Keystone logo

7 Δίπλωμα Προγράμματα σε Διεθνής Διαχείριση Ανθρώπινων Πόρων 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Δίπλωμα
  • Σπουδές Διοίκησης
  • Ανθρώπινο Δυναμικό
  • Διεθνής Διαχείριση Ανθρώπινων Πόρων
Πεδία μελέτης
  • Σπουδές Διοίκησης (7)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Δίπλωμα Προγράμματα σε Διεθνής Διαχείριση Ανθρώπινων Πόρων

Οι μαθητές μπορούν να αποκτήσουν ένα δίπλωμα σε ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών πεδίων. Είναι μια βιώσιμη επιλογή για τα άτομα που αναζητούν πρόσθετα προσόντα και την επαγγελματική κατάρτιση. Το κόστος, τη διάρκεια και το περιεχόμενο των προγραμμάτων δίπλωμα ποικίλλουν.

Τι είναι ένα δίπλωμα στη διεθνή διαχείριση των ανθρώπινων πόρων; Πρόκειται για ένα πρόγραμμα σπουδών που επικεντρώνεται στο πώς να ρυθμίσετε και να οραματίζονται τις πιο αποτελεσματικές παγκόσμιες επιχειρηματικές στρατηγικές. Τα βασικά θέματα περιλαμβάνουν την εναλλακτική επίλυση των συγκρούσεων, τις εργασιακές σχέσεις, τη διαχείριση των διαπραγματεύσεων, τη μέτρηση της απόδοσης της επένδυσης σε εκτελεστικό ανάπτυξη, την πρόσληψη, τη διατήρηση και την ανάπτυξη βασικών στελεχών, και δημιουργώντας τις καλύτερες ομάδες εργασίας. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν γιατί συνολική επιτυχία ενός οργανισμού συνδέεται με τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε την έκθεση σε διεθνείς πολιτισμούς, η οποία εμπλουτίζει την επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη.

Μετά την απόκτηση του πτυχίου, οι απόφοιτοι μπορούν να ξεκινήσουν μια καριέρα οπουδήποτε στον κόσμο με εταιρίες και οργανισμούς κάθε μεγέθους.Οι μαθητές να αναπτύξουν πολύτιμες δεξιότητες που τους βοηθούν να επιτύχουν σε ένα περιβάλλον εργασίας που είναι πολιτισμικά ποικιλόμορφη.

Τα σχολεία σε όλο τον κόσμο προσφέρουν αυτό το πρόγραμμα δίπλωμα. Επειδή κάθε ίδρυμα είναι διαφορετική, το κόστος για την απόκτηση διπλώματος θα ποικίλλουν. Οι Υποψήφιοι φοιτητές ενθαρρύνονται να ερευνήσουν εγγραφής και καταχώρισης των σχολείων.

Η παγκόσμια ζήτηση της αγοράς για τους επαγγελματίες που εισέρχονται αυτό το πεδίο είναι υψηλή. Τα μονοπάτια σταδιοδρομίας περιλαμβάνουν όλο και συντονιστή αξιωματικός σχέσεις εργασίας, την επαγγελματική ασφάλεια και υγεία, συντονιστής προσλήψεων, των συντάξεων και διαχειριστής οφέλη, και γενικού ανθρώπινου δυναμικού. Τα άτομα στον τομέα αναμένεται να έχουν ισχυρή προφορικές και γραπτές δεξιότητες επικοινωνίας και την επάρκεια του υπολογιστή. Οι συνεχιζόμενες καθήκοντα δύνανται να περιλαμβάνουν την πρόσληψη ομογενών, τη διαχείριση των προγραμμάτων της μετανάστευσης, την επεξεργασία πράσινες κάρτες και τις θεωρήσεις, την κατάρτιση των εργαζομένων, καθώς και την επίβλεψη της εφαρμογής του ανθρώπινου δυναμικού των πολιτικών, διαδικασιών και προγραμμάτων.

Υπάρχουν πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο που προσφέρουν online προγράμματα δίπλωμα για τους υποψήφιους φοιτητές. Μια επιλογή που βασίζεται στο διαδίκτυο είναι ένα ευέλικτο, βολικό τρόπο για την προώθηση της εκπαίδευσης σας. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.