Αγγλικά για ειδικούς σκοπούς του Προγράμματος

Η αγγλική για ειδικούς σκοπούς Πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για μαθητές οι οποίοι χρειάζονται αγγλικά για να επικοινωνούν στην κοινωνική, την εργασία, καθώς και εξειδικευμένες καταστάσεις καριέρα. Κατηγορίες επιχειρήσεων, την κατάρτιση προφορά, αναμετάδοσης και δεξιότητες ομιλίας, νομικό αγγλικά, τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, και την ευχέρεια των μέσων ενημέρωσης είναι μερικοί από τους διαφορετικούς τομείς οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να σπουδάσουν. Ανάπτυξη δεξιοτήτων συμβαίνει σε όλους τους τομείς 4 γλώσσες (ανάγνωση, γραφή, ακρόαση και ομιλία), και υπάρχει μια έμφαση στην τοποθέτηση νέων δεξιοτήτων σε χρήση σε ρεαλιστικό πλαίσιο.

Επιχειρησιακά Αγγλικά

 • Περιγραφή Μαθήματος: Ταχεία Επαγγελματικό Πρόγραμμα (ΑΡΡ) International Business English βοηθά τους μαθητές να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την επικοινωνία με επιτυχία στην εργασία, με έμφαση στις στρατηγικές ανάγνωσης, αναλυτική σκέψη, και προφορική παρουσίαση. Θέματα ενσωματωθούν σε όλο το μάθημα περιλαμβάνει τις παγκόσμιες επικοινωνίες, θέματα επιχειρήσεων, καθώς και θέματα που αφορούν τις επιχειρήσεις.
 • Ποιος είναι καλός υποψήφιος για αυτή την κατηγορία; Σύνθετη μαθητές είναι καλοί υποψήφιοι για αυτή την κατηγορία. Θα τους επιτρέψει να αναπτύξουν τις πρακτικές γλωσσικές δεξιότητες με έμφαση στις επιχειρήσεις που σχετίζονται με θέματα, λεξιλόγιο και γραμματικές δομές.
 • Τι θα μάθουν οι μαθητές από το μάθημα; Οι μαθητές θα συμμετάσχουν σε πραγματικές συνθήκες ζωής - συζητήσεις των επιχειρήσεων, την παράδοση των πωλήσεων αγωνιστικούς χώρους, κ.λπ. Θα επανεξετάσει επίσης και να συζητήσει περιπτωσιολογικές μελέτες, προσφέρει μια ποικιλία από παρουσιάσεις και πρακτική για την προσομοίωση συνεντεύξεις εργασίας.
 • Απαιτήσεις: επίπεδο Γ1? 90 TOEFL iBT? 90 Oxford Τεστ? 6,5-7 IELTS

Άριστη γνώση των μέσων ενημέρωσης

 • Περιγραφή Μαθήματος: Το μάθημα αυτό εξετάζει τον τρόπο επικοινωνίας με τη μεσολάβηση έχει επηρεάσει και να αλλάξει τις διαπροσωπικές αλληλεπιδράσεις μας, πολιτική συμπεριφορά, πολιτιστικές αντιλήψεις και οικονομική πραγματικότητα. Οι μαθητές θα διερευνήσουν θέματα που περιλαμβάνουν το ρόλο των μέσων ενημέρωσης στις πολιτικές διαδικασίες? ο τόπος της δημοσιογραφίας στη σύγχρονη κοινωνία? η επίδραση των μέσων μαζικής ενημέρωσης για την παγκόσμια επικοινωνία? και η σημασία της στρατηγικής επικοινωνίας, όπως η διαφήμιση, τις επιχειρήσεις και τον πολιτισμό μας (ες).
 • Ποιος θα πρέπει να εκμεταλλευτώ αυτή την πορεία; Το μάθημα αυτό είναι κατάλληλο για προχωρημένους φοιτητές που ενδιαφέρονται για την εμβάθυνση της κριτικής τους σκέψης και αναλυτικές ικανότητες. Είναι ένα μάθημα βασίζεται στη θεωρία που διδάσκεται σε πανεπιστημιακό επίπεδο
 • Τι θα μάθουν οι μαθητές στο μάθημα; Εκτός από την εκμάθηση κριτική ανάλυση και προηγμένες δεξιότητες επίπεδο γραφής, αυτό το μάθημα εστιάζει επίσης στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων του 21ου αιώνα, όπως η δημιουργικότητα, η συνεργασία, η επίλυση προβλημάτων, και των μέσων ενημέρωσης-επιμέλεια / κατάλληλη (δηλαδή, διαλογή, κατηγοριοποίηση, και παρουσιάζοντας υλικό από πολλαπλές πηγές με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία εκδοτική για τους αναγνώστες / επισκέπτες του δικτυακού τόπου), παρέχοντας τη δυνατότητα στους μαθητές να γίνουν δημιουργοί περιεχομένου μέσω μιας τάξης blog
 • Απαιτήσεις: επίπεδο C1-C2? 90-120 TOEFL iBT? 90-100 + Οξφόρδη Τεστ? 7.5-9 IELTS

Inlingua Ουάσιγκτον Newsroom

 • Περιγραφή Μαθήματος: Δείτε μετάδοση ειδήσεων και να αποκτήσουν πολύτιμη παρουσίαση, την έρευνα, και διαπροσωπικές δεξιότητες σε αυτές τις εκλογές πορεία. Επιλέξτε βίντεο θα μεταδοθεί στον παγκόσμιο ιστό πάνω από ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης inlingua της Ουάσιγκτον, και στο «TV inlingua» στο σχολείο.
 • Ποιος θα πρέπει να λαμβάνουν αυτή την κατηγορία; Σύνθετη φοιτητές που θέλουν να αναπτύξουν τις ικανότητές δημόσια ομιλία τους, γίνονται καλύτεροι αναγνώστες, και να μάθουν να διαχειρίζονται αυστηρές προθεσμίες θα ωφεληθεί σε μεγάλο βαθμό από την πορεία Newsroom inlingua Ουάσιγκτον.
 • Τι θα μάθουν οι μαθητές; Οι μαθητές θα πρέπει να συμμετέχουν σε όλα τα στάδια της διαδικασίας της δημιουργίας ειδήσεων. Θα μάθετε πώς να βρείτε τις ιστορίες και να αποφασίσει ποιες ιστορίες είναι σημαντικές. Θα μάθετε επίσης πώς να ερευνήσει διαφορετικά θέματα, γράψτε σχετικές ερωτήσεις της συνέντευξης, διεξαγωγή αποτελεσματικών συνεντεύξεις, και συνθέτουν σενάρια για διαφορετικές γραμμές ιστορία και κοινό.
 • Απαιτήσεις: επίπεδο Γ1? TOEFL iBT 80-90? 80-90 Oxford Τεστ? 6-7 IELTS

Σεμινάριο Μείωση Accent

 • Περιγραφή Μαθήματος: Σε αυτό το σεμινάριο 8 εβδομάδων, οι φοιτητές εξασκούνται διακυμάνσεις τονισμός, ήχο σύνδεση, και ασκήσεις ρυθμού? να δώσει προφορικές παρουσιάσεις? καταγραφή και την αναθεώρηση μιλώντας την πρόοδό τους, και να μάθουν για την αμερικανική προφορά και τον πολιτισμό.
 • Ποιος θα πρέπει να λαμβάνουν αυτή την κατηγορία; Υψηλή μέσο έως προχωρημένο φοιτητές που θέλουν να αναπτύξουν και να βελτιώσουν Ακούγοντας τους και δεξιοτήτων ομιλίας θα επωφεληθούν από αυτή την κατηγορία.
 • Τι θα μάθουν οι μαθητές; Οι μαθητές που ολοκληρώνουν επιτυχώς αυτό το επίπεδο θα είναι σε θέση να μιλήσει με πιο φυσικό αμερικανική τονισμό και ρυθμό και να επιδείξουν βελτιωμένη κατανόηση της ομιλίας του αγγλόφωνους.
 • Απαιτήσεις: επίπεδο Β2-C1? 74+ TOEFL iBT? 85+ Οξφόρδη Τεστ? 5.5+ IELTS
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποinlingua® Washington DC »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη