Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

1

Η Κομμωτικής τμήμα στο Kensington και Chelsea College έχει μια φήμη για ένα φιλικό και υποστηρικτικό περιβάλλον στο οποίο οι μαθητές μας μελετούν NVQ Level 1, 2 και 3 Κομμωτικής μαθήματα.

Όλα κομμώσεις μαθήματα μας να γίνονται σε καλά εξοπλισμένο σαλόνι μας, όπου μπορείτε να μάθετε κομμωτικής δεξιότητες και τις διαδικασίες του πελάτη σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον.

Έχουμε εξαιρετική ποσοστά επιτυχίας και ένα εντυπωσιακό ρεκόρ της απασχόλησης για το παρελθόν τους μαθητές μας. Απολαμβάνουμε ισχυρούς δεσμούς με τη βιομηχανία της κομμωτικής, παρέχοντάς μας πολλές ευκαιρίες για τοποθετήσεις σε θέσεις εργασίας. Αποδοχή σε περαιτέρω εκπαίδευσης κομμωτικής μας είναι από προσωπική συνέντευξη, έτσι ώστε να μπορέσουμε να οικοδομήσουμε μια προσωπική προγράμματος σπουδών λαμβάνοντας υπόψη τις υφιστάμενες ικανότητες και το χρόνο σας διάθεση να σπουδάσουν. Στόχος μας είναι να είναι όσο το δυνατόν πιο ευέλικτη για να ανταποκρίνονται στις ατομικές ανάγκες των σπουδαστών.

Οι φοιτητές έχουν επίσης την ευκαιρία να συνεργαστεί με τους μαθητές Digital Media κατά τη διάρκεια των έργων τους να επιτραπεί στα δύο μαθήματα για να επωφεληθούν από την άλλοι επιτυχία.

Επισκόπηση Μαθημάτων

Αυτός ο χαρακτηρισμός απονέμεται από τον City & Guilds και έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίξει την Αξιολόγηση και Διασφάλιση Ποιότητας όλων των προγραμμάτων μαθητείας και Επαγγελματικών Προσόντων. Αυτή είναι μια συναρπαστική ευκαιρία να αποκτήσουν ένα επαγγελματικό προσόν σχεδιαστεί για όσους εργάζονται προς ένα ρόλο στη διασφάλιση της εσωτερικής ποιότητας. Θα πρέπει να είναι ήδη την αξιολόγηση στο χώρο εργασίας και να είναι ένα αντικείμενο ειδικός στην περιοχή σας. θα απαιτηθούν αποδείξεις των προσόντων σας

  • Campus: Kensington Κέντρο
  • Times: Δευ 14:00 - 17:00
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε130 περισσότερα μαθήματα αποKensington and Chelsea College »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
20 Εβδομάδες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
1,700 GBP
Πλήρης Χρέωση £ 990? Μη-ΕΕ Χρέωση £ 1700
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη