Keystone logo

15 Ανώτερο Δίπλωμα Προγράμματα σε Τεχνολογία της Πληροφορικής 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Ανώτερο Δίπλωμα
  • Τεχνολογικές Σπουδές
  • Τεχνολογία της Πληροφορικής
Πεδία μελέτης
  • Τεχνολογικές Σπουδές (15)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Ανώτερο Δίπλωμα Προγράμματα σε Τεχνολογία της Πληροφορικής

Ένα προηγμένο πτυχίο παρέχει προηγμένες γνώσεις σε ένα συγκεκριμένο θέμα για να προετοιμάσει τους μαθητές για μια θέση εργασίας ή για περαιτέρω μελέτη. Τα προγράμματα είναι διαθέσιμα σε σχολεία σε όλο τον κόσμο και συχνά λαμβάνουν ένα έως δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί.

Μπορεί να σας ρωτούν, τι είναι ένα προηγμένο πτυχίο στην πληροφορική; Αυτό το πρόγραμμα είναι συνήθως σχεδιασμένο για άτομα χωρίς υπόβαθρο στον τομέα της τεχνολογίας των πληροφοριών. Μερικά από τα θέματα που μπορούν να μελετήσουν οι μαθητές να περιλαμβάνουν γνώσεις προγραμματισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών και ανάπτυξης λογισμικού. Πολλά προγράμματα θα περιλαμβάνουν τόσο μεμονωμένα σχέδια εργασίας και την ομάδα. Οι μαθητές μπορούν να δημιουργήσουν εφαρμογές που εφαρμόζουν τις θεωρίες της ηλεκτρονικής ανταλλαγής δεδομένων, ασφαλής front-end παρουσιάσεις, διαχείριση περιεχομένου, και διαδραστικές διακομιστές web-based. Ορισμένα προγράμματα προσφέρουν τομείς εξειδίκευσης για τους μαθητές να επιλέξουν από.

Οι σπουδαστές που εργάζονται προς την κατεύθυνση ενός διπλώματος στον τομέα της πληροφορικής επωφεληθούν από το γεγονός ότι αναπτύσσουν σημαντικές δεξιότητες όπως η παρουσίαση και διαχείριση του έργου.Με τους υπολογιστές που είναι το θεμέλιο του μέλλοντος, οι μαθητές θα έχουν πολλές διαφορετικές σταδιοδρομίες που μπορούν να επιλέξουν από.

Το κόστος που συνδέεται με την απόκτηση διπλώματος μπορεί να ποικίλει αρκετά ένα κομμάτι από το ένα μέρος στο άλλο. Υπάρχουν ιδρύματα σε όλο τον κόσμο που προσφέρουν αυτό το πρόγραμμα, έτσι ώστε η τοποθεσία και η φήμη του σχολείου είναι μεγάλοι παράγοντες. Οι φοιτητές ενθαρρύνονται να έρθετε σε επαφή με τα σχολεία για να μάθετε αν οι οικονομικές απαιτήσεις κάλυψη του προϋπολογισμού τους.

Τα άτομα με ένα προηγμένο πτυχίο στην πληροφορική που επιλέγουν να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία των θέσεων. Παραδείγματα τίτλοι των θέσεων εργασίας περιλαμβάνουν την ανάπτυξη κατώτερο και ενδιάμεσο λογισμικό, οι προγραμματιστές λογισμικού των επιχειρήσεων, προγραμματιστές ιστοσελίδων, προγραμματιστές των επιχειρήσεων για το ηλεκτρονικό εμπόριο, διαχειριστές βάσεων δεδομένων και προγραμματιστές βάσεων δεδομένων. Οι εργοδότες περιλαμβάνουν τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, μεγάλες επιχειρήσεις, την κυβέρνηση, εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης, εκπαιδευτικά κέντρα, και μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Χρησιμοποιήστε το online βάση δεδομένων μας για να δούμε για τα σχολεία. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.