βραχυπρόθεσμη πορεία πιστοποιητικό

Geneva School of Diplomacy and International Relations

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

βραχυπρόθεσμη πορεία πιστοποιητικό

Geneva School of Diplomacy and International Relations

SHORT TERM ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΟΡΕΙΑ Η Σχολή της Γενεύης της Διπλωματίας και Διεθνών Σχέσεων (GSD) σας προσκαλεί σε μια πολύτιμη εμπειρία σε ένα διεθνές περιβάλλον. Με την ανάληψη ταχείας φυσικά ένα εξάμηνο-βύθιση μας, θα κερδίσει την έκθεση από πρώτο χέρι στο έργο των διεθνών οργανισμών και πώς διπλωματικές φορείς αντιμετωπίζουν τα νέα θέματα, τις πολιτικές και τις διαπραγματεύσεις. GSD θα ήθελε να προσφέρει ένα hands-on εμπειρία κατάρτισης που θα σας εξοπλίσει για να συμμετάσχουν στις Διεθνείς Σχέσεις και Διπλωματία.

Βασισμένο στην καρδιά της πιο ενεργό κέντρο για την πολυμερή διπλωματία, Γενεύη φιλοξενεί πάνω από 250 ΜΚΟ, 168 ξένα κράτη, και έχει φιλοξενήσει διεθνείς οργανισμούς για πάνω από 100 χρόνια. Οργανισμούς, όπως το Γραφείο των Ηνωμένων Εθνών στη Γενεύη (UNOG), η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας, ο Παγκόσμιος Μετεωρολογικός Οργανισμός (WMO), ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), η Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου (ΠΟΕ) έχουν μια θέση στη Γενεύη, με πάνω από 40, 000 διεθνείς διπλωμάτες και τους δημοσίους υπαλλήλους που εργάζονται σε αυτό το διεθνές περιβάλλον. Δεν είναι μόνο Γενεύη το κέντρο για τη διπλωματία, είναι επίσης ένα φιλόξενο περιβάλλον της ένα ευρύ φάσμα των πολιτισμών, με πάνω από 100 εθνικότητες που ζουν και εργάζονται στην πόλη.

Είτε το φόντο σας ή ψέμα ενδιαφέρον για ιδιωτικό, δημόσιο ή το μη κερδοσκοπικό τομέα, GSD θα ήθελε να ενθαρρύνει μια ικανοποιητική και χρήσιμη εμπειρία που θα βελτιώσουν τις γνώσεις και να ενισχύσει μια μόνιμη καριέρα.

Εμείς θα παρέχει ευκαιρίες για να αποκτήσουν αξιόπιστες επαφές, την εμπειρία και τους πόρους στον τομέα των Διεθνών Σχέσεων και Διπλωματία, μέσω της προώθησης των διαφόρων διεθνών εκδηλώσεων στην περιοχή και, φυσικά, διακεκριμένοι καθηγητές μας.

Εμείς θα εγγυηθεί την αύξηση των γνώσεων και της ευαισθητοποίησης των σύγχρονων θεμάτων μέσα από μια σειρά από σεμινάρια και διαλέξεις επισκεπτών από εμπειρογνώμονες υψηλού επιπέδου και αξιωματούχοι από το διεθνές περιβάλλον.

Διάρκεια: 14 εβδομάδες Προσλήψεις: Σεπτέμβριο και το Φεβρουάριο κάθε έτους Τοποθεσία: Γενεύη, Ελβετία Γλώσσα μελέτης: Αγγλικά Προϋποθέσεις: Ελάχιστη πτυχίο, βιογραφικό, μεταγραφές και μια επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
4,600 CHF
Locations
Ελβετία - Geneva, Geneva
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ελβετία - Geneva, Geneva
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών