Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

1

Μάθετε πώς να γίνει δάσκαλος με τα προσόντα διδασκαλίας με μερική απασχόληση. διδασκαλία καριέρα σας είναι σε ασφαλή χέρια όταν μελετάτε μαζί μας.

Τα αποτελέσματά μας μιλούν από μόνα τους. Τα ποσοστά επιτυχίας για τα περισσότερα από τα μαθήματά μας είναι υψηλότερο από τον εθνικό σημείο αναφοράς. Τα μαθήματα που προσφέρονται με City & Guilds, Cambridge ESOL και Canterbury Christ Church University (CCCU), Αυτά βαθμολογήθηκαν Εκκρεμής σε πρόσφατη επιθεώρηση Ofsted CCCU του.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η διδασκαλία είναι ένας όλο και πιο δημοφιλής επιλογή σταδιοδρομίας για ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων και ταλαντούχων ανθρώπων. Η διδασκαλία είναι ένα από τα πιο επιβράβευση επαγγέλματα και σας παρέχει τη δυνατότητα να αλληλεπιδρούν με τους ανθρώπους όλων των ηλικιών και των υποβάθρων, προσφέρει φανταστικές προοπτικές σταδιοδρομίας και ευκαιρίες ανάπτυξης εκτός από την ανταγωνιστική οικονομικά οφέλη.

Kensington and Chelsea College προσφέρει μαθήματα που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσει στη διδασκαλία και να αναπτύξουν τις ικανότητές σας για την τάξη.

Προσφέρουμε τη διδασκαλία μαθημάτων για εκείνους που ψάχνουν για να διδάξει Αγγλικά σε ομιλητές άλλων γλωσσών ή για εκείνους που θα ήθελαν να διδάξουν στον τομέα της διά βίου μάθησης. Όλα τα προγράμματα θα επιτρέψει στους μαθητές να προχωρήσουν προς την κατεύθυνση Ειδικευμένοι Μάθησης Δάσκαλος και Δεξιότητες (QTLS) και να ανοίξει την πύλη για την απασχόληση στη διδασκαλία των ενηλίκων.

Επισκόπηση Μαθημάτων

Το Βραβείο Εκπαίδευσης και Κατάρτισης είναι σχεδιασμένο για άτομα που θα ήθελαν να ξεκινήσουν την πορεία προς το να γίνει ένας δάσκαλος στην Περαιτέρω Εκπαίδευση και το Στη μετα-υποχρεωτική Τομέα (Δηλαδή η διδασκαλία ηλικίες 16+). Το βραβείο στην εκπαίδευση και την κατάρτιση παρέχει βασική προετοιμασία για τους ανθρώπους που εισέρχονται στο επάγγελμα από το Σεπτέμβριο του 2007 ή εκείνα χωρίς QTLS (καταρτισμένου καθηγητή Learning and Skills) Κατάσταση που θέλουν να αρχίσουν να εργάζονται προς την κατεύθυνση αυτή.

Περιεχόμενο θα περιλαμβάνουν:

  • τις ευθύνες και τα όρια του διδακτικού ρόλου,
  • διδασκαλία και τη μάθηση στρατηγικές, δεξιότητες επικοινωνίας,
  • τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού περιβάλλοντος μάθησης,
  • Εισαγωγή στην αξιολόγηση,
  • τον προβληματισμό, την αξιολόγηση και την ανατροφοδότηση από την πρακτική διδασκαλία ή / και τη διδασκαλία μικρο.

ΠΏΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΌΣΕΙ:

Όλοι οι υποψήφιοι οι υποψήφιοι πρέπει να παρακολουθήσουν ένα από Συμβουλές & Προσανατολισμού συνεδρίες μας. Αυτές οι μηνιαίες εκδηλώσεις φιλοξενούνται από ένα μέλος της Εκπαίδευσης ομάδας Δάσκαλος και μας επιτρέπουν να εξηγήσει τις διάφορες επιλογές που είναι διαθέσιμες. Είναι παρέχει επίσης μια ευκαιρία για τους παρευρισκόμενους να κάνουν ερωτήσεις και να ολοκληρώσει μια αρχική εκτίμηση. Δεν χρειάζεται ραντεβού και φιλική ρεσεψιονίστ μας θα σας κατευθύνει κατά την άφιξή σας.

Παρακαλείστε να σημειώσετε: είναι σημαντικό να φτάσει έγκαιρα για την έναρξη της συνεδρίασης.

  • Campus: Kensington Κέντρο
  • Times: Δευ 9:30 - 13:30 Ή
  • Times: Τρί 9:30 - 13:30
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε130 περισσότερα μαθήματα αποKensington and Chelsea College »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Φεβρ. 2020
Duration
11 Εβδομάδες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
756 GBP
Πλήρης Χρέωση £ 440? Μη-ΕΕ Χρέωση £ 756
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Απρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Φεβρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Απρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη