Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

1

Μάθετε πώς να γίνει δάσκαλος με τα προσόντα διδασκαλίας με μερική απασχόληση. διδασκαλία καριέρα σας είναι σε ασφαλή χέρια όταν μελετάτε μαζί μας.

Τα αποτελέσματά μας μιλούν από μόνα τους. Τα ποσοστά επιτυχίας για τα περισσότερα από τα μαθήματά μας είναι υψηλότερο από τον εθνικό σημείο αναφοράς. Τα μαθήματα που προσφέρονται με City & Guilds, Cambridge ESOL και Canterbury Christ Church University (CCCU), Αυτά βαθμολογήθηκαν Εκκρεμής σε πρόσφατη επιθεώρηση Ofsted CCCU του.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η διδασκαλία είναι ένας όλο και πιο δημοφιλής επιλογή σταδιοδρομίας για ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων και ταλαντούχων ανθρώπων. Η διδασκαλία είναι ένα από τα πιο επιβράβευση επαγγέλματα και σας παρέχει τη δυνατότητα να αλληλεπιδρούν με τους ανθρώπους όλων των ηλικιών και των υποβάθρων, προσφέρει φανταστικές προοπτικές σταδιοδρομίας και ευκαιρίες ανάπτυξης εκτός από την ανταγωνιστική οικονομικά οφέλη.

Kensington and Chelsea College προσφέρει μαθήματα που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσει στη διδασκαλία και να αναπτύξουν τις ικανότητές σας για την τάξη.

Προσφέρουμε τη διδασκαλία μαθημάτων για εκείνους που ψάχνουν για να διδάξει Αγγλικά σε ομιλητές άλλων γλωσσών ή για εκείνους που θα ήθελαν να διδάξουν στον τομέα της διά βίου μάθησης. Όλα τα προγράμματα θα επιτρέψει στους μαθητές να προχωρήσουν προς την κατεύθυνση Ειδικευμένοι Μάθησης Δάσκαλος και Δεξιότητες (QTLS) και να ανοίξει την πύλη για την απασχόληση στη διδασκαλία των ενηλίκων.

Επισκόπηση Μαθημάτων

Το Βραβείο Επίπεδο 4 στην ψηφιακή μάθηση για Εκπαιδευτικούς είναι ένα μάθημα μερικής απασχόλησης που θα σας παρουσιάσουμε μια σειρά από τεχνολογίες μάθησης. Το μάθημα θα σας βοηθήσει να αναπτύξουν τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε τα μαθήματα σας για να ενσωματώσει τεχνολογίες μάθησης στη διδασκαλία σας και να ενδυναμώσει τους μαθητές σας να γίνουν ψηφιακά εγγράμματοι. Η έκθεση FELTAG και η έρευνα έχουν εντοπίσει μια σειρά από παράγοντες που μέχρι τώρα έχουν εμποδίσει τη λήψη μεγάλης κλίμακας και καινοτόμο χρήση των νέων και αναδυόμενων ψηφιακές τεχνολογίες. Το μάθημα αυτό έχει ως στόχο να εξαλείψει αυτές τις δυσκολίες και να το καταστήσει ευκολότερο για τους εκπαιδευτικούς να μετατρέψει και την ενίσχυση της μάθησης με τη χρήση της τεχνολογίας.

Το μάθημα αξιολογείται και να παραδοθεί μέσα από μια ποικιλία προσεγγίσεων μικτής μάθησης, μαζί με το πρόσωπο-με-πρόσωπο και e-learning.

Ποιος το γκολφ αν για;

Όποιος σήμερα εργάζεται ως εκπαιδευτής / εκπαιδευτικός / λέκτορας ο οποίος φιλοδοξεί να ενσωματώσουν τις τεχνολογίες μάθησης μέσα στην τάξη.

Προϋποθέσεις Εισόδου

  • Αρμόδιες δεξιότητες ΤΠΕ και την ικανότητα να αποδείξει αυτά.
  • Ένα καλό επίπεδο των αγγλικών (ισοδύναμο με το επίπεδο 2 - προσόν δεν είναι απαραίτητο)

Περιεχόμενο μαθήματος

Το βραβείο περιλαμβάνει τέσσερις ενότητες και έχει αξία 11 πόντοι. Μονάδες θα περιλαμβάνουν:

  • Πρόγραμμα σπουδών Παράδοση Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία εκμάθησης
  • Αναλυτικό Πρόγραμμα Σχεδιασμού για τη χρήση των Τεχνολογιών Μάθησης
  • Ανάπτυξη Ψηφιακών Δεξιοτήτων και Toolkit Τεχνολογίας Μάθησης
  • Μαθαίνοντας Τεχνολογίας στο πλαίσιο της διδασκαλίας και της μάθησης
  • Campus: Kensington ή Chelsea Κέντρο
  • Times: Τετ 17:30 - 21:00 Ή
  • Times: Πεμ 13:00 - 16:30
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε130 περισσότερα μαθήματα αποKensington and Chelsea College »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
20 Εβδομάδες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
770 GBP
Πλήρης Χρέωση £ 770
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη