Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

1

Η Κομμωτικής τμήμα στο Kensington και Chelsea College έχει μια φήμη για ένα φιλικό και υποστηρικτικό περιβάλλον στο οποίο οι μαθητές μας μελετούν NVQ Level 1, 2 και 3 Κομμωτικής μαθήματα.

Όλα κομμώσεις μαθήματα μας να γίνονται σε καλά εξοπλισμένο σαλόνι μας, όπου μπορείτε να μάθετε κομμωτικής δεξιότητες και τις διαδικασίες του πελάτη σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον.

Έχουμε εξαιρετική ποσοστά επιτυχίας και ένα εντυπωσιακό ρεκόρ της απασχόλησης για το παρελθόν τους μαθητές μας. Απολαμβάνουμε ισχυρούς δεσμούς με τη βιομηχανία της κομμωτικής, παρέχοντάς μας πολλές ευκαιρίες για τοποθετήσεις σε θέσεις εργασίας. Αποδοχή σε περαιτέρω εκπαίδευσης κομμωτικής μας είναι από προσωπική συνέντευξη, έτσι ώστε να μπορέσουμε να οικοδομήσουμε μια προσωπική προγράμματος σπουδών λαμβάνοντας υπόψη τις υφιστάμενες ικανότητες και το χρόνο σας διάθεση να σπουδάσουν. Στόχος μας είναι να είναι όσο το δυνατόν πιο ευέλικτη για να ανταποκρίνονται στις ατομικές ανάγκες των σπουδαστών.

Οι φοιτητές έχουν επίσης την ευκαιρία να συνεργαστεί με τους μαθητές Digital Media κατά τη διάρκεια των έργων τους να επιτραπεί στα δύο μαθήματα για να επωφεληθούν από την άλλοι επιτυχία.

Επισκόπηση Μαθημάτων

Αυτή είναι μια σύντομη δέκα εβδομάδων, το οποίο τρέχει ένα βράδυ την εβδομάδα, και θα σας παρουσιάσουμε τις βασικές τεχνικές κοπής που απαιτείται στην Κομμωτική. Είναι ένα δημοφιλές και παρακολούθησαν μάθημα που εκτελείται τρεις φορές στη διάρκεια του έτους. Το πιστοποιητικό κολέγιο in-house απονέμεται με την ολοκλήρωση των μαθημάτων. η αρχάριους Κομμωτική είναι ένα καλό μάθημα για να κάνει για όποιον επιθυμεί να εξακολουθήσει την έρευνα μια σταδιοδρομία στον τομέα αυτό και επιθυμούν να προχωρήσουν πάνω στο Level 2 Certificate in Κομμωτική.

  • Campus: Kensington Κέντρο
  • Times: Δευ 18:00 - 21:00
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε130 περισσότερα μαθήματα αποKensington and Chelsea College »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
10 Εβδομάδες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
567 GBP
Πλήρης Χρέωση £ 280? Μη-ΕΕ Χρέωση £ 567
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη