Keystone logo

10 Δίπλωμα Προγράμματα σε Επαγγελματική Μαγειρική 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Δίπλωμα
  • Σπουδές Τροφίμων και Ποτών
  • Επαγγελματική Μαγειρική
Πεδία μελέτης
  • Σπουδές Τροφίμων και Ποτών (10)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Δίπλωμα Προγράμματα σε Επαγγελματική Μαγειρική

    Τα κοινοτικά και τα τεχνικά πανεπιστήμια προσφέρουν ένα δίπλωμα που υποδεικνύει τη μάθηση των υποκειμένων για μια ποικιλία δεξιοτήτων και θεμάτων. Τα διπλώματα συχνά αναγνωρίζονται παγκοσμίως και μπορούν να προσφέρουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.
    Τι είναι το δίπλωμα επαγγελματικής μαγειρικής; Η διδασκαλία του μαθήματος καλύπτει τη διεθνή κουζίνα, συμπεριλαμβανομένων των Γαλλικών, Ιταλών και Ασιατικών. Η γαστρονομία, η ανάπτυξη μενού, η ασφάλεια, η υγιεινή, η μαγειρική διακόσμηση, το ψήσιμο, η μαγειρική ζαχαροπλαστικής και οι τελευταίες τεχνικές μαγειρέματος συχνά διδάσκονται. Ορισμένα μαθήματα διδάσκουν την ακαδημαϊκή γραφή, τη χρηματοοικονομική διαχείριση, τη διαχείριση της κουζίνας, την ανάπτυξη του προσωπικού και την επιχειρηματική ηθική Οι περισσότεροι απαιτούν από τους φοιτητές να περάσουν μια εξέταση στο τέλος της διδασκαλίας του μαθήματος. Τα προγράμματα χρειάζονται έξι μήνες έως ένα έτος για να ολοκληρωθούν, ανάλογα με το καθεστώς πλήρους ή μερικής απασχόλησης και το ίδρυμα.
    Οι δεξιότητες διοργάνωσης και διαχείρισης ξεπερνούν την κουζίνα για να επηρεάσουν θετικά άλλες πτυχές της ζωής των μαθητών. Οι επιχειρηματικές δεξιότητες υπερβαίνουν και την κουζίνα, βοηθώντας ενδεχομένως τα άτομα με προσωπικά οικονομικά, επιχειρηματικό πνεύμα και επαγγελματική ανάπτυξη.
    Τα προγράμματα μαγειρικής τέχνης είναι διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο, συνεπώς τα συναφή έξοδα για τη συμμετοχή ποικίλλουν ανάλογα με την τοποθεσία, το ίδρυμα και τη διάρκεια. Απαιτούνται περαιτέρω έρευνες για να εξακριβωθεί το σύνολο των δαπανών που συνδέονται με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα.
    Ένα δίπλωμα επαγγελματικού μαγειρέματος προετοιμάζει τους μαθητές να εργαστούν σε θέσεις μαγειρικής τέχνης. Δυνητικές θέσεις εργασίας περιλαμβάνουν διευθυντής εστιατορίου, διαχειριστή κουζίνας, εκτελεστικό σεφ, ιδιοκτήτη εστιατορίου, σεφ ζαχαροπλαστικής, sous chef και διαχειριστή τροφοδοσίας. Οι σεφ εργάζονται σε ποικίλες βιομηχανίες και επιχειρήσεις, όπως εστιατόρια, κρουαζιερόπλοια, ξενοδοχεία, ιατρικές εγκαταστάσεις, νοσοκομεία και βιομηχανική εστίαση. Πρόσθετες ευκαιρίες σταδιοδρομίας υπάρχουν ως προσωπικοί σεφ, διευθυντές υπηρεσιών τροφίμων, bloggers για τρόφιμα, επιστήμονες τροφίμων, στυλίστες τροφίμων, αρτοποιούς, σοκολάτες, διευθυντές ασφάλειας τροφίμων, εταιρικοί σεφ, διευθυντές τροφίμων και ποτών, μάγειρες γραμμής, προετοιμασίες μαγειρικής και διαχειριστές γρήγορου φαγητού.
    Πλήρης και μερική απασχόληση προγράμματα είναι διαθέσιμα με on-campus ή online διδασκαλία από μια ποικιλία από ιδρύματα για να ταιριάζει στο πολυάσχολο πρόγραμμά σας. Για να ξεκινήσετε, αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας συμπληρώνοντας τη φόρμα οδηγού.