Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πρόγραμμα Αγγλικής Γλώσσας έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους ξένους φοιτητές. Προσφέρουμε μαθήματα και στις δύο Γενικών Αγγλικών και IELTS αγγλικά, είτε για 15 ή 21 ώρες την εβδομάδα, οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν και να προσαρμοστεί ώστε να ανταποκρίνονται στις ατομικές τους στόχους σας.

Περιεχόμενο μαθήματος

Βελτιώστε την βαθμολογία σας στο IELTS και να προετοιμαστούν για το πανεπιστήμιο. Αυτά τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν τις γνώσεις σας της ακαδημαϊκής αγγλικά, ενώ η βελτίωση της συνολικής γλωσσικές σας δεξιότητες και την ανάπτυξη τεχνικών εξετάσεις σας.

Ημέρες): Εγγραφή κάθε Δευτέρα

Τρόπος Συμμετοχής : 21 ώρες (IELTS αγγλικά)

Χαρακτηριστικά / Πλεονεκτήματα

Καταρτισμένους και έμπειρους καθηγητές διασφαλίζουν ότι μπορείτε να μάθετε σε ένα υποστηρικτικό και ενθαρρυντικό περιβάλλον, χρησιμοποιώντας μια ποικιλία διδακτικών προσεγγίσεων, συμπεριλαμβανομένων παρουσιάσεων και ομαδική εργασία, για την ενίσχυση της μαθησιακής εμπειρίας σας και να σας βοηθήσει να αναπτύξουν δεξιότητες επικοινωνίας σας.

Προϋποθέσεις Εισόδου

επίπεδο εισόδου: Pre-Intermediate για προχωρημένους - μια συνέντευξη του Skype θα κανονιστεί με έναν από τους δασκάλους μας για να προσδιορίσει το επίπεδο των Αγγλικών σας

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποLoughborough College »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
2 - 52 Εβδομάδες
Μερική παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Άλλη