Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σε αυτό το επίπεδο οι μαθητές θα καλύπτει όλες τις δεξιότητες ανάγνωση, γραφή, ομιλία και ακρόαση, Να μελετήσει ένα πρόγραμμα σπουδών γραμματική, το λεξιλόγιο και την ανάπτυξη εργασίες για την προφορά. Μια coursebook θα πρέπει να χρησιμοποιείται τακτικά στην τάξη, αλλά θα συχνά συμπληρώνονται με μια σειρά από αυθεντικά υλικά και άλλες διδακτικές πηγές που θα ποικίλλουν ανάλογα με την κατηγορία και τα συμφέροντά τους.

Μια πορεία στο WLA παρέχει στους φοιτητές την ευκαιρία να κάνει μια σημαντική βελτίωση στα αγγλικά τους. Δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να γνωρίσουν "ζωή ως Λονδρέζος» και να εξοικειωθούν με μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς πόλεις του κόσμου. Μια μεγάλη αγγλική πορεία που οδηγεί σε ένα Πανεπιστήμιο του Cambridge εξετάσεις θα ενισχύσει CV / Resume και πολλοί εργοδότες θα εντυπωσιαστείτε από μια πιθανή εργαζόμενος που έχει μελετήσει με επιτυχία στο εξωτερικό και μπορούν να επικοινωνούν αποτελεσματικά σε ηγετική θέση παγκοσμίως στην διεθνή γλώσσα.

Όλα τα μαθήματα διδάσκονται από τους εκπαιδευμένους δασκάλους προσόντα στη διδασκαλία της Αγγλικής ως ξένης γλώσσας. Φανταστική μαθήματα αγγλικών μας σε συνδυασμό με την σκληρή δουλειά σας μπορεί να σημαίνει μεγάλα αποτελέσματα.

Οι μαθητές μπορούν να ξεκινήσουν κάθε Δευτέρα (εκτός από αργίες το Μάιο και Αύγουστο). Είμαστε κλειστά για 2 εβδομάδες για τα Χριστούγεννα και μία εβδομάδα για το Πάσχα και μία εβδομάδα το Σεπτέμβριο / Οκτώβριο.

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποWimbledon Language Academy »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αύγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη