Keystone logo

14 Δίπλωμα Προγράμματα σε Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Δίπλωμα
  • Σπουδές Διοίκησης
  • Ανθρώπινο Δυναμικό
  • Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού
Πεδία μελέτης
  • Σπουδές Διοίκησης (14)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Δίπλωμα Προγράμματα σε Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού

Ένα πτυχίο είναι ένα επίσημο ακαδημαϊκό έγγραφο που απονέμεται σε φοιτητές που περνούν με επιτυχία τη σειρά μαθημάτων που σχετίζονται με επιλέξει μεγάλες εταιρείες τους. Το δίπλωμα χρησιμεύει ως απόδειξη της εκπαίδευσης με τους συνομηλίκους και τους πιθανούς εργοδότες στον τομέα.

Τι είναι ένα πτυχίο στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού; Σε γενικές γραμμές, είναι η δουλειά των ανθρώπων που εμπλέκονται σε ανθρώπινο δυναμικό για να εκπαιδεύσει τους οργανισμούς για τις καθημερινές διαδικασίες και πολιτικές, ενώ, επίσης, την αντιμετώπιση τυχόν ανησυχίες των οργανώσεων και των εργαζομένων τους θα μπορούσε να έχει. ανάπτυξη των ανθρώπινων πόρων είναι μια δουλειά που απαιτεί ένα να φορέσει πολλά διαφορετικά καπέλα, και ως εκ τούτου, οι τάξεις θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη αυτήν την ποικιλομορφία. Μαθήματα συνήθως περιλαμβάνει τη λογιστική, τις επιχειρήσεις, τα μαθηματικά, επιστήμη των υπολογιστών, των εργασιακών σχέσεων, και της εκπαίδευσης.

Με ένα πτυχίο στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, θα έχετε την ευκαιρία να κρατήσει τους ανθρώπους ευτυχισμένους με την εργασία τους για τα προς το ζην, ενώ χειροτεχνίας πρωτοβουλίες για τη βελτίωση της ατμόσφαιρας στο χώρο εργασίας.Οι εργαζόμενοι στον τομέα αυτό κερδίζουν επίσης συχνά σεβαστό ετήσιους μισθούς από περίπου $ 40.000 σε δυνητικά σχεδόν έξι αριθμούς.

Το κόστος ενός προγράμματος δίπλωμα ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού θα ποικίλει ανάλογα με το σχολείο και λογισμικό κάθε τάξη απαιτεί. Ελάτε σε επαφή με τους ανθρώπους σε συναφείς ακαδημαϊκά τμήματα για να μάθετε πόσο το πρόγραμμα κάθε σχολείου θα κοστίσει και αν υπάρχουν υποτροφίες ή ευκαιρίες οικονομικής βοήθειας.

Ανάλογα με το πού θέλετε να εργαστείτε, οι ευθύνες της θέσης εργασίας σε ανθρώπινο δυναμικό ποικίλλουν. Μια εταιρεία μπορεί να σας κάνει μέρος μιας ομάδας επιφορτισμένη με τα πάντα, από την εξεύρεση νέων προσλήψεων και κατάρτισης για τη διαχείριση της μισθοδοσίας. Από την άλλη πλευρά, επειδή έχουν τόσους πολλούς εργαζόμενους, οι μεγαλύτερες εταιρείες τείνουν να έχουν τα τμήματα ανθρώπινου δυναμικού με μεμονωμένες ομάδες που ασχολούνται με ένα πράγμα, όπως παράπονα των εργαζομένων.

Μπορείτε να βρείτε τα προγράμματα ανάπτυξης δίπλωμα του ανθρώπινου δυναμικού στο διαδίκτυο ή στις πανεπιστημιουπόλεις σε όλη την υδρόγειο.Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.