Keystone logo

12 Ανώτερο Δίπλωμα Προγράμματα σε Τουρισμός και Φιλοξενία 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Ανώτερο Δίπλωμα
  • Τουρισμός και Φιλοξενία
Πεδία μελέτης
  • Τουρισμός και Φιλοξενία (12)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Ανώτερο Δίπλωμα Προγράμματα σε Τουρισμός και Φιλοξενία

Τα προηγμένα πτυχία έχουν σχεδιαστεί για να δώσουν στους μαθητές την ευκαιρία να μάθουν ειδικές γνώσεις σχετικά με τον τομέα που επιλέγουν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι μαθητές μαθαίνουν πολύτιμες πληροφορίες σε λιγότερο χρόνο από ό, τι χρειάζεται για να κερδίσουν έναν βαθμό, ώστε να μπορούν να αρχίσουν γρήγορα το έργο στον κλάδο τους. Η διάρκεια των προγραμμάτων ποικίλει, όπως και τα προσόντα για την εισαγωγή.

Τι είναι ένα προηγμένο πτυχίο στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας; Ένα τέτοιο πρόγραμμα εκπαίδευσης εξοπλίζει τους μαθητές με τις γνώσεις για να βρουν εργασία σε μια αναπτυσσόμενη και μεταβαλλόμενη βιομηχανία. Φιλοξενίας και του τουρισμού απαιτούν ένα ευρύ φάσμα της θεμελιακής γνώσης των επιχειρήσεων, καθώς και στοχευμένες δεξιότητες που είναι τυπικές για τη βιομηχανία προσανατολισμένη πελάτη. Οι μαθητές μαθαίνουν τις θεωρητικές γνώσεις που μπορούν να τους βοηθήσουν να τρέξει αποτελεσματικά μια επιχείρηση και να καλύψουν το μοναδικό πελάτες. Πρακτική εφαρμογή των γνώσεων περιλαμβάνεται επίσης σε μελέτες και εξασφαλίζει μαθητές είναι σε θέση να εκτελέσουν τα καθήκοντα στον πραγματικό κόσμο.

Αποκτώντας ένα προηγμένο πτυχίο κατά πάσα πιθανότητα θα σας δώσει τα απαραίτητα για να γίνει απασχολούνται σε ένα απαιτητικό και ανταγωνιστικό κλάδο δεξιότητες. Εκείνοι με την κατάρτιση κερδίζουν συνήθως υψηλότερους μισθούς και να απολαύσετε περισσότερο την επαγγελματική κινητικότητα. Η πιστωτική σας κερδίσουν, ενώ την επίτευξη πτυχίο σας μπορεί να εφαρμοστεί για την περαιτέρω επαγγελματική ανάπτυξη.

Υπάρχει μια ευρεία ποικιλία των προηγμένων προγραμμάτων σπουδών διαθέσιμα. Το κόστος ποικίλλει ανάλογα από το ίδρυμα. Να είστε βέβαιος για την έρευνα πιθανών προγράμματα και τα σχολεία για να πάρει το σωστό παιχνίδι για εσάς.

Οι φοιτητές που ολοκληρώνουν ένα προηγμένο πτυχίο στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας μπορεί να χαρακτηριστεί για ένα ευρύ φάσμα των θέσεων εργασίας σε ολόκληρο τον κλάδο. Σε γενικές γραμμές, τα άτομα με ανώτερη εκπαίδευση απασχολούνται σε θέσεις εργασίας με περισσότερες ευθύνες και σε υψηλότερα επίπεδα σταδιοδρομίας. Οι επιχειρήσεις που αναζητούν να προσλάβουν επαγγελματίες της φιλοξενίας και του τουρισμού περιλαμβάνουν εστιατόρια, ξενοδοχεία, μοτέλ, κέντρα εκδήλωση, καφετέριες, παμπ και ρυθμίσεις αναψυχής. Μπορεί να είναι σε θέση να εργάζονται σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες και τις μικρές τοπικές αυτά.Μπορεί επίσης να έχουν τα προσόντα για να γίνει ένα διευθυντή ή διευθυντή.

Η βιομηχανία της φιλοξενίας και του τουρισμού ανθεί, και υπάρχει μια ποικιλία από προγράμματα που είναι διαθέσιμα διεθνώς για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε με την καριέρα σας. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.