ήχου μάθημα μηχανικής

Γενικά

45 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Audio Engineering

Από την ίδρυσή μας το 1989, η σύνδεση εγγραφή έχει βοηθήσει χιλιάδες μαθητές ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους με την τοποθέτηση τους ως μαθητευόμενοι εργασίας (externs) σε πραγματικό στούντιο ηχογραφήσεων σε όλη την Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, την Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο Εμείς το κάνουμε αυτό από το συνεταιρισμό με εκατοντάδες προσεκτικά ελέγχονται οι παραγωγοί και οι μηχανικοί να μέντορας μαθητές μας on-the-job και one-on-one. Πολλοί από τους συμβούλους μας είναι Grammy-νικητές που έχουν εργαστεί με σούπερ σταρ και καλλιτέχνες Platinum-πώλησης.

4

Η σύνδεση Καταγραφή Audio Engineering Program

 • Ονειρεύεστε εργάζεται στο στούντιο ηχογράφησης με μερικούς από τους καλύτερους μουσικούς στον κόσμο;
 • Έχετε ένα μεγάλο αυτί για το τι ακούγεται καλό και θέλουν να αξιοποιήσουν το ταλέντο για το εισόδημα;
 • Έχετε να κάνετε τη δική σας ηχογραφήσεις στο σπίτι, αλλά θέλουν να πάρουν τις ικανότητές σας στο επόμενο επίπεδο;
 • Αγαπάτε τη δημιουργική ενέργεια της καταγραφής σε ένα στούντιο;
 • Μήπως λειτουργεί καλά υπό πίεση;
 • Είστε σε θέση να συνεργαστεί με διαφορετικούς τύπους προσωπικότητες;
 • Είστε δημιουργικοί, αξιόπιστη και εργατικός;
t

Αν απαντήσατε ναι σε κάποια από τις παραπάνω ερωτήσεις, παρακαλώ διαβάστε:

Να είσαι έξυπνος για το νέο σας καριέρα ως AUDIO ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ κάνοντας έξυπνες επιλογές σχετικά με την εκπαίδευσή σας. Μην ξεγελιέστε: δεν μπορείτε να αποκτήσετε τις δεξιότητες, την εμπειρία ή συνδέσεις πρέπει να έχετε μέσα σε ένα υπερτιμημένο AUDIO σχολική τάξη, είτε με ένα online μάθημα - και το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται είναι να αρχίσει την καριέρα σας επιβαρυνθούν με έναν τόνο των ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΧΡΈΟΣ. Αυτό που πραγματικά χρειάζεται είναι να μάθουν ON-the-job από κάποιον που έχει ήδη επιτυχής ως AUDIO ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ. Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ βάλει εκεί, για ένα κλάσμα του τι κοστίζει για να GO TO παραδοσιακό σχολείο.

Προετοιμαστείτε για μια καριέρα ως μηχανικός ήχου εκμάθηση απευθείας από τα πλεονεκτήματα, apprenticing (externing) κάτω από ένα έμπειρος μηχανικός ήχου. Διάλειμμα στη μουσική βιομηχανία με να πάρει μέσα σε αυτό από την πρώτη μέρα. Τα δίδακτρα είναι μόνο $ 9.400.

Χαρακτηριστικά γκολφ

 • Μάθετε on-the-job από τη μια μέρα σε ένα στούντιο ηχογράφησης παγκόσμιας κλάσης, δεν είναι μια τάξη.
 • Να εκπαιδεύονται στο στούντιο ως μαθητευόμενος (extern), δεν μαθητής σε μια τάξη ή ένα ανώνυμο intern.
 • Μάθετε one-on-one από επαγγελματική βιομηχανία που λειτουργεί ως μέντορας σας. Ένας δάσκαλος σε ένα μαθητή.
 • Μάθετε σε ένα πραγματικό στούντιο ηχογράφησης κοντά στο σημείο όπου ζείτε, ή εάν θέλετε να ζήσετε. (Εκατοντάδες θέσεις διαθέσιμες.)
 • Μάθετε από κάποιον που κάνει το είδος της μουσικής που θέλετε να κάνετε (π.χ., ποπ, ροκ ηλεκτρονική μουσική, hip hop, R & B, τζαζ, κλασική, ροκ, τη χώρα, πανκ ροκ, κλπ).
 • Εξαιρετικά χαμηλά δίδακτρα σας δίνει τη δυνατότητα να βαθμολογήσει με ελάχιστη ή καμία χρέος.
 • Κάντε νόμιμο, στον πραγματικό κόσμο συνδέσεις βιομηχανία που θα σας βοηθήσουν να συνδέσετε στη μουσική βιομηχανία.

Η ΣΥΝΔΕΣΗ εγγραφής είναι γνωστή σε όλο τον κλάδο ως καλοί-Το πρόγραμμα που βοηθά πραγματικά να συνδεθείτε με τη μουσική βιομηχανία ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ και τις ιστορίες επιτυχίας των μαθητών να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς μας.

Δείτε μας Βιογραφικό Audio Sound Engineering γκολφ

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The Recording Connection is an industry-recognized trade school, a division of the Recording, Radio, Film and Culinary Connection (RRFC). Our program is designed not only to train you for a career as ... περαιτέρω

The Recording Connection is an industry-recognized trade school, a division of the Recording, Radio, Film and Culinary Connection (RRFC). Our program is designed not only to train you for a career as an audio engineer or music producer, but also to help you break into the industry by helping you gain real-world experience and connections. Διαβάστε Λιγότερα
Λος Άντζελες , Μπέρμιγχαμ , Μπράιτον , Μπρίστολ ,