19 Διατροφικές Επιστήμες degrees in Ευρώπη
- Ευρώπη
- Υγειονομική Περίθαλψη
- Διατροφικές Επιστήμες
- Διατροφικές Επιστήμες
- Βέλγιο1
- Γερμανία1
- Δανία2
- Ισπανία2
- Ιταλία1
- Ηνωμένο Βασίλειο5
- Κάτω Χώρες2
- Πορτογαλία2
- Τσεχία2
- Φινλανδία1
19 Διατροφικές Επιστήμες degrees in Ευρώπη
Προτεινόμενα
Culinary Institute of Barcelona
Μεταπτυχιακό στις Προηγμένες Μαγειρικές Τεχνικές: Μοριακή Γαστρονομία, Φωτιά & Χαμηλές Θερμοκρασίες
- Barcelona, Ισπανία
Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό
Μερικής απασχόλησης
3 μήνες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά, Ισπανικά
Μοριακή κουζίνα, φωτιά και χαμηλές θερμοκρασίες. Ανακαλύψτε την τέχνη της προηγμένης μαγειρικής και αφυπνίστε τη μαγειρική σας ιδιοφυΐα στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Advanced Culinary Techniques που θα σας βγάλει πέρα από τα γαστρονομικά όρια. Ανεβάστε τη μαγειρική σας καριέρα στο επόμενο επίπεδο, κατακτώντας πρωτοποριακές μαγειρικές τεχνικές και τεχνολογία.
Προτεινόμενα
Maastricht School of Management
Θερινό μάθημα εξειδίκευσης MBA Sustainable Food Systems
- Maastricht, Κάτω Χώρες
Θερινό μάθημα
Πλήρης απασχόληση
2 εβδομάδες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Η πίστα εξειδίκευσης MBA της Σχολής Διοίκησης του Μάαστριχτ (εξειδίκευση) στα Συστήματα Αειφόρου Τροφίμων παρέχει μια ολοκληρωμένη κατανόηση των αρχών, των προκλήσεων και των ευκαιριών στη βιώσιμη παραγωγή και διανομή τροφίμων. Αυτό το κομμάτι εξειδίκευσης έχει σχεδιαστεί για να σας εξοπλίσει με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για τη δημιουργία αξίας στα συστήματα τροφίμων που ωφελούν τους πελάτες, την κοινωνία και το περιβάλλον.
Προτεινόμενα
University of Veterinary Sciences
Θερινό Σχολείο Υγιεινής Τροφίμων 2023
- Brno, Τσεχία
Θερινό μάθημα
Πλήρης απασχόληση
2 εβδομάδες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Το πρόγραμμα της πρώτης εβδομάδας επικεντρώνεται στην υγιεινή του κρέατος και των προϊόντων κρέατος και η δεύτερη εβδομάδα περιλαμβάνει θέματα υγιεινής γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων. Πρακτική και θεωρητική εκπαίδευση, εργαστηριακές δεξιότητες, εκδρομές σε φάρμες, εταιρείες τροφίμων και σφαγείο. Υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης μόνο την πρώτη ή τη δεύτερη εβδομάδα του μαθήματος
Προτεινόμενα
Scuola Superiore Sant’Anna
CISOD - Τρόφιμα, Βιωσιμότητα και Δικαιώματα
- Pisa, Ιταλία
Μάθημα
Πλήρης απασχόληση
5 ημέρες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Ιταλικός
Στο CISOD - Food, Sustainability and Rights το Εποχικό Σχολείο θα εισαγάγει τους συμμετέχοντες στο επείγον θέμα της βιωσιμότητας των τροφίμων, διερευνώντας πώς να οικοδομήσουμε βιώσιμα και ανθεκτικά στο κλίμα συστήματα αγροδιατροφής μέσω ενός διαλόγου μεταξύ των κοινωνικών και βιοεπιστημών. Θα αντιμετωπιστούν ρυθμιστικά και μη ρυθμιστικά μέτρα για κοινωνικά χωρίς αποκλεισμούς και περιβαλλοντικά πιο αποτελεσματικά συστήματα τροφίμων.
Προτεινόμενα
ISAG - European Business School
Επαγγελματικό Ανώτερο Τεχνικό Μάθημα Εστίασης και Ποτών
- Porto, Πορτογαλία
- Online
Μάθημα
Πλήρης απασχόληση
2 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Πορτογαλικά
Αυτό το μάθημα στοχεύει να εκπαιδεύσει εξειδικευμένους ανώτερους τεχνικούς για να κατευθύνουν, να συντονίζουν και να ελέγχουν τις δραστηριότητες και τις λειτουργίες των υπηρεσιών τροφίμων και ποτών (Food and Beverage) σε εγκαταστάσεις εστίασης και ποτών, ενσωματωμένες ή μη σε ξενοδοχειακές μονάδες, διασφαλίζοντας την ποιότητα της υπηρεσίας, τη βελτιστοποίηση πόρων και τη μεγιστοποίηση της κερδοφορίας της επιχείρησης.
Προτεινόμενα
Universidad Rey Juan Carlos
Fast-track counseling
Επέκταση Πανεπιστημιακού Μαθήματος Κυκλική Γαστρονομία και Ακαδημαϊκή Θεραπεία Φυτικών Προϊόντων KMO
- Madrid, Ισπανία
- Alcorcón, Ισπανία + 3 more
Μάθημα
Πλήρης απασχόληση
5 μήνες
Ανάμεικτο
Ισπανικά
Fast-track counseling
Μέσω της γνώσης και της εφαρμογής της έννοιας της κυκλικής γαστρονομίας, είναι δυνατό να βελτιωθούν οι αρνητικές επιπτώσεις στις εταιρείες εστίασης και εστίασης, καθώς και να δημιουργηθεί μια ηθική που συνδέεται με μια πιο βιώσιμη και συμμετοχική ανάπτυξη της γαστρονομίας. Με τη σειρά του, η αποτελεσματική παρακολούθηση επιτρέπει καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα, καθώς και την τόνωση της καινοτομίας και τη δημιουργία περιέργειας στον πληθυσμό να ανακαλύψει νέες ευκαιρίες για οικονομική ανάπτυξη.
Προτεινόμενα
Länsirannikon koulutus Oy WinNova
Επαγγελματικά Προσόντα στην Παραγωγή Τροφίμων (Συμπλήρωση)
- Rauma, Φινλανδία
Μάθημα
Πλήρης απασχόληση
12 μήνες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά, Φινλανδικός
Αναβαθμίστε τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία σας στον τομέα της παραγωγής τροφίμων με ένα πρόγραμμα ανανέωσης 12 μηνών. Σχεδιασμένο για αιτούντες με προηγούμενη εμπειρία στον κλάδο. Βρίσκεται στη Rauma της Φινλανδίας, γνωστή ως κόμβος παραγωγής τροφίμων στη χώρα. Το πρόγραμμα προσφέρει ένα μοναδικό περιβάλλον μάθησης που περιβάλλεται από βιομηχανική αριστεία.
Προτεινόμενα
Vrije University - Summer graduate programs
Summer Course in Feeding the mils: Challenges and Innovation in Food and Water Security
- Amsterdam, Κάτω Χώρες
Θερινό μάθημα
Πλήρης απασχόληση
2 εβδομάδες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Στο Summer Course in Feeding the Billions: Challenges and Innovation in Food and Water Security, οι συμμετέχοντες εξερευνούν μια ποικιλία προσεγγίσεων που αφορούν την ασφάλεια των τροφίμων και του νερού, που κυμαίνονται από διεθνείς συμφωνίες πολιτικής έως δραστηριότητες που βασίζονται στην κοινότητα.
Hotelfernschule Poppe+Neumann
Μάθημα διατροφής μάγειρας IHK
- Germany Online, Γερμανία
Μάθημα
Πλήρης απασχόληση
24 μήνες
Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Γερμανός
Η περαιτέρω εκπαίδευση για να γίνει διαιτολόγος IHK είναι μια άλλη ευκαιρία για μάγειρες, ειδικούς στον τομέα της καθαριότητας και της διατροφής, καθώς και για πλευρικούς νεοεισερχόμενους με επαγγελματική εμπειρία να αυξήσουν τη δική τους ελκυστικότητα για την αγορά εργασίας.
Czech College
Food and Biochemical Technology
- Prague, Τσεχία
- Sharjah, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Μάθημα
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Instituto Politécnico de Viseu
Τεχνολογία τροφίμων
- Viseu, Πορτογαλία
Μάθημα
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά, Πορτογαλικά
Σχεδιάστε, σχεδιάστε και εκτελέστε, αυτόνομα ή υπό καθοδήγηση, τεχνολογικές διαδικασίες παραγωγής και πρώτες ύλες και ποιοτικό έλεγχο και ασφάλεια παραγωγής, διαχείριση αποθεμάτων και φυσικοχημική και μικροβιολογική ανάλυση των τροφίμων στη βιομηχανία γεωργικών τροφίμων. Ερμηνεία και συντονισμός των προσδοκιών των καταναλωτών και της περιφερειακής / εθνικής αγοράς στην ανάπτυξη νέων τροφίμων.
South Tyneside College
Δίπλωμα City and Guilds στην Υπηρεσία Τροφίμων και Ποτών Επίπεδο 2
- Online United Kingdom
Δίπλωμα
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε δεξιότητες υπηρεσιών φαγητού στο κολεγιακό εστιατόριο, Bistro 150, το οποίο λειτουργεί μια ποικιλία στυλ υπηρεσιών τροφίμων, συμπεριλαμβανομένης της ασημένιας υπηρεσίας.
New College Stamford
Δίπλωμα Επαγγελματικής Μαγειρικής Επίπεδο 3
- Stamford, Ηνωμένο Βασίλειο
Δίπλωμα
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Αποκτήστε πραγματική εμπειρία στην επαγγελματική μαγειρική με πρακτική εκπαίδευση στην παραγωγή τροφίμων, υπηρεσίες κουζίνας και επαγγελματική μαγειρική.
Virtual College Limited
Επίπεδο 1 Ασφάλεια και υγιεινή τροφίμων
- Online United Kingdom
Πιστοποιητικό
Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Αγγλικά
Αυτό το μάθημα e-learning Ασφάλειας και Υγιεινής Επιπέδου 1 έχει σχεδιαστεί για να εισαγάγει τις βασικές αρχές της ασφάλειας και της υγιεινής των τροφίμων σε οποιονδήποτε είναι αρχάριος σε ένα περιβάλλον όπου τα τρόφιμα μπορούν να παρασκευαστούν ή να αποθηκευτούν.
Bishop Burton College
ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΟ ΚΡΗΤΗΡΙΟ
- Online United Kingdom
Μάθημα
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Ως μαθητευόμενος, θα έχετε μια δουλειά και θα κερδίσετε έναν μισθό, ενώ θα ενισχύσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητες στη βιομηχανία κρέατος και πουλερικών.
Απαντήστε σε μερικές ερωτήσεις και θα βρούμε τα καλύτερα προγράμματα για εσάς!
Δημοφιλής τύπος πτυχίου
Δείτε λιγότερα
Δημοφιλής μορφή σπουδών
Δημοφιλείς τοποθεσίες
Δείτε λιγότερα
Ακαδημαϊκό Μάθημα Προγράμματα σε Υγειονομική Περίθαλψη Διατροφικές Επιστήμες Διατροφικές Επιστήμες
Τι είναι η Επιστήμη των Τροφίμων;
Η επιστήμη των τροφίμων μελετά τα τρόφιμα και πώς σχετίζονται με το περιβάλλον, την κοινωνία και την οικονομία. Περιλαμβάνει τη μελέτη της παραγωγής τροφίμων, της επεξεργασίας, της ασφάλειας και της διατροφής. Η επιστήμη των τροφίμων περιλαμβάνει επίσης τη μελέτη των τροφιμογενών ασθενειών και της μόλυνσης.
Τι μπορώ να κάνω με ένα πτυχίο στην Επιστήμη Τροφίμων;
Ένα πτυχίο στην επιστήμη των τροφίμων μπορεί να οδηγήσει σε μια καριέρα στη βιομηχανία τροφίμων, που εργάζεται σε τομείς όπως η παραγωγή τροφίμων, η επεξεργασία, η ασφάλεια και η διατροφή. Οι απόφοιτοι της επιστήμης των τροφίμων μπορούν επίσης να εργαστούν στον τομέα της έρευνας για τις τροφιμογενείς ασθένειες και τη μόλυνση. Υπάρχουν ευκαιρίες για όσους έχουν υπόβαθρο στην επιστήμη των τροφίμων να εργαστούν σε κυβερνητικές υπηρεσίες ή ιδιωτικές εταιρείες που εμπλέκονται στη ρύθμιση της βιομηχανίας τροφίμων. Οι απόφοιτοι της επιστήμης των τροφίμων μπορούν να ακολουθήσουν σταδιοδρομία στον ακαδημαϊκό χώρο, διδάσκοντας και διεξάγοντας έρευνα σε πανεπιστήμια και κολέγια.
Γιατί να σπουδάσετε Επιστήμη Τροφίμων;
Η επιστήμη των τροφίμων είναι σημαντική για διάφορους λόγους. Μας βοηθά να κατανοήσουμε πώς τα τρόφιμα επηρεάζουν την υγεία μας και το περιβάλλον, γεγονός που μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση των μεθόδων παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων, διασφαλίζοντας ότι τα τρόφιμα που τρώμε είναι ασφαλή και θρεπτικά. Μελετώντας την επιστήμη των τροφίμων, μπορούμε επίσης να μάθουμε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο πρόληψης και ελέγχου των τροφιμογενών ασθενειών. Τέλος, η επιστήμη των τροφίμων μας βοηθά να κατανοήσουμε τους σύνθετους οικονομικούς και κοινωνικούς παράγοντες που επηρεάζουν την παραγωγή και την κατανάλωση τροφίμων.
Πτυχία Επιστήμης Τροφίμων
Τα πτυχία επιστήμης τροφίμων προσφέρονται σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Τα προπτυχιακά προγράμματα διαρκούν συνήθως τέσσερα χρόνια και καλύπτουν θέματα όπως η χημεία τροφίμων, η μικροβιολογία και η διατροφή. Τα μεταπτυχιακά προγράμματα συνήθως διαρκούν δύο χρόνια και περιλαμβάνουν μαθήματα σε προηγμένα θέματα επιστήμης τροφίμων που περιλαμβάνουν τη φυσική και τη μηχανική τροφίμων.
Συνολικά, υπάρχουν πάνω από 4.000 ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ευρώπη, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων σε επίπεδο Bachelor, Master και Διδακτορικό. Με όλο και περισσότερες από αυτές τις οργανώσεις που προσφέρουν τα αγγλικά ως γλώσσα της εκπαίδευσης για τουλάχιστον μερικά από τα προγράμματα σπουδών τους, τα πανεπιστήμια στην Ευρώπη είναι υψηλότερης ποιότητας από ό, τι ποτέ πριν. Πανεπιστήμια στην Ευρώπη προσφέρει ένα φιλικό καλωσόρισμα σε ξένους φοιτητές και να δώσει ένα μάθημα της γνώσης που συναντά το επάγγελμά τους αναγκών της παγκόσμιας ζήτησης σήμερα.