Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

1

Τι είναι το Ακαδημαϊκό αγγλικά;

Τα αγγλικά είναι η κύρια παγκόσμια γλώσσα των επιχειρήσεων, της ακαδημαϊκής κοινότητας και των διεθνών σχέσεων, είναι η παγκόσμια γλώσσα επικοινωνίας. είναι μαθήματα επίπεδο στο Abbey College του Cambridge και σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο διδάσκονται στα αγγλικά, θα είναι επίσης η γλώσσα διδασκαλίας για τα μαθήματα βαθμό που θα πάει για να σπουδάσει στο πανεπιστήμιο.

Γιατί να μελετήσει Ακαδημαϊκά Αγγλικά;

Ενώ τα συνολικά οφέλη που άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας φέρνει είναι τεράστια, αν πρωταρχικός στόχος σας είναι να γίνει αποδεκτή σε επιλεγεί το πανεπιστήμιό σας στο Ηνωμένο Βασίλειο ή σε άλλη αγγλόφωνη χώρα, θα σας ζητηθεί να επιδείξει ένα συγκεκριμένο επίπεδο επάρκειας στην αγγλική γλώσσα. Αυτό είναι συνήθως αποδεικνύεται από βαθμολογία σε ένα τεστ αναγνωρισμένο αγγλική γλώσσα, όπως IELTS.

Πέρα από αυτό, το υψηλό επίπεδο της αγγλικής γλώσσας θα έχει μια πολύ θετική επίδραση στα επίπεδα Α σας, επιτρέποντάς σας να κατανοήσουν περισσότερο, γράφουν καλύτερα, και να επιτύχουν το μέγιστο των δυνατοτήτων σας στα αποτελέσματα των εξετάσεων σας. Επίσης, θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο από το χρόνο σας στο Ηνωμένο Βασίλειο, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε περισσότερα σωματεία και τις δραστηριότητες, να κάνουν φίλους και να κατανοήσουν καλύτερα τη χώρα που ζείτε.

Τέλος, το βλέμμα στραμμένο προς το μέλλον σας, καλής ποιότητας αγγλικά είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αποδειχθεί ανεκτίμητη στην καριέρα σας, επιτρέποντάς σας να εργαστούν σε ένα διεθνές πλαίσιο και την πρόσβαση περιοχών που θα μπορούσαν διαφορετικά να έχουν κλειστές για σας.

Τι θα μάθω;

Στο Abbey College του Cambridge, εργαζόμαστε για να αυξήσει την ικανότητά γλώσσα σας σε όλους τους τομείς, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει την αγγλική γλώσσα τόσο από ακαδημαϊκούς και ένα καθημερινό πλαίσιο.

Θα περάσουν τα πρώτα στάδια της πορείας μας ανάπτυξη Γενικών Αγγλικών σας σε όλες τις τέσσερις βασικές δεξιότητες? Ανάγνωση, γραφή, ομιλία και ακρόαση, καθώς και στα γλωσσικά συστήματα, όπως λεξιλόγιο, τη γραμματική και την προφορά. Μπορείτε να εργαστούν προς την κατεύθυνση μιας διεθνώς αναγνωρισμένα προσόντα ως μέρος του μαθήματος. Η σταθερή βάση που κερδίζετε θα σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε τη βαθμολογία σας στο IELTS μέσω της απόκτησης πολλών μεταβιβάσιμες δεξιότητες. Καθώς κινείστε μέσα από την πορεία μας, θα σας παρέχουν με εντατική προετοιμασία για τις τελικές εξετάσεις IELTS.

Προς το τέλος του έτους, θα σας δοθεί η ευκαιρία να καθίσει IELTS με στόχο την επίτευξη ενός σκορ ταιριάζει με την επιλογή σας, φυσικά, και το ίδρυμα.

Καθ 'όλη την πορεία μας, θα πρέπει να διδάσκονται από το φιλικό, επαγγελματικό και καλά καταρτισμένους εκπαιδευτικούς. Θα πρέπει να ενθαρρύνονται να διαβάζουν σε μεγάλο βαθμό, να ακούσετε αγγλόφωνο μέσα μαζικής ενημέρωσης, και μιλούν τη γλώσσα όσο το δυνατόν περισσότερο έξω από την τάξη. Αυτό θα αποδειχθεί ζωτικής σημασίας, καθώς η εκτεταμένη έκθεση και πρακτική στη γλώσσα θα οδηγήσει σε ταχύτερη πρόοδο. Εμείς θα οργανώσει επίσης εκδρομές, δραστηριότητες, κοινωνικές εκδηλώσεις και προσκεκλημένων ομιλητών, ως μέρος του προγράμματος πορεία, η οποία θα προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες για να χρησιμοποιήσει τις γλωσσικές δεξιότητές σας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Abbey College Manchester

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποAbbey College Manchester »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
7,250 GBP
ανά όρο
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Άλλη