Keystone logo

19 Δίπλωμα Προγράμματα σε Διεθνής Διαχείριση Φιλοξενίας 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Δίπλωμα
  • Τουρισμός και Φιλοξενία
  • Φιλοξενία
  • Διεθνής Διαχείριση Φιλοξενίας
Πεδία μελέτης
  • Τουρισμός και Φιλοξενία (19)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Δίπλωμα Προγράμματα σε Διεθνής Διαχείριση Φιλοξενίας

    Ακαδημαϊκά ιδρύματα για τη χορήγηση διπλώματος παρέχει στους φοιτητές με μια σε βάθος πρόγραμμα σπουδών γύρω από ένα συγκεκριμένο θέμα. Ανάλογα με το πρόγραμμα, τα μαθήματα συνήθως λαμβάνουν ένα έως δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί. Προσφέρει έναν αποτελεσματικό τρόπο για να εξερευνήσετε τις επιλογές σταδιοδρομίας.

    Είστε αναρωτιέστε, τι είναι ένα δίπλωμα στη διεθνή διαχείριση φιλοξενία; Αυτό το πρόγραμμα παρέχει στους φοιτητές με την πολυπολιτισμική παγκόσμια κατάρτιση που είναι αναγκαία για να ακολουθήσει μια καριέρα διαχείρισης στη βιομηχανία της φιλοξενίας. Μαθημάτων μπορεί να περιλαμβάνουν λογιστική διαχείριση, λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων, παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον, τη διαχείριση της ποιότητας των υπηρεσιών, επιχειρηματική ηθική, και τη διαχείριση της παγκόσμιας φιλοξενία. Ο στόχος είναι να μπορέσουν τα άτομα να εφαρμόσουν τις τεχνικές που έμαθε να πραγματικές καταστάσεις.

    Υπάρχουν πολλά οφέλη για τη μελέτη διεθνή διαχείριση φιλοξενία.Για παράδειγμα, η ανάπτυξη συγκεκριμένων θεμάτων και μεταβιβάσιμες δεξιότητες, όπως τα ταλέντα της επικοινωνίας, ομαδικής εργασίας, και τις δυνατότητες παρουσίασης παρέχει απόδειξη της επάρκειας για τους εργοδότες. Κερδίζουν ένα δίπλωμα μπορεί επίσης να οδηγήσει σε αυξημένη ευθύνη και κερδίζοντας δυναμικό στα σημερινά και μελλοντικά επαγγέλματα.

    Ορισμένα προγράμματα δίπλωμα διαρκούν περισσότερο από τους άλλους, η οποία είναι ένας από τους παράγοντες που καθορίζουν το κόστος της απόκτησης διπλώματος. Άλλοι καθοριστικοί παράγοντες κόστους περιλαμβάνουν τη χώρα της μελέτης και του σχολείου. Να κατανοήσουν τις αμοιβές που συνδέονται με ένα πρόγραμμα, οι μαθητές θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τα επιμέρους θεσμικά όργανα και να ζητήσει περισσότερες λεπτομέρειες.

    Καριέρα για τους αποφοίτους των διεθνών προγραμμάτων δίπλωμα διαχείρισης φιλοξενίας ποικίλουν σε πολλαπλές αγορές, όπως η μη κερδοσκοπική επιχειρήσεις, διαχείριση εγκαταστάσεων, κυβερνητικές υπηρεσίες, ξενοδοχεία, διάφορους τομείς της ψυχαγωγίας, και τον κλάδο των υπηρεσιών τροφίμων.μονοπάτια σταδιοδρομίας μπορεί να περιλαμβάνει την παγκόσμια διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού, διεθνείς εκδηλώσεις διοργανωτές, οι αξιωματικοί της ανάπτυξης των επιχειρήσεων, γενικοί διευθυντές, κυρίου του ξενοδοχείου, καθώς και τις εποπτικές αρχές την εξυπηρέτηση των πελατών. Μερικοί απόφοιτοι επιλέγουν την επιχειρηματικότητα ως επιλογή, ενώ άλλοι επιλέγουν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους, εφαρμόζοντας το πτυχίο τους προς ένα προχωρημένο βαθμό.

    Πολλά προγράμματα δίπλωμα αναγνωρισμένο σε παγκόσμιο επίπεδο, και τα περισσότερα σχολεία προσφέρουν προγράμματα σπουδών για διεθνείς φοιτητές μέσω της online ενότητες. Για να μάθετε περισσότερα, αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.