Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Τα Ηνωμένα Έθνη αναγνωρίζει αραβικά ως ένα από τα πιο γλωσσών ευρέως διαδεδομένη στον κόσμο. Είναι η μητρική γλώσσα για περισσότερα από 300 εκατομμύρια Άραβες που ζουν σε 22 πολιτείες, από το Μαρόκο και τη Μαυριτανία στην δύση στο Ιράκ και τον Περσικό Κόλπο στην Ανατολή. Αραβικά είναι επίσης η γλώσσα του Ιερού Κορανίου, η λειτουργική γλώσσα για περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο μουσουλμάνους από διάφορες γλώσσες και την προέλευση των χωρών σε όλο τον κόσμο.

Υπό το φως αυτής της σημασίας, και λόγω της αυξανόμενης διεθνούς πολιτικού και οικονομικού ενδιαφέροντος στη Μέση Ανατολή, το Κέντρο Γλωσσών του Πανεπιστημίου Yarmouk προσφέρει μια ποικιλία μαθημάτων στα αραβικά για τους μη φυσικούς ομιλητές. Μαθήματα απευθύνονται σε όλα τα επίπεδα γλώσσας, από αρχάριους μέχρι προχωρημένους, στο Yarmouk Πανεπιστήμιο Γλώσσας Κέντρο στο Irbid, Ιορδανία.

Κέντρο Γλωσσών του Πανεπιστημίου Yarmouk

Το Κέντρο Γλωσσών είναι μια ανεξάρτητη ακαδημαϊκή μονάδα του Πανεπιστημίου Yarmouk. Ιδρύθηκε το 1979 για να προετοιμάσει και να εκτελέσει την αγγλική γλωσσική απαίτηση για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Yarmouk, το Κέντρο Γλωσσών επεκτείνει την αποστολή του το 1984 για να προσφέρουν προγράμματα στα αραβικά ως Ξένης Γλώσσας (AFL), καθώς και. Το Κέντρο Γλωσσών έχει αποκτήσει διεθνώς, αναγνώρισε φήμη στον τομέα αυτό, και έχει μια μακρά ιστορία των συμπράξεων με ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς του εξωτερικού.

Σπουδές στο εξωτερικό Προγράμματα σε Yarmouk Κέντρο Γλωσσών του Πανεπιστημίου

 • Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια-Yarmouk Θερινό Πανεπιστήμιο Αραβικά Πρόγραμμα: Ένα εντατικό καλοκαιρινό Αραβικά πρόγραμμα για Αμερικανούς φοιτητές των διαφόρων επιπέδων γλώσσας και θεσμικές συνεργασίες.
 • Το Κέντρο Γλωσσών προσφέρει μαθήματα σε φοιτητές από τις ΗΠΑ, την Ιταλία, την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα, την Τουρκία, τη Μαλαισία, το Μπρουνέι και άλλες χώρες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα AFL με το Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης και Επιστημονικής Έρευνας (Ιορδανία), ή ιδιωτικά.
 • CET: Ένα πρόγραμμα AFL για ολόκληρο το ακαδημαϊκό έτος σχεδιαστεί για να καλύψει τις γλωσσικές ανάγκες των Αμερικανών φοιτητών. Ιδρύθηκε το φθινόπωρο του 2010/2011, το πρόγραμμα είναι να συνεχίσει για το μέλλον.
 • Πανεπιστήμιο του Μισισιπή Πρόγραμμα: Ένα εντατικό καλοκαιρινό πρόγραμμα AFL για UM μαθητές διαφόρων επιπέδων που προορίζονται για την κάλυψη γλωσσικών αναγκών αυτών των μαθητών.
 • αραβικά για Διπλωμάτες: Διπλωμάτες από διάφορες πρεσβείες ενταχθούν σε αυτό το πρόγραμμα σε ατομική βάση με μελέτη μιλήσει αραβικά με επίκεντρο την ακρόαση και συνομιλία.

Ακαδημαϊκό έτος

Το all-round-the-έτους AFL πρόγραμμα φιλοξενεί μαθητές σε διάφορα προγράμματα και τα μαθήματα του. Το ακαδημαϊκό έτος πέφτει σε: - Α 'εξάμηνο (Χειμερινό): 10 Σεπ - 10 Ιαν - β' εξάμηνο (εαρινό): 10 Φεβ-10 Ιουν - καλοκαίρι συνεδρία: Ιούν 12 - Αυγ 12

Στόχοι του προγράμματος

 • Διδάξτε / βελτίωση της επάρκειας των μαθητών στις τέσσερις δεξιότητες σύγχρονο πρότυπο Αραβικά (MSA): ανάγνωση, κατανόηση, ομιλία και γραφή.
 • Προκριθείτε μαθητές να κατανοήσουν διάφορες μορφές μέσα ενημέρωσης.
 • Ανοίξτε μαθητές σε διάφορα είδη της σύγχρονης λογοτεχνίας αραβικά μέσα από μια ανθολογία της κλασικής και σύγχρονης θρησκευτικά κείμενα που αποτελούν «την αραβική του Ισλάμ», και η γλώσσα του μια ποικιλία από αραβικά μέσα ενημέρωσης.
 • Ενίσχυση ένα ευρύ λεξιλόγιο που καλύπτει σημαντικά θέματα και κλάδων, με έμφαση στην εξειδίκευση ή τα συμφέροντα των φοιτητών.
 • Ενεργοποίηση μαθητές να κατανοήσουν και να εκφράσουν τον εαυτό τους στην τοπική διάλεκτο της Ιορδανίας, εκτός από MSA.
 • Τοποθετήστε τους μαθητές σε διάφορα αραβικά και Ισλαμικής ιστορικά / πολιτισμικά πλαίσια κατά τη διάρκεια της μελέτης γλώσσας.
 • Δώστε στους μαθητές ευκαιρίες να βιώσουν πλήρως στα αραβικά / Ιορδανίας τοπική ζωή, π.χ., παρακολουθούν φεστιβάλ και γάμους, επισκεφθείτε τα ιστορικά ερείπια και θρησκευτικών τόπων, που συμμετέχουν σε κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, καθώς και την κοινωνικοποίηση με τον Ιορδανό οικογένειες. Μεθοδολογία - Χρήση αραβικά ως μέσο διδασκαλίας. Οι μαθητές αλληλεπιδρούν με τους εκπαιδευτές τους, τους δασκάλους, και οι συνεργάτες του στα αραβικά, και είναι εφοδιασμένα με αυθεντικά κείμενα και ήχου / εικόνας υλικά που δεν έχουν τροποποιηθεί ή περιορισθεί για μη φυσικούς κοινό.
 • Διαδραστική παρουσίαση αραβικά μέσα σε ζωντανό, επικοινωνιακό πλαίσιο, με έμφαση στη συχνή συμμετοχή των φοιτητών.
 • Μια μελέτη της αραβικής γραμματικής σε πρακτικό κείμενα και φυσικά περιβάλλοντα για να εκθέσουν τη σημασία και τη λειτουργικότητα των γραμματικών δομών στην καθημερινή γλώσσα.
 • Η τοποθέτηση φοιτητών σε κανονικές τάξεις που σχετίζονται με τους τομείς της ειδικότητάς τους ή το ενδιαφέρον - για παράδειγμα, τη δημοσιογραφία, την πολιτική επιστήμη, την ιστορία, ισλαμική μελέτες (σαρία), κ.λπ.

Επίπεδα Διδασκαλίας

Επίπεδο (1) Ξεκινώντας Αραβικά

Αυτό το επίπεδο έχει σχεδιαστεί για τους αρχάριους μαθητές χωρίς προηγούμενη εμπειρία στη γλώσσα. Level One καλύπτει το σύστημα γραφής και φωνητική και φωνολογία (προφορά, συμπεριλαμβανομένων τονισμός και το άγχος) της σύγχρονης Πρότυπο αραβικά, πριν από την εισαγωγή τα βασικά της ανάγνωσης, γραφή, ακρόαση και ομιλία. γλωσσικές δεξιότητες είναι χτισμένα σταδιακά με την επανάληψη, με έμφαση στις πιο κοινές λέξεις και τις θεμελιώδεις δομές της MSA. Το επίπεδο Αρχή δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να διαβάζουν και να γράφουν απλές προτάσεις και να εκφράζονται προφορικά σε απλούς διαλόγους.

Απαιτήσεις: Ξεκινώντας από τους μαθητές χωρίς Αραβικά εμπειρία (0-19 Πανεπιστήμιο Yarmouk Κέντρο Γλωσσών AFL βαθμολογία υπόλοιπο τοποθέτηση)

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 14 - 16 εβδομάδες (15 ώρες την εβδομάδα: 3 ώρες / ημέρα, 5 ημέρες / εβδομάδα)

Επίπεδο (II) Lower Intermediate

Το επίπεδο Lower Intermediate είναι σχεδιασμένο για φοιτητές που έχουν επιτύχει επάρκεια σε προφορά και μπορεί να διαβάσει και να γράψει απλές προτάσεις στο σύγχρονο πρότυπο αραβικά. Επίπεδο δύο στόχους για την ανάπτυξη και την επέκταση επάρκειας στις τέσσερις γλωσσικές δεξιότητες: ανάγνωση, γραφή, ακρόαση και ομιλία, εκτός από την εισαγωγή βασικών θεμάτων στην αραβική γραμματική. Όλες οι περιοχές της γλώσσας τονίζεται μέσα από τη μελέτη της μικρής αυθεντικά κείμενα και οπτικοακουστικό υλικό σε μια ποικιλία θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων των: βασική αραβικό πολιτισμό, κοινωνικά και ιστορικά θέματα, θρησκευτικά κείμενα από το Κοράνι και το Χαντίθ, και διηγήματα. Το επίπεδο Lower Intermediate έχει ως στόχο να επιτρέψει στους μαθητές να κατανοήσουν σύντομες αυθεντικά γραπτά και ηχητικά κείμενα, γράφουν σύντομες συνθέσεις για βασικά θέματα, και να συμμετάσχουν σε διαδραστικές συζητήσεις σε τομείς της καθημερινής ζωής.

Απαιτήσεις: (20-39 Yarmouk Πανεπιστημιακό Κέντρο Γλωσσών AFL βαθμολογία τεστ)

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 14-16 εβδομάδες (15 ώρες την εβδομάδα: 3 ώρες / ημέρα, 5 ημέρες / εβδομάδα)

Επίπεδο (III) Άνω Ενδιάμεσο

Αυτό το επίπεδο αποσκοπεί στην ενίσχυση της ικανότητας στις τέσσερις γλωσσικές δεξιότητες και να επεκτείνουν την απόκτηση του λεξιλογίου μέσω του πλέον, πιο λεπτομερή κείμενα για συγκεκριμένα θέματα: το Ισλάμ, ιστορίες παράδοση και λαϊκά παραμύθια, πυλώνες του αραβικού πολιτισμού και της κοινωνίας, κ.λπ. Το επίπεδο Upper Intermediate εισάγει επίσης τους φοιτητές με τις συνεντεύξεις, άρθρα και εκπομπές από τα αραβικά μέσα ενημέρωσης. Εκτός από μια βαθύτερη κατανόηση των τεσσάρων γλωσσικών δεξιοτήτων, το επίπεδο τρία επιδιώκει να θέσει ένα ισχυρό θεμέλιο στην αραβική γραμματική μέσα από μια έρευνα σημαντικών γραμματικών θέματα στη σύγχρονη Πρότυπο αραβικά.

Απαιτήσεις: (40-59 Yarmouk Πανεπιστημιακό Κέντρο Γλωσσών AFL βαθμολογία τεστ)

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 14-16 εβδομάδες (15 ώρες την εβδομάδα: 3 ώρες / ημέρα, 5 ημέρες / εβδομάδα)

Επίπεδο (IV) Σύνθετη Το προχωρημένο επίπεδο έχει σχεδιαστεί για να προσθέσει βάθος και την πολυπλοκότητα με κατανόηση ενός μαθητή της αραβικής και στις τέσσερις γλωσσικές περιοχές: ανάγνωση, γραφή, ακρόαση και ομιλία. Επίπεδο τέσσερις χρησιμοποιεί μεγάλα αυθεντικά κείμενα από τη λογοτεχνία (διηγήματα, ποίηση, αυτοβιογραφίες, και δοκίμια) και τα μέσα ενημέρωσης (άρθρα περιοδικών, ραδιοτηλεοπτικών μέσων, και ηλεκτρονικό υλικό). Οι μαθητές συμμετέχουν σε λεπτομερείς συζητήσεις και συνθέτουν δοκίμια για την αντιμετώπιση των θεμάτων που παρουσιάζονται στις ακουστική και γραπτά κείμενα, αποκτώντας μια διαφορετική λεξιλόγιο και χρησιμοποιεί μια ποικιλία των λέξεων μετάβασης και φράσεις ιδιωματικές. Το Advanced επίπεδο εξετάζει τις βασικές γραμματικές δομές και μελέτες πιο λεπτομερή θέματα της αραβικής γραμματικής συμφραζόμενα, λαμβάνοντας πρακτικά και λειτουργικά παραδείγματα από τα γραπτά κείμενα.

Απαιτήσεις: (60-79) Yarmouk Πανεπιστημιακό Κέντρο Γλωσσών AFL βαθμολογία τεστ)

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 14-16 εβδομάδες (15 ώρες την εβδομάδα: 3 ώρες / ημέρα, 5 ημέρες / εβδομάδα).

Επίπεδο (V) Αραβικά για ειδικούς σκοπούς

Επίπεδο Πέντε του προγράμματος AFL έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις ειδικές ανάγκες των ενδιαφερομένων φοιτητών, και μελετά τη γλώσσα όπως χρησιμοποιείται στο Ισλάμ, νέα μέσα μαζικής ενημέρωσης, των επιχειρήσεων, της πολιτικής και διπλωματικής πλαίσια, κ.λπ. Αυτό το επίπεδο απαιτεί ένα ισχυρό θεμέλιο στην αραβική και επιτυγχάνει ένα βάθος εστίασης μέσα από εκτενή ανάγνωση και ακρόαση της ποικιλίας των λεπτομερών πρώτων υλών.

Απαιτήσεις: (40-59 Yarmouk Πανεπιστημιακό Κέντρο Γλωσσών AFL βαθμολογία τεστ)

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 14-16 εβδομάδες (15 ώρες την εβδομάδα: 3 ώρες / ημέρα, 5 ημέρες / εβδομάδα).

ομιλητικός Αραβικά

Το πρόγραμμα AFL προσφέρει επίσης μαθήματα της Ιορδανίας μίλησε διάλεκτο. Ομιλητικός μαθήματα αραβικής μπορεί να εξερευνήσουν τις ομοιότητες και τις διαφορές με το λεξιλόγιο και τη γραμματική της σύγχρονης Πρότυπο αραβικά, και να προετοιμάσει τους μαθητές για την προφορική αλληλεπίδραση σε όλους τους τομείς της καθημερινής ζωής. Ομιλητικός μαθήματα αραβικής μπορούν να προσφερθούν σε υψηλά επίπεδα και μπορούν να προσαρμοστούν για να καλύψουν μια συγκεκριμένη θεματική εστίαση.

Μαθήματα Short-Term

Βραχυπρόθεσμα εντατικά μαθήματα Fusha (δηλαδή Πρότυπο αραβικά) και / ή καθομιλουμένης αραβικά για χρονικό διάστημα ενός έως πέντε εβδομάδες μπορεί να κανονιστεί κατόπιν αιτήματος να ανταποκρίνονται στις ειδικές γλωσσικές ανάγκες των ξένων μαθητές.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Arabic (Jordan)
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
14 - 16 Εβδομάδες
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη