63 Διατροφικές Επιστήμες degrees found
- Υγειονομική Περίθαλψη
- Διατροφικές Επιστήμες
- Διατροφικές Επιστήμες
- Βόρεια Αμερική32
- Ευρώπη19
- Ωκεανία10
- Ασία2
63 Διατροφικές Επιστήμες degrees found
Προτεινόμενα
Culinary Institute of Barcelona
Μεταπτυχιακό στις Προηγμένες Μαγειρικές Τεχνικές: Μοριακή Γαστρονομία, Φωτιά & Χαμηλές Θερμοκρασίες
- Barcelona, Ισπανία
Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό
Μερικής απασχόλησης
3 μήνες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά, Ισπανικά
Μοριακή κουζίνα, φωτιά και χαμηλές θερμοκρασίες. Ανακαλύψτε την τέχνη της προηγμένης μαγειρικής και αφυπνίστε τη μαγειρική σας ιδιοφυΐα στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Advanced Culinary Techniques που θα σας βγάλει πέρα από τα γαστρονομικά όρια. Ανεβάστε τη μαγειρική σας καριέρα στο επόμενο επίπεδο, κατακτώντας πρωτοποριακές μαγειρικές τεχνικές και τεχνολογία.
Προτεινόμενα
Universidad Austral
Δίπλωμα Τεχνολογίας Αγρο Τροφίμων
Δίπλωμα
Πλήρης απασχόληση
6 μήνες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Ισπανικά
Το Δίπλωμα θα αποκτήσει θεμελιώδεις γνώσεις σχετικά με το οικοσύστημα AgriFoodtech, την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και τον αντίκτυπό τους και τη βιώσιμη εφαρμογή τους στη γεωργική και τροφική αλυσίδα.
Προτεινόμενα
Maastricht School of Management
Θερινό μάθημα εξειδίκευσης MBA Sustainable Food Systems
- Maastricht, Κάτω Χώρες
Θερινό μάθημα
Πλήρης απασχόληση
2 εβδομάδες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Η πίστα εξειδίκευσης MBA της Σχολής Διοίκησης του Μάαστριχτ (εξειδίκευση) στα Συστήματα Αειφόρου Τροφίμων παρέχει μια ολοκληρωμένη κατανόηση των αρχών, των προκλήσεων και των ευκαιριών στη βιώσιμη παραγωγή και διανομή τροφίμων. Αυτό το κομμάτι εξειδίκευσης έχει σχεδιαστεί για να σας εξοπλίσει με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για τη δημιουργία αξίας στα συστήματα τροφίμων που ωφελούν τους πελάτες, την κοινωνία και το περιβάλλον.
Προτεινόμενα
Fanshawe College
Graduate Certificate in Food Processing - Product Development
- London, Καναδάς
Πιστοποιητικό Αποφοίτησης
Πλήρης απασχόληση
45 εβδομάδες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Προτεινόμενα
University of Veterinary Sciences
Θερινό Σχολείο Υγιεινής Τροφίμων 2023
- Brno, Τσεχία
Θερινό μάθημα
Πλήρης απασχόληση
2 εβδομάδες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Το πρόγραμμα της πρώτης εβδομάδας επικεντρώνεται στην υγιεινή του κρέατος και των προϊόντων κρέατος και η δεύτερη εβδομάδα περιλαμβάνει θέματα υγιεινής γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων. Πρακτική και θεωρητική εκπαίδευση, εργαστηριακές δεξιότητες, εκδρομές σε φάρμες, εταιρείες τροφίμων και σφαγείο. Υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης μόνο την πρώτη ή τη δεύτερη εβδομάδα του μαθήματος
Προτεινόμενα
Scuola Superiore Sant’Anna
CISOD - Τρόφιμα, Βιωσιμότητα και Δικαιώματα
- Pisa, Ιταλία
Μάθημα
Πλήρης απασχόληση
5 ημέρες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Ιταλικός
Στο CISOD - Food, Sustainability and Rights το Εποχικό Σχολείο θα εισαγάγει τους συμμετέχοντες στο επείγον θέμα της βιωσιμότητας των τροφίμων, διερευνώντας πώς να οικοδομήσουμε βιώσιμα και ανθεκτικά στο κλίμα συστήματα αγροδιατροφής μέσω ενός διαλόγου μεταξύ των κοινωνικών και βιοεπιστημών. Θα αντιμετωπιστούν ρυθμιστικά και μη ρυθμιστικά μέτρα για κοινωνικά χωρίς αποκλεισμούς και περιβαλλοντικά πιο αποτελεσματικά συστήματα τροφίμων.
Προτεινόμενα
ISAG - European Business School
Επαγγελματικό Ανώτερο Τεχνικό Μάθημα Εστίασης και Ποτών
- Porto, Πορτογαλία
- Online
Μάθημα
Πλήρης απασχόληση
2 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Πορτογαλικά
Αυτό το μάθημα στοχεύει να εκπαιδεύσει εξειδικευμένους ανώτερους τεχνικούς για να κατευθύνουν, να συντονίζουν και να ελέγχουν τις δραστηριότητες και τις λειτουργίες των υπηρεσιών τροφίμων και ποτών (Food and Beverage) σε εγκαταστάσεις εστίασης και ποτών, ενσωματωμένες ή μη σε ξενοδοχειακές μονάδες, διασφαλίζοντας την ποιότητα της υπηρεσίας, τη βελτιστοποίηση πόρων και τη μεγιστοποίηση της κερδοφορίας της επιχείρησης.
Προτεινόμενα
Universidad Rey Juan Carlos
Fast-track counseling
Επέκταση Πανεπιστημιακού Μαθήματος Κυκλική Γαστρονομία και Ακαδημαϊκή Θεραπεία Φυτικών Προϊόντων KMO
- Madrid, Ισπανία
Μάθημα
Πλήρης απασχόληση
5 μήνες
Ανάμεικτο
Ισπανικά
Fast-track counseling
Μέσω της γνώσης και της εφαρμογής της έννοιας της κυκλικής γαστρονομίας, είναι δυνατό να βελτιωθούν οι αρνητικές επιπτώσεις στις εταιρείες εστίασης και εστίασης, καθώς και να δημιουργηθεί μια ηθική που συνδέεται με μια πιο βιώσιμη και συμμετοχική ανάπτυξη της γαστρονομίας. Με τη σειρά του, η αποτελεσματική παρακολούθηση επιτρέπει καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα, καθώς και την τόνωση της καινοτομίας και τη δημιουργία περιέργειας στον πληθυσμό να ανακαλύψει νέες ευκαιρίες για οικονομική ανάπτυξη.
Προτεινόμενα
Alison Free Online Learning
Μάθημα Υγιεινής Τροφίμων
- Online USA
Μάθημα
Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης
5 ώρες
Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Αγγλικά
Μάθετε πρακτικές ασφαλούς χειρισμού τροφίμων που απαιτούνται για τον κλάδο της εστίασης με αυτό το δωρεάν διαδικτυακό μάθημα υγιεινής τροφίμων.
Προτεινόμενα
University of Otago
Postgraduate Diploma in Science (PGDipSci) in Food Science
- Dunedin, Νέα Ζηλανδία
Μεταπτυχιακό Δίπλωμα
Πλήρης απασχόληση
1 έτος
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Προτεινόμενα
Länsirannikon koulutus Oy WinNova
Επαγγελματικά Προσόντα στην Παραγωγή Τροφίμων (Συμπλήρωση)
- Rauma, Φινλανδία
Μάθημα
Πλήρης απασχόληση
12 μήνες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά, Φινλανδικός
Αναβαθμίστε τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία σας στον τομέα της παραγωγής τροφίμων με ένα πρόγραμμα ανανέωσης 12 μηνών. Σχεδιασμένο για αιτούντες με προηγούμενη εμπειρία στον κλάδο. Βρίσκεται στη Rauma της Φινλανδίας, γνωστή ως κόμβος παραγωγής τροφίμων στη χώρα. Το πρόγραμμα προσφέρει ένα μοναδικό περιβάλλον μάθησης που περιβάλλεται από βιομηχανική αριστεία.
Προτεινόμενα
Centennial College - Canada
Πιστοποιητικό Υπάλληλου Επισιτισμού
- Online
Πιστοποιητικό
Μερικής απασχόλησης
Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Αγγλικά
Αυτό το διαδικτυακό πρόγραμμα προσφέρεται σε όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν καριέρα στον κλάδο των υπηρεσιών εστίασης. Αυτό το πρόγραμμα πιστοποιητικών θα σας δώσει τις δεξιότητες εργασίας και θα σας βοηθήσει να προσαρμοστείτε στις αλλαγές στον κλάδο. Τα μαθήματα επικεντρώνονται στην υπηρεσία τροφίμων υγειονομικής περίθαλψης και έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και Μακροχρόνιας Φροντίδας, επαγγελματικές οργανώσεις και εργοδότες.
Προτεινόμενα
Charles Darwin University
Certificate IV in Commercial Cookery
- Darwin, Αυστραλία
Πιστοποιητικό
Πλήρης απασχόληση
2 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Προτεινόμενα
The Algonquin College of Applied Arts and Technology
Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό στη Διαχείριση Τροφίμων και Διατροφής
- Ottawa, Καναδάς
Πιστοποιητικό Αποφοίτησης
Πλήρης απασχόληση
1 έτος
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Οι απόφοιτοι του προγράμματος Μεταπτυχιακών Πιστοποιητικών του Κολλεγίου Τροφίμων και Διατροφής του Ontario College ανεβάζουν τη σταδιοδρομία τους στον κλάδο των υπηρεσιών τροφίμων στο επόμενο επίπεδο. Αυτό το μονοετές πρόγραμμα βασίζεται στις δεξιότητές σας στη μαγειρική/φιλοξενία και σας δίνει τη γνώση και την πραγματική εμπειρία που χρειάζεστε για να επιτύχετε στον επικερδή τομέα της υγειονομικής περίθαλψης της βιομηχανίας υπηρεσιών τροφίμων.
Προτεινόμενα
Vrije University - Summer graduate programs
Summer Course in Feeding the mils: Challenges and Innovation in Food and Water Security
- Amsterdam, Κάτω Χώρες
Θερινό μάθημα
Πλήρης απασχόληση
2 εβδομάδες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Στο Summer Course in Feeding the Billions: Challenges and Innovation in Food and Water Security, οι συμμετέχοντες εξερευνούν μια ποικιλία προσεγγίσεων που αφορούν την ασφάλεια των τροφίμων και του νερού, που κυμαίνονται από διεθνείς συμφωνίες πολιτικής έως δραστηριότητες που βασίζονται στην κοινότητα.
Απαντήστε σε μερικές ερωτήσεις και θα βρούμε τα καλύτερα προγράμματα για εσάς!
Δημοφιλής τύπος πτυχίου
Δείτε λιγότερα
Δημοφιλής μορφή σπουδών
Ακαδημαϊκό Μάθημα Προγράμματα σε Υγειονομική Περίθαλψη Διατροφικές Επιστήμες Διατροφικές Επιστήμες
Τι είναι η Επιστήμη των Τροφίμων;
Η επιστήμη των τροφίμων μελετά τα τρόφιμα και πώς σχετίζονται με το περιβάλλον, την κοινωνία και την οικονομία. Περιλαμβάνει τη μελέτη της παραγωγής τροφίμων, της επεξεργασίας, της ασφάλειας και της διατροφής. Η επιστήμη των τροφίμων περιλαμβάνει επίσης τη μελέτη των τροφιμογενών ασθενειών και της μόλυνσης.
Τι μπορώ να κάνω με ένα πτυχίο στην Επιστήμη Τροφίμων;
Ένα πτυχίο στην επιστήμη των τροφίμων μπορεί να οδηγήσει σε μια καριέρα στη βιομηχανία τροφίμων, που εργάζεται σε τομείς όπως η παραγωγή τροφίμων, η επεξεργασία, η ασφάλεια και η διατροφή. Οι απόφοιτοι της επιστήμης των τροφίμων μπορούν επίσης να εργαστούν στον τομέα της έρευνας για τις τροφιμογενείς ασθένειες και τη μόλυνση. Υπάρχουν ευκαιρίες για όσους έχουν υπόβαθρο στην επιστήμη των τροφίμων να εργαστούν σε κυβερνητικές υπηρεσίες ή ιδιωτικές εταιρείες που εμπλέκονται στη ρύθμιση της βιομηχανίας τροφίμων. Οι απόφοιτοι της επιστήμης των τροφίμων μπορούν να ακολουθήσουν σταδιοδρομία στον ακαδημαϊκό χώρο, διδάσκοντας και διεξάγοντας έρευνα σε πανεπιστήμια και κολέγια.
Γιατί να σπουδάσετε Επιστήμη Τροφίμων;
Η επιστήμη των τροφίμων είναι σημαντική για διάφορους λόγους. Μας βοηθά να κατανοήσουμε πώς τα τρόφιμα επηρεάζουν την υγεία μας και το περιβάλλον, γεγονός που μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση των μεθόδων παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων, διασφαλίζοντας ότι τα τρόφιμα που τρώμε είναι ασφαλή και θρεπτικά. Μελετώντας την επιστήμη των τροφίμων, μπορούμε επίσης να μάθουμε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο πρόληψης και ελέγχου των τροφιμογενών ασθενειών. Τέλος, η επιστήμη των τροφίμων μας βοηθά να κατανοήσουμε τους σύνθετους οικονομικούς και κοινωνικούς παράγοντες που επηρεάζουν την παραγωγή και την κατανάλωση τροφίμων.
Πτυχία Επιστήμης Τροφίμων
Τα πτυχία επιστήμης τροφίμων προσφέρονται σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Τα προπτυχιακά προγράμματα διαρκούν συνήθως τέσσερα χρόνια και καλύπτουν θέματα όπως η χημεία τροφίμων, η μικροβιολογία και η διατροφή. Τα μεταπτυχιακά προγράμματα συνήθως διαρκούν δύο χρόνια και περιλαμβάνουν μαθήματα σε προηγμένα θέματα επιστήμης τροφίμων που περιλαμβάνουν τη φυσική και τη μηχανική τροφίμων.