Keystone logo

5 Ανώτερο Δίπλωμα Προγράμματα σε Μαγειρική Τέχνη 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Ανώτερο Δίπλωμα
  • Σπουδές Τροφίμων και Ποτών
  • Μαγειρική Τέχνη
Πεδία μελέτης
  • Σπουδές Τροφίμων και Ποτών (5)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Ανώτερο Δίπλωμα Προγράμματα σε Μαγειρική Τέχνη

    Μια προηγμένη δίπλωμα απονέμεται μετά το πανεπιστήμιο ή κολέγιο φοιτητές που έχουν επιδείξει ευρεία γνώση και τις δεξιότητες σε μια ημι-επαγγελματική ή ημι-επαγγελματικό τομέα. Το Advanced Diploma διαρκεί συνήθως μία έως τρία χρόνια για να ολοκληρωθεί, ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του προγράμματος και του φορέα. Το δίπλωμα θεωρείται ότι είναι συγκρίσιμο με ένα έως δύο χρόνια σπουδών σε επίπεδο προπτυχιακών σπουδών.

    Τι είναι ένα προηγμένο πτυχίο στη μαγειρική τέχνη; Αυτό το πρόγραμμα σπουδών προετοιμάζει τους μαθητές να εργαστούν σε επαγγελματικές κουζίνες. Η παρακολούθηση μαθημάτων μπορεί να αποτελείται από εμπορικά μαγειρικής, την ασφάλεια των τροφίμων, η γνώση των προϊόντων, μαγειρική βασικές αρχές, τη διατροφή και τον επαγγελματισμό. Άλλα μαθήματα και θέματα που καλύπτονται μπορεί να περιλαμβάνουν τη διαχείριση, των επιχειρήσεων, την επικοινωνία, τη χρηματοδότηση, την εξυπηρέτηση πελατών, τη γραφή, την ανάπτυξη του μενού, τον έλεγχο του κόστους, το ψήσιμο, κουζίνες του κόσμου, και μελέτες κρασί. Οι μαθητές μαθαίνουν πώς να τρέξει τόσο front-of-the-house και back-of-the-house λειτουργιών.

    Οι φοιτητές μπορούν να σπουδάσουν για ένα προηγμένο πτυχίο στη μαγειρική τέχνη για να μάθουν και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στη μαγειρική μεθόδους και να κατανοήσουν τις παγκόσμιες κουζίνες που επηρεάζουν και επηρεάζουν τη βιομηχανία. Αποκτούν hands-on εμπειρία και κατάρτιση, καθώς και γνώση της βιομηχανίας και διαχειριστικές ικανότητες.

    Το συνολικό κόστος του προγράμματος ποικίλλει, ανάλογα με το εκπαιδευτικό ίδρυμα, τη χώρα του από τη θέση, και την διάρκεια του προγράμματος. Είναι σημαντικό ότι οι μελλοντικοί φοιτητές έρευνα των σχολείων με σχετική προγράμματα που τους ενδιαφέρουν και να ευθυγραμμίσει με την οικονομική, τους στόχους ακαδημαϊκή και την καριέρα τους.

    Οι απόφοιτοι των προγραμμάτων μαγειρικής τέχνης μπορούν να βρουν εργασία στις βιομηχανίες ξενοδοχείο, εστιατόριο, και τη φιλοξενία. Στο ξενοδοχείο και το εστιατόριο κουζίνες, μπορούν να γίνουν sous σεφ, σεφ, εκτελεστική σεφ, ή τους ιδιοκτήτες. Έξω από την κουζίνα, υπάρχουν ευκαιρίες ως διαχειριστές των τροφίμων και ποτών, είτε ως εστιατόριο ή αλυσίδα ξενοδοχείων στελέχη.Μπορούν επίσης να αναζητήσουν θέσεις υψηλότερου επιπέδου ως εστιατόριο ή ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, ή ανώτερα διευθυντικά στελέχη. Σχετικές σταδιοδρομίες περιλαμβάνουν συγγραφέας τροφίμων, την έρευνα σεφ, μαγειρική εκπαιδευτικούς, ή ακόμα και προσωπικότητες των μέσων ενημέρωσης.

    Πολλά πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο προσφέρουν μαγειρικής τέχνης ή που σχετίζονται με τα προγράμματα. Τα μαθήματα αυτά είναι συνήθως πανεπιστημιούπολη με βάση δεδομένου ότι ένα μεγάλο μέρος της διδασκαλίας περιλαμβάνει πρακτική εκπαίδευση και την πρακτική εφαρμογή των δεξιοτήτων. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.