Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ICLS »Αγγλικά Τμήμα Γλώσσας περιλαμβάνει ένα μοναδικό πρόγραμμα πρακτικής πλήρη υπηρεσία που ονομάζεται Win (Ουάσιγκτον Διεθνές Δίκτυο Internship) στις ΗΠΑ. ICLS » win01 πρόγραμμα δίνει διεθνείς φοιτητές και επαγγελματίες σε υψηλής ποιότητας περιόδους πρακτικής άσκησης σε περιζήτητο αμερικανικές εταιρείες και οργανισμούς. Όλοι οι υποψήφιοι εξετάζονται και να λαμβάνουν πολιτιστική εκπαίδευση δεξιοτήτων για να ταιριάζει με τις ανάγκες του οργανισμού υποδοχής και να εξασφαλίσει μια επιτυχημένη εμπειρία τόσο για τους οικότροφους και τις εταιρείες υποδοχής.

Το προσωπικό ICLS είναι ιδιαίτερα πεπειραμένοι σε συνεργασία με διεθνείς οικότροφους και τις εταιρείες υποδοχής στις Ηνωμένες Πολιτείες και να κατανοήσουν τις καταστάσεις που αντιμετωπίζουν και τα δύο μέρη. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το μοναδικό και άκρως θεωρείται προγράμματος.

ICLS είναι υπερήφανο για να συνεργαστεί με τα πανεπιστήμια και τις επιχειρήσεις να προσφέρουν εξατομικευμένες προγράμματα ανταλλαγών κατάρτισης για τις ομάδες.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποInternational Center For Language Studies »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη