tsbg-slide-15.jpg

Το Κολέγιο τεσσάρων εξάμηνο ιδρύθηκε από τον Steirischer Hotelfachschulverein για τους φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς την ανώτερη δευτεροβάθμια σχολεία (Α-επίπεδο) και τους αιτούντες που έχουν περάσει από το κολέγιο εισαγωγικές εξετάσεις που επιθυμούν να επικεντρωθούν στην επαγγελματική κατάρτιση στον τομέα του τουρισμού. Όσον αφορά την οργάνωση και τη διαμονή του Κολλεγίου συνδέεται με Ξενοδοχειακή Σχολή και το Ανώτερο Ινστιτούτο Τουρισμού.

Εκπαίδευση διαρκεί τέσσερα εξάμηνα. Το σχολικό έτος αρχίζει τον Σεπτέμβριο και τελειώνει το πρώτο Σάββατο του Ιουνίου. (Το κολέγιο εισαγωγικές εξετάσεις μπορούν να ληφθούν στις Σχολές Τουριστικής Ανάπτυξης.) Το Κολέγιο Τουρισμού και Αναψυχής προσδίδει γενικής εκπαίδευσης και συγκεκριμένες εμπορικές σπουδές, κατάρτιση στους τομείς του τουρισμού και της γαστρονομίας, ειδικός μελέτες σε τουλάχιστον δύο ξένες γλώσσες, γνώση και επάρκεια σε το πεδίο των δραστηριοτήτων παροχής υπηρεσιών πελατών, των τροφίμων και ποτών και στον τομέα της διοίκησης και της εξυπηρέτησης των πελατών.

Πρακτικά προσανατολισμένη κατάρτιση εγγυάται ενδελεχή προετοιμασία για τους μισθωτούς και τους αυτοαπασχολούμενους θέσεων εργασίας στις διάφορες γραμμές του φιλοξενία και τη βιομηχανία αναψυχής και στην ενδιάμεση και την υψηλή εμπορική διαχείριση.

Επιπλέον, τα μαθήματα της Ακαδημίας Τουρισμού και Αναψυχής εστιάζοντας στην τρίτη ξένη γλώσσα ήχου παρέχουν γνώσεις και δεξιότητες στους τομείς της αρμοδιότητας στην επικοινωνία, το ξενοδοχείο και ταξιδιωτικό γραφείο αλληλογραφίας και εξειδικευμένη ορολογία αναφορικά με τη διαχείριση του τουρισμού σε τρεις γλώσσες.

Οι απόφοιτοί μας ακολουθήσουν θέσεις εργασίας που απαιτούν υψηλό βαθμό ευθύνης και της ανεξαρτησίας στην ανάπτυξη περιφερειακών και διαπεριφερειακών τουρισμού εννοιών, το σχεδιασμό, το συντονισμό και την εποπτεία των επιχειρησιακών διαδικασιών και των λειτουργιών επεξεργασίας ηλεκτρονικών δεδομένων, κατά τη διαπραγμάτευση και τη σύναψη των συμβάσεων, καθώς και σε όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες απαιτούν αλληλογραφίας εξωτερικού γλώσσα.

Είμαστε αποφασισμένοι να ανταποκριθεί στις διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση εργασίας για περισσότερο καταρτισμένο αγγλόφωνο εμπειρογνώμονες του τουρισμού, προσφέροντας ένα διετές πρόγραμμα για τους μαθητές ανυπομονούν να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της παγκοσμιοποίησης.

Από Οκτ 2002 εισακτέων στο κολέγιο μας είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν το νέο υποκατάστημα του κολεγίου, όπου τα δίδακτρα είναι αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι σε βάθος εκπαίδευση στην αγγλική γλώσσα είναι ένα φυσικό και αναγκαίο βήμα για την αύξηση του επαγγελματισμού σε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιομηχανίες στον κόσμο. Επίσης, αποκτώντας ένα υψηλό επίπεδο επάρκειας στην αγγλική γλώσσα είναι απλά ένα must για όλους στον τομέα της φιλοξενίας να αντιμετωπίσει τον αντίκτυπο της παγκόσμιας οικονομίας και να εγγυηθεί την εξέλιξη της σταδιοδρομίας.

Σημαντικοί παράγοντες όπως μαθήματα έρευνα στο Διαδίκτυο, σε βάθος εκπαίδευση, που υποστηρίζονται από υπολογιστές μαθήματα και πρακτική εξάσκηση με τις επιχειρήσεις φιλοξενίας θα συμβάλουν στην επιτυχία αυτού του προγράμματος.

Το Κολέγιο Τουρισμού και Αναψυχής βιομηχανία είναι ένας μη κερδοσκοπικός, ίδρυμα που παρέχει πτυχία τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, με την υποστήριξη της Στυρίας Εμπορικό Επιμελητήριο. Αν και το νομικό καθεστώς μας είναι ιδιωτικό, το πρόγραμμα σπουδών μας έχει αναγνωριστεί από την κυβέρνηση και είμαστε κάτω από την εποπτεία του Υπουργείου Παιδείας.

Οι μαθητές μας συμμετείχαν σε προγράμματα τεσσάρων εξαμήνων που χαρακτηρίζει τα μαθήματα για στελέχη στον τομέα της φιλοξενίας και του τουρισμού. Το κολλέγιο προσφέρει τη δική μας φοιτητές ποιοτική εκπαίδευση σταδιοδρομίας, συνδυάζοντας τάξη θεωρία δωμάτιο με πρακτικό, on-the-job εμπειρία. Στις πανεπιστημιουπόλεις καταλύματα και τα δίδακτρα είναι διαθέσιμα σε πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν θεωρητική και πρακτική διδασκαλία σε μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων των οποίων οι ακόλουθες είναι από τα πιο σημαντικά: αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά ή ιταλικά, Λογιστική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση, Επεξεργασία Δεδομένων, Μάρκετινγκ, Οικονομικά στην τουριστική βιομηχανία, μαγείρεμα και Εξυπηρετούν, Τρόφιμα και Ποτά Διαχείρισης και σεμινάρια στη Διοίκηση Τουρισμού, Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων, Πληροφορικής, καθώς και Πολιτιστική Κίνηση.

Πρακτική Άσκηση (οικοτροφείο) διάρκειας τριών μηνών σε τουριστικές επιχειρήσεις μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου εξάμηνα είναι υποχρεωτική.

Οι απαιτήσεις εισαγωγής για το κολλέγιο: Γενική πιστοποιητικό ανώτερης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που πληροί τις προϋποθέσεις για την εισαγωγή στο πανεπιστήμιο.

Όσον αφορά την εισδοχή

Οι υποψήφιοι καλούνται σε συνέντευξη είσοδο με ραντεβού στο Bad Gleichenberg. Αυτό είναι που αποφασίζει για το αν θα είναι ή δεν θα γίνουν δεκτοί. Μέχρι τον Αύγουστο εισακτέων θα λάβετε ένα ενημερωτικό φυλλάδιο σχετικά με τον απαραίτητο εξοπλισμό, ενδυματολογικός κώδικας και όρος ημερομηνίες.

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ διάρκεια του διαλείμματος ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Πρακτική εξάσκηση του μια ελάχιστη περίοδο 12 εβδομάδων είναι υποχρεωτική για όλους τους φοιτητές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού διάλειμμα ανάμεσα στο δεύτερο και το τρίτο εξάμηνο. Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί σε ένα ίδρυμα σχετίζονται με τον τουρισμό (- κουζίνα, πλυντήριο, ρεσεψιόν, διοίκηση, ταξιδιωτικό γραφείο -) στην Αυστρία ή στο εξωτερικό. Η τελική εξέταση δεν μπορεί να ληφθεί χωρίς την κατάλληλη πρακτική κατάρτιση.

Campus College

ΚΑΤΟΙΚΙΑ φοιτητών στο Τουριστικών Σχολών

Οι Σχολές Τουρισμού λειτουργεί ως ιδιωτικό, το μέλλον προσανατολισμένη οικοτροφείο. Κατά συνέπεια, οι μαθητές μας να αποκτήσουν βασικά προσόντα, όπως η ομαδική εργασία, την ανάπτυξη της προσωπικότητας, οι κοινωνικές δεξιότητες, ηγετικές ικανότητες και αίσθημα ευθύνης.

Η πανεπιστημιούπολη περιλαμβάνει μια επιφάνεια 25.000 m2 και βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο πάρκο του Bad Gleichenberg. Στην πανεπιστημιούπολη υπάρχουν φοιτητές από περισσότερες από 25 χώρες. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσουν ξένους πολιτισμούς, άλλες παραδόσεις και τα έθιμα και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο να κάνουν φίλους και να δημιουργήσουν δίκτυα για τη ζωή. Με ζουν και σπουδάζουν μαζί στην πανεπιστημιούπολη οι μαθητές μαθαίνουν πολύ σημαντικής μαλακό δεξιότητες όπως το ομαδικό πνεύμα, η ανεκτικότητα, το σεβασμό, την εθιμοτυπία και την ηγεσία. Τέλεια υποδομές, οι εκπαιδευτικοί με προϋπηρεσία και ένα μεγάλο αριθμό ευκαιριών για την πρόσθετη κατάρτιση, κάνουν αυτό το κολέγιο την ιδανική βάση για το μέλλον σας.

Σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένων των αθλητικών και ευεξίας (αίθουσες γυμναστικής, σύγχρονο αθλητικό κέντρο), μουσικές και πολιτιστικές δραστηριότητες σε ένα σύγχρονο περιβάλλον πανεπιστημιούπολη είναι εξοπλισμένα με δωρεάν Wi-Fi. Επιπλέον, μπορείτε να πάρετε μέρος σε διάφορες εκδρομές.

συνάχι ΗΜΕΡΕΣ

Επισκεφθείτε μας για δωρεάν για μία ημέρα και να μείνει ένα βράδυ στο Campus μας. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να πάρετε για να γνωρίζουμε το σχολείο, τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους υπαλλήλους μας, την ίδια στιγμή!

Campus College
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Γερμανός
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
4 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
4,000 EUR
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
International Students - NONE EU STUDENTS: May 31 (recommended)
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
International Students - NONE EU STUDENTS: May 31 (recommended)
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
International Students - NONE EU STUDENTS: May 31 (recommended)
Ημερομηνία λήξης
Άλλη