Μαθήματα Group (max. 8 μαθητές)

3 μαθήματα / ημέρα

Τα μαθήματα του Ομίλου οργανώνονται σε ενότητες των 4 εβδομάδων. Κάθε μήνα ομάδων ξεκινήσει σε όλα τα επίπεδα (από αρχάριους μέχρι προχωρημένους). Τα μαθήματα είναι προοδευτική από τις ημερομηνίες έναρξης, αλλά εκτός από απολύτως αρχάριους που πρέπει να αρχίσει στις ημερομηνίες έναρξης, οι μαθητές μπορούν να ενταχθούν σε μια ομάδα ανά πάσα στιγμή, εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις στο κατάλληλο επίπεδο. Ομάδες έχουν ένα μέγιστο 8 συμμετέχοντες ώστε παρακολούθησης και αξιολόγησης είναι συνεχής και εξατομικευμένη.

Ομάδα + Εργαστήρι Μαθήματα (max. 8 μαθητές)

5 μαθήματα / ημέρα

Σε αυτό το πρόγραμμα, οι μαθητές ενταχθούν οι Γενικοί πορτογαλικές ομάδες το πρωί στις καθορισμένες ημερομηνίες έναρξης.

Το απόγευμα θα υπάρχουν 2 μαθήματα την ημέρα, με διαφορετικά θέματα. Τα θέματα αυτά θα κυμαίνονται από τη συνομιλία, Λεξιλόγιο ασκήσεις, Γραμματική πρακτικής, παρουσιάσεις, παιχνίδια ρόλων σε άλλες δραστηριότητες επιλέγονται από τους μαθητές τους.

Ατομικά και ομαδικά μαθήματα Ιδιωτική

5, 10, 15, 20, 25, 30 ή 35 μαθήματα / εβδομάδα. 1 μαθητής ή 2+ μαθητές που κάνουν κράτηση για την πορεία μαζί. Τα μαθήματα αυτά οργανώνονται με βάση συγκεκριμένα αιτήματα και τη διαθεσιμότητα του χρόνου των μαθητών και μπορεί να περιλαμβάνει διαφορετικά επαγγελματικά και πολιτιστικά θέματα, εάν ζητηθεί. Τα θέματα των πορτογαλικών για ειδικούς σκοπούς μαθήματα μπορούν επίσης να συμπεριληφθούν. Οι μαθητές είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν οποιοδήποτε είδος της τεκμηρίωσης που ενδέχεται να χρειαστεί να εργαστούν.

Συνδυασμένη Μαθήματα

Ομάδα, 3 μαθήματα / ημέρα (πρωί) + Ατομικό 1, 2, ή 3 μαθήματα / μέρα (το απόγευμα). Ιδανική λύση για όσους θέλουν να εργαστούν περαιτέρω βελτίωση των δεξιοτήτων του στόματος, εξετάστε το έργο που επιτελέστηκε στα μαθήματα πρωί ή την εργασία σε ένα συγκεκριμένο επαγγελματικό τομέα. Είναι επίσης δυνατό να συνδυαστούν Ομάδα γκολφ + Ιδιωτική Ομίλου.

Πάσχα και τα Χριστούγεννα Μαθήματα (max. 12 μαθητές)

Ομάδα Μάθημα 3 μαθήματα / ημέρα για 2 εβδομάδες. Μαθήματα που συμπίπτει με τις σχολικές διακοπές, επικεντρώθηκε σε προφορικής επικοινωνίας, με εντατική πρακτική.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Πορτογάλος

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποCIAL - Centro de Linguas »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
2 Εβδομάδες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη