Keystone logo
Επικοινωνήστε απευθείας με τα σχολεία - Συγκρίνετε 16 Προγράμματα Βασικού Έτους  (Βασικό Έτος) Προγράμματα σε Αγγλικά 2024

16 Βασικό Έτος Προγράμματα σε Αγγλικά 2024

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Κάνοντας τη μετάβαση από τη μελέτη αγγλικά στο λύκειο για να κερδίζουν ένα πτυχίο στην αγγλική γλώσσα μπορεί να ενισχυθεί με έτος ίδρυσης. Το πρόγραμμα αυτό λειτουργεί ως μια κρίσιμη σύνδεση για μαθητές γυμνασίου που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα πτυχίο κολεγίου στα αγγλικά, αλλά δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του πανεπιστημίου.

Ίσως να αναρωτιέστε, τι ακριβώς είναι ένα ίδρυμα το χρόνο στα αγγλικά; Πρόκειται για μια πολυετή μελέτη που γεφυρώνει προσόντα υψηλού σχολείο σας με πανεπιστήμιο απαιτήσεις για την εισαγωγή. Τα προγράμματα αυτά έχουν την τάση να επικεντρώνονται στην τελειοποίηση της γραμματικής, της μηχανικής και εντατική γραφή. Κριτική σκέψη και ανάλυση κειμένου είναι συχνά βασικά συστατικά. Διεπιστημονική μελέτη των άλλων μαθημάτων είναι ένα άλλο κοινό χαρακτηριστικό. Για παράδειγμα, τη λογοτεχνία, τη φιλοσοφία, την τέχνη, τη μουσική, την ιστορία και τα μέσα επικοινωνίας είναι συνήθως διερευνηθούν για να υποστηρίξει μια βαθύτερη κατανόηση των δεξιοτήτων που θα πρέπει να εκτελέσει με επιτυχία ως ένα προπτυχιακό φοιτητή.Οι περιοχές αυτές εμπλουτίζουν την κατανόηση των τεχνικών, μεθόδων και έννοιες κεντρικής σημασίας για την επιτυχία των σπουδών σε πανεπιστημιακό επίπεδο.

Οι απόφοιτοι με πτυχία αγγλικά μπορεί να είναι σε μεγάλη ζήτηση σε ένα φάσμα βιομηχανιών. Ανάπτυξη και τελειοποίηση γραφής και επικοινωνιακές δεξιότητες είναι επωφελής για σχεδόν οποιαδήποτε οργάνωση που αλληλεπιδρούν με το ηβικό.

Οι δαπάνες που τείνουν να ποικίλουν ανάλογα με το ποια κολέγιο θα επιλέξετε, όπου βρίσκεται το σχολείο και ποια είναι η διδακτέα ύλη που παρέχει. Ορισμένα σχολεία έχουν συνεργασίες με ορισμένα πανεπιστήμια που μπορούν να διευκολύνουν την είσοδό σας. Επικοινωνία με το σχολείο για να μάθουν περισσότερα σχετικά με τα δίδακτρα και τα συναφή έξοδα συνιστάται.

Επικοινωνίες ειδικούς και τεχνικούς συγγραφείς παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διοίκηση επιχειρήσεων. Ανθρώπινοι πόροι, πληροφορική, τις πωλήσεις, ιστοσελίδα προγραμματιστές και τα τμήματα μάρκετινγκ συχνά προσλαμβάνουν Αγγλικά μεγάλες εταιρείες. Εφημερίδες, περιοδικά, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς είναι επίσης πρωταρχικής εργοδότες.Είτε πρόκειται για τις επιχειρήσεις, την κυβέρνηση, την εκπαίδευση, τα μέσα ενημέρωσης ή ψυχαγωγίας, αγγλικά μεγαλύτερες εταιρίες αποτελούν πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία για κάθε κλάδο που επιθυμούν να γίνουν συνειδητοποιημένοι επικοινωνίας.

Οργανισμοί τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα ζητούν να προσαρμόσετε τον εαυτό τους. Αγγλικά μεγαλύτερες εταιρίες τεθεί ένα πρόσωπο σε οντότητες χρησιμοποιώντας αποτελεσματικές δεξιότητες επικοινωνίας. Για να βρείτε το σχολείο που είναι σωστό για σας, ψάξτε για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή με το γραφείο απευθείας εισαγωγή του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα προβάδισμα.

Διαβάστε περισσότερα

Φίλτρα

  • Βασικό Έτος
  • Γλωσσολογία/Γλώσσες
  • Αγγλικά
Πεδία μελέτης
  • Γλωσσολογία/Γλώσσες (16)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης