΜΑΘΗΣΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

  • Για να ξέρετε ανάλυση και διαγνωστικά εργαλεία για την έρευνα της αγοράς.
  • Για να ξέρετε, να αναλύσει και να αξιολογήσει τις στρατηγικές για την ανάπτυξη, τη δρομολόγηση και την τοποθέτηση νέων προϊόντων.
  • Να αναλύσει και να αξιολογήσει τις στρατηγικές μάρκετινγκ για την διεθνοποίηση της αθλητικής δραστηριότητας.
  • Για να έχουν καλή γνώση των τεχνολογικών εργαλείων για την αξιοποίηση των επιχειρηματικών πόρων μέσω του μάρκετινγκ.
  • Για να ξέρετε, να αναλύσει και να αξιολογήσει το ρόλο των ψηφιακών κοινοτήτων και των social media στην επιχείρηση σπορ.
  • Να γνωρίζουν βασικά ψηφιακά εργαλεία μάρκετινγκ.

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Έχετε τη δυνατότητα να μελετούν αυτή την πορεία και άλλα εξειδικευμένα μαθήματα, κερδίζοντας πιστώσεις μέχρι την απόκτηση του Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Διοίκηση του Αθλητισμού (32 ECTS) ή το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Sport Marketing (27 ECTS), ή ακόμα και μέχρι την απόκτηση του Master στη Διοίκηση του Αθλητισμού (60 ECTS) ή το Master in Sport Marketing & Χορηγίες (60 ECTS).

ΜΕ ΣΤΌΧΟ ΤΗΝ

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους με ένα εξειδικευμένο μάθημα στον αθλητισμό μάρκετινγκ. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για εσάς, εάν:

<li>Είσαι ένας (πρώην) αθλητής που θέλει εξειδικευμένη εκπαίδευση στον αθλητισμό μάρκετινγκ.</li> <li>Εργάζεστε σε μια επιχείρηση ή / και αθλητικό περιβάλλον, και θέλουν να αποκτήσουν μια καλύτερη κατανόηση του αθλητισμού μάρκετινγκ.</li>

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Για να γίνει αυτό βέβαια, συνιστάται να έχετε επαγγελματική εμπειρία σε μια αθλητική διοργάνωση ή σε οποιοδήποτε περιβάλλον διαχείριση των επιχειρήσεων, ή έχουν αναπτύξει μια καριέρα ως επαγγελματίας αθλητής.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το πρόγραμμα έχει 8 μονάδων (ECTS), απλώνεται πάνω από 10 εβδομάδες. Το μάθημα αποτελείται από διάφορες διδακτικές μονάδες (UD) και το καθένα αποτελείται από μια δοκιμή συνεχούς αξιολόγησης, στην οποία θα διαδραστικά εφαρμόσει τη θεωρία, η οποία συμπληρώνεται με την επίλυση ασκήσεων και πρακτικών περιπτώσεις.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • Spanish (Spain)
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι
Διαδίκτυο
με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
10 Εβδομάδες
Μερική παρακολούθηση
Price
τιμή
1,000 EUR
Locations
Ισπανία - Barcelona, Catalonia
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ισπανία - Barcelona, Catalonia
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών