Keystone logo

4 Δίπλωμα Προγράμματα σε Διαχείριση Πάρκων και Ψυχαγωγίας 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Δίπλωμα
  • Τουρισμός και Φιλοξενία
  • Διαχείριση Πάρκων και Ψυχαγωγίας
Πεδία μελέτης
  • Τουρισμός και Φιλοξενία (4)
    • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
    Τοποθεσίες
    Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
    Τύπος πτυχίου
    Διάρκεια
    Ρυθμός μελέτης
    Γλώσσα
    Γλώσσα
    Μορφή μελέτης

    Δίπλωμα Προγράμματα σε Διαχείριση Πάρκων και Ψυχαγωγίας

    Ένα πρόγραμμα δίπλωμα εξοπλίζει τους μαθητές με βάθος γνώσεις σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Με επίκεντρο εκτενώς σχετικά με το θέμα για ένα έως δύο χρόνια, τα άτομα να αναπτύξουν μια πιο πλήρη κατανόηση του πεδίου ή πειθαρχία.

    Τι είναι ένα δίπλωμα σε πάρκα και διαχείριση αναψυχής; Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να οικοδομήσουμε ένα στερεό υπόβαθρο και τη βάση γνώσεων για τη διαχείριση των τοπικών και εθνικών πάρκων και την ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών για διάφορες υπαίθριες προγράμματα αναψυχής. Παραδείγματα των μαθημάτων μπορεί να περιλαμβάνει την κατανόηση της κοινότητας των υπηρεσιών, το ρόλο του ελεύθερου χρόνου, προσεγγίσεις σε θέματα άγριας φύσης, των δημόσιων πόρων, και την προώθηση της αειφορίας. Μια διεπιστημονική προσέγγιση παρέχει στους φοιτητές με τις δεξιότητες λήψης αποφάσεων είναι απαραίτητο να ενσωματώσουν κοινωνικές και φυσικές επιστήμες με τις επιχειρήσεις και τη διαχείριση.

    Αναπτύσσοντας ένα υπόβαθρο σε πάρκα και αναψυχής διαχείριση είναι ευεργετική για τους ανθρώπους με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.Οι περισσότεροι άνθρωποι σε αυτόν τον τομέα είναι παθιασμένοι με τη βελτίωση των κοινοτήτων τους και βοηθώντας τους άλλους. Το δίπλωμα επιτρέπει στους σπουδαστές να προωθήσουν εκ των προτέρων για την υγεία, την ευεξία, την κοινωνική δικαιοσύνη, και τις προσπάθειες διατήρησης.

    το κόστος του προγράμματος Diploma διαφέρουν, επειδή τυπικά μαθημάτων κυμαίνεται από ένα έως δύο έτη. Επίσης, όπου θα μελετήσει θα καθορίσει εγγραφής και διδάκτρων. Υποψήφιοι φοιτητές πρέπει να μιλήσετε με το γραφείο εισαγωγών όταν αποφασίσει σχετικά με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα για να εξασφαλιστεί ότι κατανοούν πλήρως τις προσδοκίες του κόστους.

    Καριέρα σε πάρκα και διαχείριση αναψυχής είναι ποικίλες και είναι διαθέσιμη σε ολόκληρο το έθνος, τόσο στο πεδίο και στο γραφείο. Οι εργαζόμενοι μπορούν να βρουν απασχόληση σε μια ποικιλία των θέσεων εργασίας, όπως τα πάρκα και τους διευθυντές αναψυχής, διευθυντές πολιτιστικών τεχνών, της υγείας και της ευεξίας εκπαιδευτές, ανώτεροι συντονιστές κέντρο, εξωτερική εκπαίδευση εκπαιδευτών και εποπτών πρόγραμμα αναψυχής. Μερικοί απόφοιτοι επίτευξη επαγγελματική πιστοποίηση μετά την απόκτηση απαιτούμενη εργασιακή εμπειρία στον τομέα.

    Η εγγραφή σε ένα διεθνές πρόγραμμα δίπλωμα είναι πιο εύκολη από ποτέ με ενότητες εξ αποστάσεως μάθησης που προσφέρονται από τα περισσότερα πανεπιστήμια. Για να βρείτε το σωστό σχολείο για σας, ψάξτε για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.