γενική english

The Language Academy

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

γενική english

The Language Academy

Μάθημα: Γενικά Αγγλικά

Θα ήθελα να σας καλωσορίσω στο The Academy Γλώσσα. Άνετο σχολείο μας βρίσκεται σε ένα σύγχρονο κτίριο στο Down Town-Fort Lauderdale, σε μικρή απόσταση από τις παραλίες, τράπεζες, μουσεία και καφέ. Και το πιο σημαντικό, έχουμε θαυμάσιους δασκάλους και τους χώρους στην τάξη για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε και να μάθουν την αγγλική γλώσσα σε δυναμικές ρυθμίσεις. Επιπλέον, το πρόγραμμα σπουδών μας περιλαμβάνει πολλές πραγματικές πτυχές που προσφέρονται από το περιβάλλον μας για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για "συμφραζόμενα μάθησης".

Οι εγκαταστάσεις μας

Η δική μας state-of-the-art Media Lab περιλαμβάνει τηλεόραση / βίντεο, την εκμάθηση γλωσσών λογισμικού και εγκαταστάσεων CD-Rom για την ατομική και την κατηγορία χρήσης. Χάρη στα μαθήματα μας, την αυτο-πρόσβαση Media Center και ζωντανή κοινωνικό πρόγραμμα των δραστηριοτήτων μας και εκδρομές, είμαστε σίγουροι ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο τη διαμονή σας στο Fort Lauderdale-και να μάθουν αγγλικά καλύτερα και γρηγορότερα.

Πρώτη ημέρα σας

Όταν φτάσετε στην Ακαδημία Γλώσσας, ένα μέλος του προσωπικού μας θα σας συναντήσει και να ελέγξετε την εγγραφή σας. Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να λάβει μια δοκιμή τοποθέτησης αποτελείται από ένα γραπτό και ακούγοντας δοκιμή. Στη συνέχεια, θα έχετε μια συνέντευξη με το Διευθυντή Σπουδών ή Senior Teacher. Κατά τη διάρκεια αυτής της συζήτησης κατανόησή σας μιλήσει αγγλικά θα αξιολογηθούν. Τοποθέτηση επίπεδο βασίζεται στα συνδυασμένα αποτελέσματα αυτών των δύο δοκιμών. Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας, το προσωπικό μας θα σας παρουσιάσουμε στο σχολείο, οι τοπικές ανέσεις και τη ζωή στο Fort Lauderdale.

Επίπεδα Μάθημα

Υπάρχει ένα ειδικό πρόγραμμα σπουδών για κάθε επίπεδο και το σύστημα βαθμολόγησης σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάξετε στο επόμενο επίπεδο, όταν είστε έτοιμοι. Υπάρχουν οκτώ επίπεδα σπουδών:

  • Αρχάριος
  • Στοιχειώδης
  • Pre-Intermediate
  • Ενδιάμεσα (2 επίπεδα)
  • Upper Intermediate
  • Αναλυτική

Οι τάξεις μας είναι μικρές και προσεκτικά βαθμολογούνται. Ο μέγιστος αριθμός μαθητών σε Executive Course είναι 5 και υπάρχει ένα ανώτατο όριο 14 μαθητών σε μια τάξη αγγλικών General. Αυτός ο κανόνας ισχύει για όλα τα καθημερινά μαθήματα. Όλα τα μαθήματα είναι πολυεθνικές και τα αγγλικά είναι πάντα τα μέσα επικοινωνίας με τους καθηγητές και με άλλους μαθητές.

Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Fort Lauderdale, Florida
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - Fort Lauderdale, Florida
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών