Keystone logo

94 Δίπλωμα Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Δίπλωμα
  • Σπουδές Τροφίμων και Ποτών
Πεδία μελέτης
  • Σπουδές Τροφίμων και Ποτών (94)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Δίπλωμα Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών

Σε αντίθεση με δημοφιλή πεποίθηση, σταδιοδρομία στη βιομηχανία τροφίμων μπορεί να είναι επικερδής και ικανοποιητική. Κερδίζουν ένα πτυχίο σε τρόφιμα και ποτά μελέτες είναι ο τέλειος τρόπος για να δώσει το έναυσμα για την εκπαίδευση κολλεγίων σας και να σπάσει σε μια επιτυχημένη καριέρα σε μια βιομηχανία που αναμένεται να συνεχιστεί μόνο αυξάνεται κατά την επόμενη δεκαετία.

Τι είναι ένα δίπλωμα σε τρόφιμα και ποτά μελέτες; Τρόφιμα και ποτά μελέτες δούμε στον κλάδο της φιλοξενίας, δηλαδή στις βιομηχανίες που σερβίρουν φαγητό. Η μόνη προϋπόθεση είναι συνήθως μια υψηλή σχολική εκπαίδευση, καθώς και το πρόγραμμα συχνά διαρκεί για δύο περίπου χρόνια. Οι μαθητές μελετούν τομείς όπως η διοίκηση επιχειρήσεων, λογιστική, δίκαιο των επιχειρήσεων, τη διατροφή, τα βασικά της μαγειρικής, τα θεμελιώδη στοιχεία των ανθρωπίνων πόρων, καθώς και τη φιλοξενία των δεξιοτήτων.

Ένα πτυχίο στα τρόφιμα και ποτά μελέτες είναι τέλειο, όπως ένα πρόγραμμα πύλη σε μια τριτοβάθμια εκπαίδευση. Οι μαθητές μπορούν να είναι σε θέση να βρουν εργασία μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ή να αναζητήσει μια τριτοβάθμια εκπαίδευση με την οικοδόμηση εκτός από τα μαθήματα που έχουν ήδη ολοκληρωθεί.

Το κόστος των τροφίμων και ποτών μελέτες δίπλωμα διαφέρει ανάλογα με το πού φοιτητές εγγράφονται και η διάρκεια του προγράμματος. Συνήθως, οι μαθητές χρειάζονται μόνο παράγοντα για το κόστος των διδάκτρων και τα σχολικά εγχειρίδια, ειδικά αν τα μαθήματα που λαμβάνονται σε απευθείας σύνδεση.

Δεδομένου ότι η βιομηχανία τροφίμων και ποτών αναμένεται να συνεχίσει να αυξάνεται καθ 'όλη την επόμενη δεκαετία, οι προοπτικές σταδιοδρομίας είναι καλό με αυτό το συγκεκριμένο πτυχίο στο χέρι. Οι μαθητές που τελειώνουν το πρόγραμμα μπορεί να είναι σε θέση να βρουν εργασία ως διαχειριστές υπηρεσίας τροφίμων, τα οποία αποκομίζει ένα μέσο ετήσιο μισθό περίπου $ 52.500 το Μάιο του 2012. Οι φοιτητές μπορούν επίσης να είναι σε θέση να σπάσει σε σταδιοδρομία ως οικοδεσπότες, αεροσυνοδοί, servers, ακόμα και σεφ.

Ο κατάλογός μας φιλοξενεί πολλά πανεπιστήμια, κολέγια και τα σχολεία του εμπορίου που διαθέτουν προγράμματα που επικεντρώνονται σε ένα δίπλωμα στα τρόφιμα και ποτά μελέτες. Πολλά μαθήματα που προσφέρονται σε απευθείας σύνδεση για τους φοιτητές που ενδιαφέρονται για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση.Η διαδικασία εφαρμογής είναι συχνά τόσο απλή όσο η συμπλήρωση και υποβολή της αίτησης για το σχολείο της επιλογής σας. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο εισδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.