Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η One Year Ψηφιακή σκηνοθεσία Ωδείο πρόγραμμα συνδυάζει την πρακτική, hands-on εκπαίδευση με την κριτική θεωρία και το θεμέλιο που επιτρέπει ξεκινούν σπουδαστές κινηματογράφου επίπεδο για να εξελιχθούν σε επαγγελματίες κινηματογραφιστές. Οι μαθητές δεν μαθαίνουν μόνο τα τεχνικά στοιχεία της ταινίας και των μέσων παραγωγής, αλλά όπως και με κάθε ωδείο πρόγραμμα, μια ισχυρή έμφαση στην καλλιτεχνική αναπαράσταση και την παράδοση. Συγκεκριμένα η ανάπτυξη των κλάδων, όπως η συναισθηματική διαύγεια, φυσική αναπαράσταση και αφήγησης. το επίπεδο εμπειρίας: δεν υπάρχει εμπειρία κινηματογράφου απαραίτητο.

ΔΩΡΕΑΝ εξοπλισμό πρόσβασης μετά την αποφοίτηση

Οι απόφοιτοι DFA χορηγείται μελών - πλήρη πρόσβαση στις εγκαταστάσεις μας, τον εξοπλισμό και τους πόρους όλα δωρεάν!

Γιατί DFA;

Ακαδημία Ψηφιακού Κινηματογράφου: στην αιχμή της Εκπαίδευσης DFA συνεχίζει να είναι καινοτόμα και να οδηγήσει τον τρόπο με τον ψηφιακό κινηματογράφο και την παιδεία των μέσων ενημέρωσης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο Ψηφιακή Ακαδημία Κινηματογράφου συχνά αντιγράφονται, αλλά ποτέ ισοφάρισε.

Ενός Έτους Μέλους Παραγωγής για αποφοίτους απόφοιτοι DFA λάβετε ένα έτος Ιδιότητα του μέλους Παραγωγής μετά την ολοκλήρωση ενός ψηφιακού προγράμματος σκηνοθεσίας. Τι σημαίνει αυτό? Συνέχισε την πρόσβαση σε εξοπλισμό DFA και την εγκατάσταση δωρεάν! Η ιδιότητα του μέλους έχει χρησιμοποιηθεί από τους αποφοίτους να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους, πυροβολούν τα επόμενα σχέδιά τους, και αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα ως ανεξάρτητοι σκηνοθέτες! Με την ιδιότητα του μέλους, οι απόφοιτοι DFA έχουν μια πλήρη εταιρεία παραγωγής στα χέρια τους! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ιδιότητα του μέλους, επισκεφθείτε DFA σε απευθείας σύνδεση στην www.digitalfilmacademy.com και κάντε κλικ στο "Σύνθεση".

Ειδικεύεται στην Digital Media - 21ο αιώνα Τεχνολογία DFA είναι η μόνη σχολή κινηματογράφου στη Νέα Υόρκη που ειδικεύεται σε 100% ψηφιακό φιλμ και τα μέσα ενημέρωσης της εκπαίδευσης. Γιατί είναι τόσο σημαντικό; Επειδή σε αντίθεση με άλλες σχολές κινηματογράφου, DFA βάζει όλους τους πόρους της και να εστιάσει σε προγράμματα ψηφιακών ταινιών και των μέσων ενημέρωσης. Αν σας ενδιαφέρει η ταινία ή μέσα κατάρτισης ψηφιακή, ψηφιακή Ακαδημίας Κινηματογράφου είναι η θέση για να είναι.

State-of-the-Βιομηχανία Εκπαίδευση και Hands-on προγράμματα DFA συνεργάζεται με τους επαγγελματίες και τους εκπαιδευτικούς του κλάδου για να δημιουργήσετε hands-on, καθηλωτική προγράμματα. Πρόγραμμα σπουδών, τον εξοπλισμό και το λογισμικό ενημερώνεται συνεχώς και βελτιώνεται προς όφελος μαθητές DFA του! Είτε σας ενδιαφέρει η λήψη μιας μικρής ψηφιακή πορεία μέσα μαζικής ενημέρωσης για να μάθετε αν φιλμ ή ψηφιακά μέσα είναι η επιλογή για την καριέρα σας, ή ένα πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης για να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αρχίσουν να εργάζονται στη βιομηχανία, ή αν θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο να υποβάλουν αίτηση για ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σε ένα πανεπιστήμιο, DFA έχει ένα πρόγραμμα για να χωρέσει τους στόχους σας, το χρονοδιάγραμμα και τον προϋπολογισμό. Οι μαθητές έχουν άφθονες ευκαιρίες να συνεργαστεί με τον εξοπλισμό και να προωθήσει τις δεξιότητές τους με την ολοκλήρωση έργων ψηφιακών ταινιών.

Απεριόριστη Εργαστήριο Χρόνου Μόνο DFA έχει απεριόριστη χρήση του εξοπλισμού και των εργαστηρίων επεξεργασίας / υπολογιστή κατά τη διάρκεια των μαθημάτων. Πώς αλλιώς μπορεί κάποιος να γίνει ικανός σε μια τεχνική δεξιότητα; Αυτό είναι το κλειδί για την επιτυχία σας και είναι στα χέρια σας ... έτσι να το χρησιμοποιήσετε! Επιπλέον χρόνο Επεξεργασία εργαστήριο μετά την ολοκλήρωση Φυσικά, όταν εγγραφούν σε ένα πρόγραμμα Digital Film Academy κινηματογράφο ή Ψηφιακό γκολφ Media, θα λάβετε δύο έως τέσσερις εβδομάδες επιπλέον χρόνο επεξεργασίας εργαστήριο μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος για να τελειώσει εργάζονται για τα έργα τάξη και να αναπτύξουν τροχούς σας. Ο επιπλέον χρόνος επεξεργασίας εργαστήριο κατά τη διάρκεια και μετά την πορεία σας ισούται με περισσότερο πρακτική, την καλύτερη επάρκεια και την ανάπτυξη δεξιοτήτων.

Εκπαιδευτές είναι επαγγελματίες DFA εκπαιδευτές είναι εκπαιδευτικοί και επαγγελματίες που εργάζονται στη βιομηχανία του κινηματογράφου, της τηλεόρασης, του βίντεο και των μέσων ενημέρωσης. Εκπαιδευτές παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τη βιομηχανία και να πάρει απασχολούνται!

DFA είναι σοβαρές για την κατάρτισή σας Ως απόφοιτος DFA ενός προγράμματος Ψηφιακή σκηνοθεσία ή συνεργείο, έχετε την επιλογή του νέου λαμβάνοντας μια τάξη ή αντικείμενο. Αυτός είναι ένας από τους πολλούς τρόπους DFA υποστηρίζει την κατάρτιση σας αν έχετε δυσκολία στο πιάσιμο ένα θέμα ή να χάσει μια τάξη. DFA μπορείτε να προγραμματίσετε να ελέγχει μια τάξη ή αντικείμενο χωρίς επιπλέον χρέωση μέσα σε μια μελλοντική ημερομηνία πορεία.

Καθοδήγηση & Portfolio Builder "Λίστα πληρώματος» είναι ένα πρόγραμμα καθοδήγησης για τους μαθητές μας δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε από τον Διευθυντή Σπουδών. Νέα φοιτητές DFA μπορούν να λάβουν πρόσθετη βοήθεια από πιο έμπειρους φοιτητές και αποφοίτους DFA! απόφοιτοι DFA συνεχίσουν την οικοδόμηση των χαρτοφυλακίων τους κατά τη διαμονή τους ένα μέρος της κοινότητας DFA!

Συνεχίζεται Υποστήριξη για τους στόχους σταδιοδρομίας του απόφοιτου Εκτός από την ιδιότητα του μέλους παραγωγή ενός έτους, DFA υποστηρίζει τους μαθητές τους στόχους σταδιοδρομίας με την παροχή στους φοιτητές με περισσότερες ευκαιρίες για ανάπτυξη μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος. απόφοιτοι DFA λάβετε ευκαιρίες για να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους σε άλλες ταινίες σπουδαστών DFA και των έργων μετά την αποφοίτηση! Σε αυτό το δημιουργικό και τεχνικό κλάδο, τα χέρια-για την εκπαίδευση είναι το κλειδί.

Μικρές Class Μεγέθη DFA περιορίζει το μέγεθος της τάξης μεταξύ 10 και 15 μαθητές. Τα περισσότερα μαθήματα κατά μέσο όρο μεταξύ 6 έως 12 μαθητές. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε περισσότερα χέρια-για την ώρα με τον εξοπλισμό και τα περισσότερα one-on-one χρόνο με τον εκπαιδευτή σας.

Τοποθεσία DFA βρίσκεται σε βολική τοποθεσία, μόλις ένα τετράγωνο μακριά από το παγκοσμίως διάσημο ψυχαγωγική περιοχή Times Square στη Νέα Υόρκη. Είναι το σταυροδρόμι της βιομηχανίας της διασκέδασης και το καλύτερο μέρος για να μάθουν ψηφιακή κινηματογράφηση και τα μέσα ενημέρωσης!

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποDigital Film Academy and Code Immersives »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Μάιος 2019
Σεπτ. 2019
Duration
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
17,420 USD
συν $ 575 στις αμοιβές
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Μάιος 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Μάιος 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Ιαν. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη