Keystone logo

12 Δίπλωμα Αποφοίτησης Προγράμματα σε Τεχνολογία της Πληροφορικής 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Δίπλωμα Αποφοίτησης
  • Τεχνολογικές Σπουδές
  • Τεχνολογία της Πληροφορικής
Πεδία μελέτης
  • Τεχνολογικές Σπουδές (12)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Δίπλωμα Αποφοίτησης Προγράμματα σε Τεχνολογία της Πληροφορικής

Ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα βοηθά την προώθηση της γνώσης ενός μαθητή στην περιοχή του ή της μελέτης. Συνήθως προσφέρονται μετά την ολοκλήρωση της προπτυχιακής εκπαίδευσης, το πρόγραμμα αυτό προετοιμάζει τους αποφοίτους για μια καριέρα.

Τι είναι απόφοιτος δίπλωμα στον τομέα της πληροφορικής; Αυτό το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για άτομα που θέλουν να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις που σχετίζονται με τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία των υπολογιστών. Κάθε πρόγραμμα θα έχει τη δική του φιλοσοφία, και τα κοινά μαθήματα μπορεί να περιλαμβάνουν την αρχιτεκτονική υπολογιστών συστημάτων, σχεδιασμό βάσεων δεδομένων, διαχείριση δικτύου, τεχνικές γραφής, των υποδομών των επιχειρήσεων, και την ανάπτυξη λογισμικού. Μερικά προγράμματα θα έχουν επίκεντρο τη διαχείριση, στο οποίο οι μαθητές θα μάθουν τις δεξιότητες επικοινωνίας και ηγεσίας για να βοηθήσει τα έργα του μολύβδου και ομάδες. Τα κριτήρια για την αποδοχή του προγράμματος μπορεί να περιλαμβάνουν πτυχίο σε σχετικό τομέα ή πτυχίο σε συνδυασμό με τις σχετικές εργασίες IT εμπειρία.

Οι σπουδαστές που επιδιώκουν αυτό το πρόγραμμα σπουδών να επωφεληθούν από το γεγονός ότι θα έχουν εκτενή γνώση σε συστήματα πληροφορικής, η οποία μπορεί να ανοίξει πολλές ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Υπάρχει μια ποικιλία των θέσεων εργασίας του υπολογιστή που σχετίζονται με διαθέσιμα, έτσι ώστε οι απόφοιτοι θα πρέπει να έχει λίγο πρόβλημα εξεύρεσης εργασίας.

Οι δαπάνες που συνδέονται με το πρόγραμμα αυτό ποικίλλουν ανάλογα με το σχολείο και μια σειρά από παράγοντες, όπως η φήμη και η τοποθεσία του σχολείου, η διάρκεια του προγράμματος, και το κόστος του εξοπλισμού. Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές ενθαρρύνονται να επικοινωνήσετε με το σχολείο αμέσως για να μάθετε σχετικά με συγκεκριμένα τα δίδακτρα.

Υπάρχουν μια σειρά από πορείες σταδιοδρομίας άτομα μπορούν να επιλέξουν από, ανάλογα με την εκπαίδευση εστίαση και τα συμφέροντά τους. Μερικά κοινά τίτλοι των θέσεων εργασίας περιλαμβάνουν υπολογιστή και πληροφορίες ερευνητής, αρχιτέκτονας δίκτυο υπολογιστών, προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών, διαχειριστής της βάσης δεδομένων, ανάπτυξη λογισμικού, διαχειριστής συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών, καθώς και εξειδικευμένη υποστήριξη υπολογιστών.ρόλους διαχείρισης μπορούν να περιλαμβάνουν IT project manager, αναλυτής συστημάτων, σύμβουλος τεχνολογίας, σκηνοθέτης, και της πληροφορικής στρατηγικής.

Ξεκινήστε τη σύγκριση διαφορετικών σχολείων τώρα. Χρησιμοποιώντας τη βάση δεδομένων μας, η αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.