37 Διαχείριση Εστιατορίου programs found
Φίλτρα
- Σπουδές Τροφίμων και Ποτών
- Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών
- Διαχείριση Εστιατορίου
37 Διαχείριση Εστιατορίου programs found
Φίλτρα
Προτεινόμενα
Sant Pol School of Hospitality and Culinary Management, Barcelona
Ακαδημαϊκό Μάθημα Τεχνικής Γαστρονομίας και Εξυπηρέτησης Εστιατορίου
- Barcelona, Ισπανία
Μάθημα
Πλήρης απασχόληση
3 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Ισπανικά
Κερδίστε δύο τίτλους σπουδών σε τρία χρόνια. Γίνετε επαγγελματίας στην κουζίνα και την τραπεζαρία! Αν πάντα ονειρευόσασταν να γίνετε σεφ, maît d', σομελιέ ή επικεφαλής σερβιτόρος και είστε παθιασμένοι με οτιδήποτε σχετίζεται με τη μαγειρική και τα εστιατόρια, αυτό είναι το μέρος για εσάς. Με τον Τεχνικό Γαστρονομίας και Αποκατάστασης, θα μάθετε κάνοντας από το 1 λεπτό να γίνετε ο επαγγελματίας που πάντα θέλατε να είστε.
Προτεινόμενα
Les Roches
Postgraduate Diploma in International Hospitality Management
- Marbella, Ισπανία
Μεταπτυχιακό Δίπλωμα
Πλήρης απασχόληση
1 έτος
Ανάμεικτο, Εξ αποστάσεως εκπαίδευση, Στην Πανεπιστημιούπολη
Προτεινόμενα
OSTELEA | Distancia
Ανώτατο Μάθημα Διοίκησης Επιχειρήσεων Εστίασης και Τροφίμων & Ποτών
- Madrid, Ισπανία
- Barcelona, Ισπανία + 1 more
Μάθημα
Μερικής απασχόλησης
9 μήνες
Ανάμεικτο, Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Ισπανικά
Ο τουρισμός είναι μία από τις πιο σχετικές οικονομικές δραστηριότητες της ισπανικής οικονομίας και ένας από τους θεμελιώδεις τομείς της κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης της χώρας. Εντός του τομέα, η περιοχή των εστιατορίων, με περισσότερες από 270.000 εγκαταστάσεις και 1,3 εκατομμύρια θέσεις εργασίας, είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες περιοχές και ένα από τα βασικά κομμάτια της τουριστικής δραστηριότητας.
Προτεινόμενα
Mt. San Antonio College
Συνεργάτης της Επιστήμης στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Εστιατορίων
- Los Angeles, Ηνωμένες Πολιτείες
Δίπλωμα Επιστημών (Associate of Science)
Πλήρης απασχόληση
2 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Αυτός ο Συνεργάτης της Επιστήμης στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Εστιατορίων προετοιμάζει τους σπουδαστές για τη μεσαία θέση ή τη θέση Manager-In-Training στον τομέα της φιλοξενίας. Οι σπουδαστές κερδίζουν πρακτική και διοικητική κατάρτιση σε θέματα ασφάλειας τροφίμων και αποχέτευσης, παραγωγής τροφίμων, διαχείρισης τραπεζαρίας, εποπτείας, ελέγχου κόστους, οικονομικής λογιστικής, διαχείρισης διαμονής και φιλοξενίας.
Προτεινόμενα
LaSalle College Vancouver
Δίπλωμα στην φιλοξενία
- Vancouver, Καναδάς
Δίπλωμα
Πλήρης απασχόληση
1 έτος
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Στο International Culinary School στο LaSalle College Vancouver καταλαβαίνουμε ότι η επιτυχημένη επικοινωνία μεταξύ όλων των παικτών της επιχείρησης - στην κουζίνα και στο μπροστινό μέρος του σπιτιού - διατηρεί τα πράγματα ομαλά και συμβάλλει στη συνολική επιτυχία κάθε μαγειρικής επιχείρησης.
Προτεινόμενα
George Brown College
Δίπλωμα Διαχείρισης Τροφίμων και Ποτών – Διαχείριση Εστιατορίου
- Toronto, Καναδάς
Δίπλωμα
Πλήρης απασχόληση
2 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Βυθιστείτε σε μια κοινότητα ατόμων που επικεντρώνονται στη φιλοξενία εξερευνώντας παράλληλα το πάθος σας για τον τομέα των τροφίμων και των ποτών. Αναπτύξτε την επιχείρησή σας στους πέντε βασικούς πυλώνες ενός επιτυχημένου επαγγελματία διαχείρισης τροφίμων και εστιατορίων: μάρκετινγκ, πωλήσεις, διαχείριση ανθρώπινων πόρων, διαχείριση λειτουργιών και οικονομικά. Βελτιώστε την μαθησιακή σας εμπειρία συνδυάζοντας τη θεωρητική γνώση με την πρακτική εμπειρία του πραγματικού κόσμου μέσω των υπερσύγχρονων εργαστηρίων προσομοίωσης, του παγκοσμίου φήμης εστιατορίου Chefs' House και των ζωντανών εκδηλώσεων δικτύωσης της βιομηχανίας. Αυτό είναι το μέρος για να ξεκινήσετε την καριέρα σας στον κόσμο της διαχείρισης εστιατορίων.
Προτεινόμενα
Centennial College
Culinary Management
- Online Canada
Δίπλωμα
Πλήρης απασχόληση
2 χρόνια
Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Αγγλικά
Προτεινόμενα
Universidad Rey Juan Carlos
Διαχείριση εσόδων από Πανεπιστημιακά Μαθήματα Επέκτασης σε Κέντρα Εστίασης
- Madrid, Ισπανία
Μάθημα
Πλήρης απασχόληση
2 μήνες
Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Ισπανικά
Η διαχείριση εσόδων είναι μια φιλοσοφία διαχείρισης που αυξάνει την κερδοφορία των εταιρειών παροχής υπηρεσιών με σταθερή χωρητικότητα όπως ξενοδοχεία, αεροπορικές εταιρείες κ.λπ. Σε αυτούς τους τομείς υπάρχει σήμερα υψηλός βαθμός υλοποίησης. Ο τομέας των εστιατορίων έχει πολύ παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτούς τους κλάδους, επομένως η εφαρμογή του θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, ωστόσο, η εφαρμογή του δεν είναι ακόμη διαδεδομένη.
Προτεινόμενα
Laney College
Πιστοποιητικό Διαχείρισης Εστιατορίου Μαγειρικής Τέχνης
- Oakland, Ηνωμένες Πολιτείες
Δίπλωμα Επιστημών (Associate of Science)
Πλήρης απασχόληση
2 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Το φαγητό είναι η τέχνη σας; Λατρεύετε τον ήχο και τη μυρωδιά του τσιτσιρικού φαγητού; Σας αρέσει να «θρέφετε» τους ανθρώπους με τις συνταγές που δημιουργείτε; Κατά βάθος, αισθάνεστε κρυφά ότι θα μπορούσατε να είστε ο επόμενος κορυφαίος σεφ; Εάν απαντήσατε ΝΑΙ σε οποιαδήποτε από αυτές τις ερωτήσεις, το πρόγραμμα διαχείρισης εστιατορίου στο Laney College θα μπορούσε να είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς!
Προτεινόμενα
ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering
Postgraduate in Design of Bars and Restaurants
- Barcelona, Ισπανία
- Madrid, Ισπανία
Δίπλωμα Αποφοίτησης
6 μήνες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Ισπανικά
Προτεινόμενα
Länsirannikon koulutus Oy WinNova
Επαγγελματικά Προσόντα σε Υπηρεσίες Εστιατορίου και Εστίασης, Μάγειρας/Σεφ (Συμπλήρωση)
- Pori, Φινλανδία
Μάθημα
Πλήρης απασχόληση
14 μήνες
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά, Φινλανδικός
Ένα ολοκληρωμένο γαστρονομικό πρόγραμμα 14 μηνών σχεδιασμένο για άτομα όλων των γαστρονομικών προελεύσεων. Η εκπαίδευση καλύπτει βασικές μαγειρικές τέχνες και επιχειρηματικές δεξιότητες. Η εκπαίδευση στην εργασία είναι ένα ουσιαστικό μέρος του προγράμματος, παρέχοντας πρακτική εμπειρία σε πραγματικές ρυθμίσεις. Το κόστος του προγράμματος περιλαμβάνει υλικά που χρησιμοποιούνται σε όλη τη διάρκεια του μαθήματος, καθώς και επαγγελματικές στολές και σετ μαχαιριών.
Προτεινόμενα
The Algonquin College of Applied Arts and Technology
Diploma in Culinary Management
- Ottawa, Καναδάς
Δίπλωμα
Πλήρης απασχόληση
2 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Hotelfernschule Poppe+Neumann
Μάθημα στο εστιατόριο master IHK
- Germany Online, Γερμανία
Μάθημα
Πλήρης απασχόληση
24 μήνες
Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Γερμανός
Όντας ο τέλειος οικοδεσπότης – αυτή η φιλοδοξία είναι στο αίμα σας. Ως διευθυντής εστιατορίου IHK, διασφαλίζετε ότι οι καλεσμένοι σας αισθάνονται απόλυτα άνετα, συμβουλεύονται και εξυπηρετούνται κατάλληλα, και ταυτόχρονα παρακολουθείτε τις οικονομικές πτυχές.
Glendale Community College
συνεργάτης της επιστήμης στο ξενοδοχείο / διαχείριση εστιατόριο
- Glendale, Ηνωμένες Πολιτείες
Δίπλωμα Επιστημών (Associate of Science)
Πλήρης απασχόληση
2 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Με την ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος, οι μαθητές θα επιδεικνύει τις ικανότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται στον τομέα της διαχείρισης εστιατορίου, συμπεριλαμβανομένων: επαγγελματική μαγειρική, πρακτικές υγιεινής, θεσμική αγορά, οι επιχειρήσεις ποτών και μπαρ, δεξιώσεων και παρουσίαση catering, και οι αρχές διαχείρισης για το προσωπικό παροχής υπηρεσιών εστίασης.
Pima Community College
συνεργάτης των τεχνών στο ξενοδοχείο και τη διαχείριση εστιατόριο - με μεταφορά στο πανεπιστήμιο 4 ετών
- Tucson, Ηνωμένες Πολιτείες
Δίπλωμα Τεχνών (Associate of Arts)
Πλήρης απασχόληση
2 χρόνια
Στην Πανεπιστημιούπολη
Αγγλικά
Μάθετε βασικές αρχές της Διοίκησης Ξενοδοχείων και εστιατόριο, ενώ ολοκληρώνει απαιτείται μικρότερη διαίρεση μαθήματα για πτυχίο στο Hotel and Restaurant Διαχείρισης ...
Δημοφιλής τύπος πτυχίου
Δείτε λιγότερα
Δημοφιλής μορφή σπουδών
Δημοφιλής τύπος εκπαίδευσης
Δημοφιλείς τοποθεσίες
Δείτε λιγότερα
Ακαδημαϊκό Μάθημα Προγράμματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών Διαχείριση Εστιατορίου
Τα προγράμματα διαχείρισης εστιατορίων μπορούν να δώσουν στους φοιτητές ευρεία γνώση διοικητικών καθηκόντων, οργανωτικών δεξιοτήτων και πρωτοκόλλων. Οι διευθυντές εστιατορίων μαθαίνουν να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών και μπορούν να αναλάβουν την πρόσληψη και την κατάρτιση νέων εργαζομένων. Οι διαχειριστές είναι συχνά υπεύθυνοι για την μισθοδοσία των εργαζομένων.