Keystone logo

117 Δίπλωμα Προγράμματα σε Τουρισμός και Φιλοξενία 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Δίπλωμα
  • Τουρισμός και Φιλοξενία
Πεδία μελέτης
  • Τουρισμός και Φιλοξενία (117)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Δίπλωμα Προγράμματα σε Τουρισμός και Φιλοξενία

Πτυχιακά προγράμματα προσφέρουν στους φοιτητές μια επιλογή όταν ο χρόνος είναι περιορισμένος ή όταν το άτομο επιθυμεί να κινηθεί γρήγορα σε μια καριέρα. Τα προγράμματα αυτά παρέχουν συνήθως μια έντονη και ολοκληρωμένη μελέτη των θεμάτων που προσφέρουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζονται οι απόφοιτοι του εργατικού δυναμικού. Ένα πρόγραμμα δίπλωμα συχνά ολοκληρωθεί μετά από μόλις ένα ή δύο χρόνια δουλειάς και μελέτης.

Τι είναι ένα Δίπλωμα στον Τουρισμό και την Φιλοξενία πρόγραμμα; Οι μαθητές σε αυτό το πρόγραμμα να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζονται για να επιτύχουν στις βιομηχανίες ταξίδια, τον τουρισμό και τη φιλοξενία. Οι μαθητές να αναπτύξουν δεξιότητες ηλεκτρονικών υπολογιστών, επανεξέταση πώλησης και τεχνικές μάρκετινγκ, να μάθουν για τις επιλογές προορισμού, και να παρακολουθούν τα κίνητρα παράγοντες και τις τάσεις ταξίδια των τουριστών. Οι μαθητές θα μπορούσαν, επίσης, να μάθουν να χρησιμοποιούν τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία έρευνας ή να δημιουργήσετε πακέτα περιοδεία.

Υπάρχουν μερικά σημαντικά οφέλη για την ολοκλήρωση αυτού του τύπου του προγράμματος.Οι απόφοιτοι είναι έτοιμοι να προχωρήσουμε γρήγορα σε επιλεγμένους τομείς τους με τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την επιτυχία και την πρόοδο. Το σύντομο πρόγραμμα εκθέτει τους μαθητές σε επαγγελματίες και εμπειρογνώμονες του τομέα, επιτρέποντας στους φοιτητές να αρχίσουν να αναπτύσσουν ένα δίκτυο των συνομηλίκων και των χορηγών.

Υπάρχουν πολλά σχολεία που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο που προσφέρουν αυτό το πρόγραμμα. Λόγω αυτής της ποικιλομορφίας, οι δαπάνες που συνδέονται με τα δίδακτρα και τις προμήθειες ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό. Για συγκεκριμένες πληροφορίες για το κόστος, τους υποψήφιους φοιτητές θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το σχολείο ξεχωριστά.

Υπάρχουν πολλές ικανοποιητική και ενδιαφέρουσα σταδιοδρομία στη διάθεση των αποφοίτων του προγράμματος αυτού. Υπάρχουν θέσεις εργασίας στον τομέα του τουρισμού, όπως το μάρκετινγκ, την προώθηση, φιλοξενία, και τους ανθρώπινους πόρους. Άλλες ευκαιρίες απασχόλησης περιλαμβάνουν την παροχή συμβουλών ταξίδια, γραμμή κρουαζιέρας υπηρεσίες πελατών, το ξενοδοχείο και ενοικιάσεις αυτοκινήτων, αεροπορικά και εξυπηρέτησης πελατών ή τους συνοδούς. Μόλις μια θέση εργασίας έχει κερδίσει, συχνά υπάρχουν πολλές πιθανότητες για το μεταπτυχιακό για να προωθήσει και να επεκτείνει τις ευκαιρίες καριέρας του.

Εκείνα τα άτομα που ελπίζουν να ισχύουν για ένα Δίπλωμα στον Τουρισμό και την Φιλοξενία πρόγραμμα μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στις ακόλουθες καταχωρήσεις. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο εισδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.