ανταλλαγής και πρακτική άσκηση

International Center For Language Studies

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ανταλλαγής και πρακτική άσκηση

International Center For Language Studies

ICLS »Αγγλικά Τμήμα Γλώσσας περιλαμβάνει ένα μοναδικό πρόγραμμα πρακτικής πλήρη υπηρεσία που ονομάζεται Win (Ουάσιγκτον Διεθνές Δίκτυο Internship) στις ΗΠΑ. ICLS » win01 πρόγραμμα δίνει διεθνείς φοιτητές και επαγγελματίες σε υψηλής ποιότητας περιόδους πρακτικής άσκησης σε περιζήτητο αμερικανικές εταιρείες και οργανισμούς. Όλοι οι υποψήφιοι εξετάζονται και να λαμβάνουν πολιτιστική εκπαίδευση δεξιοτήτων για να ταιριάζει με τις ανάγκες του οργανισμού υποδοχής και να εξασφαλίσει μια επιτυχημένη εμπειρία τόσο για τους οικότροφους και τις εταιρείες υποδοχής.

Το προσωπικό ICLS είναι ιδιαίτερα πεπειραμένοι σε συνεργασία με διεθνείς οικότροφους και τις εταιρείες υποδοχής στις Ηνωμένες Πολιτείες και να κατανοήσουν τις καταστάσεις που αντιμετωπίζουν και τα δύο μέρη. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το μοναδικό και άκρως θεωρείται προγράμματος.

ICLS είναι υπερήφανο για να συνεργαστεί με τα πανεπιστήμια και τις επιχειρήσεις να προσφέρουν εξατομικευμένες προγράμματα ανταλλαγών κατάρτισης για τις ομάδες.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Washington, District of Columbia
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates